Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiramisssu

nie rozumiem jak można karmić piersią?

Polecane posty

Gość tiramisssu
takie społeczenstwo mamy, ze sie kłóci i tyle

ja w sumie po raz pierwszy chyba wypowiadałam się w takim temacie, bo zdegustował mnie ton autorki. Najpierw nas - mnie poobrazała, a później naskoczyła, że nie chcemy z nia dyskutowac, bo nie mamy argumentów.

Gość dziura w zebach haha
dla mnie to jest niepojęte

A ja się zgadzam z autorką, a lolas wyjęła mi słowa z ust. Ja mam wspaniałego syna, którego karmiłam tylko 3 dni, bo mnie zmuszali w szpitalu :-(((( Moj syn ma 3 lata i jest zdrowy jak ryba. Teraz planuje drugie dziecko i takze nie zamierzam karmic piersią. Jeszcze raz duze brawa dla lolas !!

a przy okazji - ja nie mam nic do "butelkowych mam" - ich sprawa. Ale nie chce słyszeć, że karmienie piersia jest obrzydliwe, bo nie jest.

Jeszcze jedno chciałabym poruszyć co działa mi na nerwy... Kwestia obwisłych piersi :] Jeżeli myślicie, że każdy facet nie myśli o niczym innym tylko o biuście jak 16latki u swojej żony, to się grubo mylicie... Gdybym była facetem, to osobiście bym wolała, żeby żona ruszała trochę dupą w łóżku albo umiała porządnie zrobić za przeproszeniem loda niż miała tylko fajne cycki :/ Także nie sądzę, aby wygląd piersi był największym powodem do zdrady xD

brawa dla lolas??? Dziewczyna napisała, że możemy skrzywdzić swojego meżą, bo decydujemy się na karmienie piersią- dla mnie to idiotka- po prostu. Stereoptyp, że jak karmisz piersią to jesteś matka-polka- locha i inne określenia. Coż to za poziom rozmowy.

haha Belik dobre! Jak ktos nie ma czym się pochwalic, to wtedy piersi sa ważne:)

ogólnie kobieta po ciaży już jest brzydsza

taaa... Kobieta po ciąży jest brzydka, gruba, zapuszczona i śmierdzi :) A piersi po karmieniu wiszą do pasa. Aha, zapomniałyście jeszcze o wiadrze między nogami :):)

no to nie będziemy rodzic dzieci, bo wygląd jest najwazniejszy!!! ps: ja śmiem twierdzić, że po porodzie lepiej wyglądam, mimo ze urodziłam po 30tce

ja uważam ze kobieta jeśli decyduje sie na dziecko to musi w 50 % zrezygnowac z męża bo wiadomo ze brak czasu...a poza tym trzeba dojsc do siebie czyli zajmuje to jakies pół roku przy dobrych wiatrach ...a za ten czas maż zdradzi swoją zonę

Gość Belle Bela @
dziura w zebach - mylisz sie - ja po ciaży wygladam lepiej niz przed- nabrałam kobiecych kształtów- bo przedtem wygladałam jak wieszak- i jak ide z synkiem to faceci sie oglądaja stan cery mi sie znacznie poprawił i seks tez jest lepszy

to witam w klubie, bo ja też urodziłam po 30:) I śmiem twierdzić, że teraz dopiero wyglądam jak kobieta :) Ale nie przetłumaczysz tym, które wiedzą lepiej!. Pozdrawiam

Gość Belle Bela @
magda;0 dobre !

Gość krótka pilka - po przeczytaniu
czasami robi sie tak ,ze mamy jakies poglady , a czas to weryfikuje i je zmieniamy Autorko ja ci nie zycze niczego zlego , ale jakbys np zlapala jakas chorobe zakazna lub inna to wtedy zrozumialabys ,ze podanie dziecku twojej piersi moze bardzo pomoc albo go uchronic Jak ty chorujesz to wytwarzasz przeciwciala , ktore dostarczasz dziecku , to jest bierna ochrona . W ten sposob mozesz go uchronic przed chorobami Ale jak sie jest egoistka .... no coz , cycki widocznie twoje cycki sa dla ciebie wazniejsze niz dziecko !

