Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiramisssu

nie rozumiem jak można karmić piersią?

Polecane posty

a ja karmie mieszanie:) i nie rozumiem co w tym nie do zrozumienia, ze ktos karmi piersia a kto inny butelka..czasami natura sama decyduje za nas, nikt nie jest taki sam, i kazdy ma swoje racje.. i jakie worki??? karmie 3 miesiace i nie widze zadnych workow, wrecz przeciwnie,

Gość dziura w zebach haha
Teraz to Ty piszesz głupoty, to co mam wyłączać swiatło i wygonić go z łazienki kiedy się kąpię czy lepiej dojsc do siebie i nie wstydzić sie własnego ciała.... masakra czyli dla was sex to tylko wsadzanie w cipkę? bo ja myślałam ze podniecanie sie nawzajem tez sie zalicza i gra wstępna tez

dziura, Ty się o moje małżeństwo nie martw - trwa 15 lat i żadnych cmur przed nami nie widzę.

Gość tiramisssu
dziura ma rację z tymi zdradami, ale to zarówno problem kobiet, bo przestają dbać o siebie i facetów, że ich takich nie kochają

Gość krótka pilka - po przeczytaniu
mój mąż ma te same obowiązki co ja, głównie to on karmi ------------------------------------hehe i wszystko jasne ! WYRODNA MAMUSIA ! Wiesz co zyj i daj zyc innym! Zajmuj sie tymi swoimi jedrnymi cyckami , przeciez to najwazniejsz. I nie inetersuj sie zyciem innych . A swoje nienormalne poglady schowaj do kieszeni . Bo klapiesz trzy po trzy bez ladu i skadu :-0

Paula01 Ty mnie źle zrozumiałaś, ja wiem że mój mąż nigdy w zyciu by mnie nie zostawił, ale ja nie mogę dopuścić nawet do sytacji kiedy będzie myślał o mnie ze przytyłam po ciaży i nic z tym nie robię, muszę być dla mojego męża miss i nikt mi tego nie wybije z głowy, ja wiem ze to klucz do udanego związku ...

dziura w zebach haha Teraz to Ty piszesz głupoty, to co mam wyłączać swiatło i wygonić go z łazienki kiedy się kąpię czy lepiej dojsc do siebie i nie wstydzić sie własnego ciała .... masakra czyli dla was sex to tylko wsadzanie w c *pkę? bo ja myślałam ze podniecanie sie nawzajem tez sie zalicza i gra wstępna tez Jeśli twój mąż podczas gry wstępnej może liczyć tylko na to, że się popatrzy na ładny brzuch to ja mu współczuję xD

i co do wiszących cycków to też sie z tym nie zgadzam, bo mozna kupić stanik korygujący czy coś tam ale brzucha nie ukryjesz.... wszak wygląd jest wizytówką

Gość Belle Bela @
dobra masz piekne ciało itd. a co jeśli twojemu mezowi spodoba sie kobieta o dłuzszych nogach, wiekszych piersiach, krótszych lub dłuzszych włosach a lbo o innym kolorze włosów lub tez inteligentniejsza, dowcipniejsza? moze przestanie mu wystarczać tw oj płaski brzuch i sterczace cycuszki ,? co wtedy?

dziura, pewnie mi nie uwierzysz, ale bycie miss to najpłytsze co moze byc. małżeństwo to nie tylko tylko idealny wygląd i udany seks. A jak zachorujecie? To co wtedy? Seksu nie będzie, wygląd sie zmieni i nic nie zostanie?

Gość tiramisssu
święta prawda dziura a ja jestem bardziej współczesna kobietą niz wyrodna matką dodatkowo jestem za równouprawnieniem

Bellik jetseś złosliwa dobrze wiesz ze nie to mam na myśli ;p

Nie zakładajmy z góry ze zachoruję, ale nawet gdyby to do tego czasu bede o siebie dbać....uważam ze nie piszę głupot, tylko prawdę, nie mówię nic typu ze ciąża to głupota tylko piszę ze dziecko swoją drogą a trzeba przy tym dbać o siebie i to nie troszkę tylko ostro się wziąc, aj własnie tak sobie wyobrazam ciąże, bede już w czasie cieży starała sie jesc dla dwojga ale nie za dwoje i bede stosowała kremy przeciw rozstępom a po porodzie prosto na siłkę ...dla mnie niema innej opcji

[zgłoś do usunięcia] dziura w zebach haha Paula01 Ty mnie źle zrozumiałaś, ja wiem że mój mąż nigdy w zyciu by mnie nie zostawił, ale ja nie mogę dopuścić nawet do sytacji kiedy będzie myślał o mnie ze przytyłam po ciaży i nic z tym nie robię, muszę być dla mojego męża miss i nikt mi tego nie wybije z głowy, ja wiem ze to klucz do udanego związku ... Kluczem do udanego związku jest przede wszystkim sex- i tu się zgodzę! Ale co do udanego sexu ma wygląd? Zrozum dziewczyno, że wygląd to nie wszystko! Mówisz, że do póki nie doszłabyś do siebie to byś nie poszła z mężem do łóżka... Myślisz, że w miesiąc można schudną i się ujędrnić na tyle, by być miss? :D Bardziej faceta będzie bolało to, ze żona 3 miesiące mu nie daje bo się wstydzi niż to, że ma lekko wystający brzuszek i 5 rozstępów na krzyż xD

