Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WildChild

Najgorsze metalowe zespoly to: Nightwish,

Polecane posty

Gość WildChild
A owszem, zgadzam sie co do Manowar, ale... WSZYSCY KOCHAMY MARYLKE :D

Ah o to Ci chodzi...wiesz, wydaje mi się, że dużą rolę odgrywa tu jej akcent. Jak ktoś wyciąga na 5 oktaw "foriiiiiver" to czego Ty chcesz? :P W każdym razie jeżeli na chwilę zapomni się ile z tego to praca dźwiękowców to miła muzyka, jeżeli ktoś ten klimat lubi.

Gość WildChild
Nie, nie chodzi mi o jej sliczny finski akcent. (sama ucze sie finskiego wiem jaka to suka nie jezyk). Poprostu ona nie trafia w dzwieki i nie trzyma ich. Ma spora skale glosu- fakt, technika, vibrato itp- równiez. Poprostu talent wyuczony, ale naturalnego nie ma... posluchaj jej spiewu na zywo.

Gość fegret etet
"I bardzo falszuje niestety." - to są akurat głupoty ,King Diamond też fałszuje, a i tak jest zajebisty

Słuchałam, nie jest zła, muzycznie też nieźle, ale podejrzewam, że Ciebie to razi (ktoś kto się nie zna nie wychwyci tego co Ty). Inna sprawa, zawsze miałam wrażenie, że jakby się mniej po tej scenie wierciła nie brakowało by jej tchu tak bardzo :P

Gość cruser
slayer,sepultura a cala reszta to jak gra w bierki ugotowanym makaronem :)

Tak przy okazji, jak to jest ze wstępem na Bloodstock - czy z wejściówką jest od razu miejsce na polu?

Gość death metal jest zajebisty
a ty taka wielka metalowa i Marylki slucha :D smiech na sali 🖐️

Taaaa....bo prawdziwy metalowiec nie ma prawa posłuchać cheesy muzyczki i jeść gotowanego mięsa :D

Gość WildChild
Quorthon tez nie umial spiewac, mówiac obiektywnie! Ale jednak jego muzyka to byla Sztuka w pelnym tego slowa znaczeniu! Podczas gdy nightwish to niestety, ot, grafomanskie teksty, jakas tam melodyjka z chórkiem coby ladniej brzmialo, sporo zawijasów i dramatyzmu- i prosze bardzo, mamy taki czarny plastik. :) Prawda jest taka ze z Manowara to przynajmniej mozna sie ponabijac, a taki nightwish to co... no najwyzej facepalm :D

Gość WildChild
Ja kupilam bilet z 3 dniowym campingiem... ale chyba mozna tez kupic wejsciowki na np. 1 dzien, bez campingu.. nie jestem pewna, ja juz swój bilet dawno kupilam. A ja jestem weganka! I kocham cheesy muzyczke :D kocham Marylke, kocham Skaldów, kocham BRATHANKI :D i takie rózne...

Gość fegret etet
"Manowara to przynajmniej mozna sie ponabijac" Nie próbuj. Przyjedzie mroczny rycerz na harleyu i obetnie ci głowę Szkarłatnym Mieczem Zemsty ku chwale Odyna i Bractwa Wojowników Uga-Buga

Oj tam...ktoś musi rynek napędzać, a nighwish właśnie to robił przez te charakterystyki które podałaś :P Wpada w ucho, przesadzone teksty i chórki. Nie jest wybitny, ale są gorsze...albo inaczej, wybitny nie był, a żeby udowodnić, że może być gorzej, zmienili wokalistkę :P

taa...rycerz na harley'u mieczem utnie głowę...kto wie co znaczy "give a head" może się uśmiechnie :P

Gość fegret etet
fawila - tylko jedno w głowie...

Gość WildChild
E tam, ja zawsze na imprezy przychodze w skorzanych obcislych spodniach, bluzusi przed pepek i w pasku z nabojami, po czym, wsmarowujac w siebie olej kujawski, wyspiewuje 'Die For Metal' piszczacym falsecikiem. Najfajniej sie robi parodie wlasnie Manowara :D Ale na koncert sie wybieram, uwielbiam ten cheese.

Gość WildChild
Let's all give head to Oden & Friends... Haha, total Sodom and Gomorrah.. :D

Gość fegret etet
Sacryfical Suicide - istotnie , niezła kapela

Taka godzina :P Wybacz :P Jedno pytanie...na co ten olejek...:P

Gość WildChild
oooooo Ojciec sie tu pojawil! :D :D :D A co z Sodom, Flotsam&Jetsam, Kreator, i Saxon? :D

Gość WildChild
Przecie Manowar to nic tylko oliwka dla dzieci na jedrnych meskich lydkach... :D

Gość fegret etet
Dla mnie szwaby są ok, ale saxon trochę wsiórski

Gość WildChild
Rzprawiamy o wyzszosci pozadnego Metalu nad Shitowym Nightwish'em (btw to ja Fabella :D :D :D )

Ja się muszę na Lordi wybrać :P Podobno zawsze jest dobra zabawa na ich koncertach.

Gość WildChild
Wybierz sie na Korpiklaani :> TO JEST ZABAWA. Jak grali tutaj w UK to wlazlam na scene :D

Taaaa....muzyka ku chwale alkoholizmu xD Gość na wokalu wygląda jakby bał się prysznica :P

Gość WildChild
Ta, ale przyspiewki maja zajebiste :D Jeszcze Finntroll tez dobry NOOOO I STARY DOBRY ONKEL TOM ANGELRIPPER... A najlepszy thrash to poprostu Flotsam&Jetsam.

Gość WildChild
Kochamy thrash!

Gość WildChild
A ja sobie mysle... moze troche Trve Cvlt Black Metal'u? :D :D :D