Gość Belle Bela @
tak mówia te-które jeszcze nie maja dzieci- trzeba o siebie dbać , a wtedy to niejedna nastolatka moze zazdroscic

ja tak się czasem zastanawiam o co chodzi tym laskom. Serio! Ja karmiłam piersią, rodziłam naturalnie ale do głowy mi nigdy nie przyszło atakować inne babki karmiące modyfikowanym czy decydujące się na cesarkę!

ja wiem ze tak piszecie bo nie macie innego wyboru, no chyba ze miałybyście pomarańczowy nick to mooze napisałybyscie prawdę, ja sama bede decydowac sie na dziecko, nie teraz ale za parę lat, i za ten czas chcę nacieszyc się mężem, mało tego, w zyciu bym mu po porodzie nie dała dopóki nie doszłabym do siebie.... (czyt. płaski brzuch)

Gość tiramisssu
alleeeee ta rozmowa idzie w złym kierunku

Gość matki polki się oburzyły
to się matki polki oburzyły na temat :D:D...ja tez uwazam ze karmienie piersią jest obrzydliwe,jak zwierzęta :O...kuźwa te matki to jak krowy dojne :O...w ogóle ciąża tez jest obrzydliwa,jak to człowiek moze nosić w sobie człowieka...

Paula a teraz brawo dla Ciebie! Dzięki Tobie zrozumiałam, że to, że chcę zaplanować drugie dziecko to największa głupota :/ Mąż mówi o drugim dziecku i o tym, że mnie bardzo kocha na pewno tylko dlatego, żeby mi przykro nie było, że po pierwszym dziecku mi się przytyło :( Masz rację! Powinnyśmy zrezygnować z jakiegokolwiek rodzenia dzieci!!!! Wygląd jest NAJWAŻNIEJSZY! Facetowi zależy na tym przecież, żeby mieć cudną żonkę! A miłość? pfff przecież miłość nie jest taka ważna jak ma się fajne cycki... xDxDxD

ja tam się nacieszyłam mężem zanim zaszłam w ciążę:) I nie czekałam na płaski brzuch z seksem po porodzie:)

Gość tiramisssu
Ja sie cieszę że nie karmię mój mąż ma te same obowiązki co ja, głównie to on karmi mogę wychodzic kiedy chce pic co chce leczyc sie czym chce itp a wychowywać dziecko bede intuicyjnie i jak trzeba będzie sięgnę po mądre poradniki lub pomoc psychologa a nie po porady mam na kafe.

no mi raczej daleko do "matki polki"... swoje zdanie mam i potrafie uszanowac zdanie innych, jeżeli Ci inni mnie nie obrażają. Dziura, jeżeli Twojemu facetowi zależy tylko na płaskim brzuchu i fajnych cyckach to uciekaj, bo wyobraź sobie mimo wszystko kiedys sie postarzejesz i moze brzuch będzie płaski, cycki fajne, ale mimo wszystko się postarzejesz. Współczuję faceta. Powaznie i bez złośliwości.

no i OK. Ja się cieszę, że karmiłam. Grunt, żeby każdy był zadowolony z własnego życia:)

Gość tiramisssu
ciąża jest ok, karmienie nie

dziura w zebach haha ja wiem ze tak piszecie bo nie macie innego wyboru, no chyba ze miałybyście pomarańczowy nick to mooze napisałybyscie prawdę, ja sama bede decydowac sie na dziecko, nie teraz ale za parę lat, i za ten czas chcę nacieszyc się mężem, mało tego, w zyciu bym mu po porodzie nie dała dopóki nie doszłabym do siebie.... (czyt. płaski brzuch) Obawiam się, że chyba nie uważnie słuchałaś na lekcjach biologi w kl. 4... Jak byś ciutkę się wysiliła w podstawówce to wiedziałabyś, ze do sexu służy cipka a nie brzuch o.O chociaż... każdy ma swój fetysz... może Ty lubisz w pępek?

jak można nie czekać na płaski brzuch, w ogóle nie dbacie o swój wygląd, aj wszystko co robię jest z myślą o meżu...a potem któraś zalozy temat ze mąż ją zdradza lub z eodchodzi do młodszej... niestety wiem ze mój by tego nie zrobił, ale tyle jets takich facetów, znam wiele par które nie przetrwały przez takie własnie myslenie jak wy macie