Gość tiramisssu
a mój mąż jest dodatkowo 8 lat młodszy ode mnie, jesteśmy 4 lata po ślubie, muszę o tym pamiętać, że mam młodszego od siebie

Obawiam się, że chyba nie uważnie słuchałaś na lekcjach biologi w kl. 4... Jak byś ciutkę się wysiliła w podstawówce to wiedziałabyś, ze do sexu służy c*pka a nie brzuch o.O chociaż... każdy ma swój fetysz... może Ty lubisz w pępek?------------------------------------ dobre ! :-D

Gość tiramisssu
zobaczcie ile tu jest topików: mąż mnie zdadza, urodziłam i mnie zdadza, zdadziłem bo żona po urodzeniu jest beeee, to koszmarneee

Dlatego też uprzedzę męża przed zajściem w ciaże ze musi liczyc sie z tym, ze po porodzie bedzie musiał poczekać... nie wygląd jest najważniejszy ale mam takie a nie inne ambicje by podobać się mężowi.... dla mnie wygląd zewnetrzny jest bardzo wazny..mysle ze to w jakim stopniu dla kogo ważny jest wygląd zalezy od całego okresu dojrzewania, mój mąż ćwiczy dba o siebie jest piękny a ja dotrzymuję mu kroku i chcę zeby tak pozostało zawsze

dziura w zebach haha jak można nie czekać na płaski brzuch, w ogóle nie dbacie o swój wygląd, aj wszystko co robię jest z myślą o meżu..--------------------kolosalny blad!!!!!!! Jesli chodzi o cialo i wyglad to wszystko powinno sie robic z mysla o sobie ,dla siebie a nie dla faceta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziura, ja jadłam za dwoje w ciązy - zreszta zawsze duzo jadłam. mam 169 cm - przed ciążą 52 kg, w ciązy przytyłam 13. zrzucałam pół roku nic nie robiąc i jedząc na co miałam ochotę (synek nie jest alegikiem, nie miał kolek). Nie smarowałam się niczym specjalnym, nie mam pół rozstępu. Po prostu Bozia dała mi w miare atrakcyjny wygląd bez niczego. Karmiłam 2 lata piersią, z mężem bardzo się kochamy od 15 lat i uwierz mi , Twoje wywody sa dla mnie mega bzdurą.

Gość tiramisssu
u nas jest tak samo , bardzo obydwoje dbamy o siebie i nie szczędzimy kasy na to

tiramisssu zobaczcie ile tu jest topików: mąż mnie zdadza, urodziłam i mnie zdadza, zdadziłem bo żona po urodzeniu jest beeee, to koszmarneee Tylko że większość takich tematów to prowo :D Nie znam NORMALNEGO faceta, który z TAKICH rzeczy spowiadałby się na forum :D Jeżeli dla Ciebie taki koleś to autorytet to naprawdę współczuję Ci partnera...

Gość Belle Bela @
po tym co piszezs niestety moge sobie was wyobrazić...

i proszę nie linczujcie mnie tylko dlatego, że chcę być w miare możliwosći idealna 9na swój sposób).... nie mówię tu o liftingu twarzy czy powiekszaniu operacyjnym piersi bo to inna sprawa, ale o zrobieniu wszystkiego w miarę możliwosci by wyglądać pięknie..

ale dlaczego miałam czekać na płaski brzuch???? Uwielbiam mojego męża, połóg u mnie długo trwał. Jak już miałam chęć i możliwości "techniczne", żeby się kochac mąż mało mnie nie pożarł:) Jakbym mu mówiła, że musimy czekać bo brzuch jeszcze nie jest płaski chyba by spadł z krzesła :):) A brzuch wrócił do formy dopiero po roku od porodu.

Paula01 gratulacje..... naprawdę szczerze ci wiele kobiet pewnie zazdrości, Ty jestes naturalnie przystosowana do takich eksperymentów swojego ciała...no moze złe słowo użyłam, ale wiele kobiet nigdy nie dochodzi do siebie i to jest przykre

Gość tiramisssu
belik Tylko że większość takich tematów to prowo Nie znam NORMALNEGO faceta, który z TAKICH rzeczy spowiadałby się na forum Jeżeli dla Ciebie taki koleś to autorytet to naprawdę współczuję Ci partnera... mnie to właśnie przeraża, ja sie nie znam na tutejszych prowokacjach

dziura, ale nikt Cie nie linczuje, tylko wypowiada swoje zdanie. Życie nie jest wyglądem zewnetrznym - bo to przemija. Związek to coś więcej.

magda tzn po prostu, ze go pociągasz, że Cię kocha i ma ochotę na Ciebie a nie na Twój brzuch :D to akurat oznaka normalności :P