Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WildChild

Najgorsze metalowe zespoly to: Nightwish,

Polecane posty

Gość WildChild
Marina, teraz znajdz sobie to w wersji live... rozczarujesz sie :D

Gość no trudno tak ma być
lubię artosis oraz nightwish i tak mi zostanie już lubię także within temptation epice. delight oraz xandrie moonlight również uwielbiam closterkeller to moja miłość muzyczna jest już na wieki a i dodatkowo lubię evanescence i słucham britney spears oraz christinę aguilerę i kasię kowalska oraz edytę bartosiewicz i pussycat dolls.

Gość WildChild
No trudno, ktos shitu musi sluchac, zeby dobrej muzyki mogl sluchac ktos :)

Bo ja wiem czy to shit jest. Dla Ciebie tak, dla mnie nie. :D

Gość WildChild
Wlacz sobie WASP albo Running Wild albo Flotsam&Jetsam. To sie nazywa POWER! :D

Znalazł się metalowiec :D Gówno wiesz o metalu leszczyku. A Nigtwish to nie metal idioto. Tym bardziej Within temptation. Wkurwiają mnie kretyni, którzy myślą, że to co słuchają jest najlepsze.

Gość Egon klawo jak cholera
Nie napalam się na Sabaton, tylko na ten kawałek :P

Gość Eme.
Ej, wy krytykanci nightwish i innych Within Jeśli lubicie muzykę to powinniście wiedziec że w sztuce NIE MA MIEJSCA NA SZTYWNE ZASADY bo to kurva nie matematyka!!! Przedkładanie jednych gatunków ponad drugie służy tylko temu by stworzyć zajęcie dla tzw. krytyków muzycznych(wtf co to za zajęcie?)To tylko kwestia gustu co sie komu podoba. Jak ktoś uważa że doda elektroda albo akcent to fajni wykonawcy to niech sobie ich słucha mi nic do tego!! Każdy ma własny gust a ludzi którzy ślepo idą za tym co modne lub powszechnie doceniane uważam za pajacy!!

Gość teraza jarek_84
tamoj słuchom Kelly Family

Gość Eme.
Przecież jednen gatunek muzyczny ma wiele odmian poza tym Within Temptation, leaves eyes czy nightwish to nie jest typowy metal więc o czym tu mówić to tak jakby rower z motorem porównywać.

Gość gość
Evanescence to chyba nie jest metal :D ja bardziej gustuje w rockowych zespołach, w metalowych sporadycznie

wszyscy 'metalowcy' na każdym forum pieprzą to samo w kółko, czuje się jakbym czytała wciąż te same osoby :O jak w ogóle można kłócić się o muzykę? kurwa problemów to wy nie macie 🖐️

Gość WildChild
Powiem tak... Sabaton gra naprawde dobra muzyke (Maja swietny wokal) I ja np. uwielbiam Panzer Batallion, Metal Crue, i Ghost Division. Niestety jak widze mlodych ludzi którzy kalecza scene rock/metal poprzez wsluchiwanie sie w wyzej wymienione nightwishowe gówna, plakac mi sie chce, dlatego trzeba zejsc do underground'u zeby cokolwiek ambitniejszego niz 'oh i'm dying oh i'm so dark ooooh i love you' posluchac.

Ojjj Staruszku, mi mój ojczulek opowiadal wlasnie o sklepie z kasetami w krakowie :D I glanach. Pewnie ze metal ewoluowal, nadal mamy kilka naprawde dobrych kapel, nawet tych nowszych, ale jednak te najstarsze zespoly sa najlepsze. Np. bardzo wczesny black metal. I thrash. Death metal to chyba juz troszke nowsza bajka.. Niestety w tej chwili za duzo jest pseudometalu, dlatego zeby sluchac Dobrej muzyki trzeba albo sluchac starych kawalków, albo zejsc do underground'u.

Przeciez sam mi pokazales :D A Ty wez, ja tydzien temu mialam urodzinki a nawet mi 'sto lat' nie zaryczales... ! :D

Hahaha :D No to zobaczymy! :D Mój kot ofuka Twoje psy i Twoje psy beda sie mialy z pyszna! O! :D :D :D

A czemu mam nie porównywać Britney do Edyty Bartosiewicz? Co w tym złego jeśli porównam?

Gość a ja bardzo lubię
NIGTWISH ORAZ ATROSIS! SAMA JESTES SHITEM!