Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapominajka ala

problem z akceptacja własnego .....

Polecane posty

Gość zapominajka ala
dziewczyny dzieki podbudowałyscie mnie .. dostałam jakiegos kopa , że mam ochote w weekend wybrac sie na zakupy i może juz czas wymienic bielizne

Dla mnie to sa glupie, szczeniackie zagrywki. Dokucza Ci maz odnosnie biustu, czy raz mu sie wymsknelo? Sam zaczal o tym gadac, wyniklo to z tematu rozmowy, czy moze sama zaczelas? Podoba mu sie wiekszy biust, ale podoba mu sie Twoj tez, co w tym zlego. Idealem nie bedziesz, nawet dla wlasnego meza, obiektywnie. Zawsze znajdzie sie ktos, kto wyglada lepiej, i od Ciebie, i ode mnie, i od Twojego meza. Na moje oko jestes przewrazliwiona.

Gość zapominajka ala
te verde może masz racje , że jestem przewrażliwiona ... jeżeli chodzi o męża to pierwszy raz coś takiego od niego usłyszałam. wynikło to podczas rozmowy , gdy w trakcie leciał jakis film i akcja zatrzymala sie na biuscie aktorki , którą mój mąż chyba połykał prze ekran

Gość po prostu jestes brzydka
trudno:o

Gość a moze Iza?
wybierz się do dobrego sklepu z bielizną, zmierz ciasno obwód pod biustem i w biuście, poczytaj trochę: m.in. balkonetka.pl. stanikomania.blox.pl i będzie dobrze :)