Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lwirrra

Czego zazdroscicie innym kobietom?

Polecane posty

Gość lwirrra

Ja zazdroszcze czasem jakiegos fajnego stylu, umiejetnosci doboru ciuchow. Zazdroszcze tez porzadku w domu, dobrej organizacji czasu o raz pewnosci siebie, usmiechu. Ogolnie zazdrosnica ze mnie, ale nie wredna :)

Gość lwirrra
podnosze

Gość sipsi
ja tylko prostych ładnych zebów , bo mam krzywe

Gość 168652168415
głównie urody i tego, że potrafią się ładnie ubrać, umalować i uczesać. Ja choćbym nie wiem jak się starała, nigdy nie osiągam pożądanego efektu :( Czasem jak patrzę na te wszystkie śliczne dziewczyny to aż mnie boli w środku.

niczego bo jestem piekna i to inne mi zazdroszcza

Gość Moogio
Dlugich, kreconych wlosow :)

Gość lwirrra
Moogio - a ja zazdroszcze prostych :) Sama mam dlugie i krecone i ich nie lubie.

Gość ładnej cery
bo mimo 30 lat walczę z trądzikiem

Gość 222222
że mimo iż są brzydsze ode mnie lub mają gorszą figurę potrafią się tym nie przejmować i pokazywać się swoim facetom, ja np. mimo iż mężowi się podobam, to nie podobam się sobie i niestety z tego powodu mam problem z seksem, bo jeżeli nawet sięmu pokażę to czuję się brzydka i nie mam z tego żadnej satysfakcji, mimo iż on mówi inaczej...

Gość tress
ja zazdroszcze innym facetom tego ze maja laske z polykiem robiona , a moja robi z wypluciem :/

Gość ndekldewewdwe
Urody im ne zazdroszcze bo sama jestem ładna nawet lubie mieć i mam ładne koleżanki , raczej zazdroszcze im tego ,że są fajne ,usmiechnięte , bardziej na luzie ,że potrafią z każdym pogadać ,że facetów kręci ich charakter. ja mam z tym problem..czesto mnie uważają za pusta lalę

Gość Moogio
lwirrra - to sie zamienmy :)

Gość podnoszeee
.

Gość Szarkah
Szczęścia w miłości i powodzenia u facetów.

wiecie czego zazdroscilam kochance mojego meza? nie urody, nie kasy , tylko tej pewnosci siebie...i optymizmu, ktorego mi brakuje:(ogolnie chyba zrzedliwa baba, ze mnie a faceci takich nie lubia:P

Gość hghgfghh
ładnej cery-mam 29 lat i ciagle tradzik co rusz wysyp w innym miejscu-czuje sie brzydka

Gość jaf
zaradności, pewności siebie i optymizmu

Gość rurka.bez.kremu...
opalenizny!!!!!!!jestem w ciazy i laze biala jak snieg!!!!podpuchniete oczy, rozciagnieta skora na brzuchu i ta biala skora, poza tym kiedy nei bylam w ciazy to niczego zadnej nie zazdroscilam :P

Figury:) zazdroszcze tym,które moga jesc wszystko nie liczac kalori i nie tyją :)

vendy jestes sliczna dziewczyna:)a figura to nie wszystko

hghgfghh ja tez mam problemy z cera, a mam 28 lat i zawsze w mniejszym lub wiekszym stopniu cos mi na buzi wyjdzie..Bylam u dermatologa, ale zaden specyfik nie pomaga.w tym wieku, to sprawka hormonow, tarczycy-chyba warto sie zbadac.Mi pomagala kuracja na tarczyce, bo mam nadczynnosc.

Gość znudzona___ilona
vendy -olka ale ty ladna przeciez jestes:p mimo nadwagi;)

Gość ibiza200
tego że gdy się uśmiechną do zdjęcia to wyglądają jak gwiazdy filmowe, podczas gdy ja wyglądam jak królik :P oraz tego, że są pewne siebie i nie boją się wystartować do gościa, który naprawdę im się pooba - ja odrazu się peszę i mierzę raczej niżej, a potem sportkam się ze słowami : " przecież stać Cię na kogoś lepszego" :|

Gość do tress
a Ty lykasz swoja sperme ???? ja nie mam ochoty lykac tego gluta, choc czasem to robie a co do tematu hmmm czego im zazdroszcze hmm - niczgo

ja zazroszczę gęstych włosów....w sumein nei muszę meić mega grubych,ale żeby chociaz te resztki moich porzestały wypadać.... resztę można samemu jakos dopracować...mzoę czaem zaroszcze ze mnei an coś nei stać..... zazdroszcze olewczego traktowania facetwó i inteligentej riposty bo mi to nie zawsez wychodzi,,,,ale taka koelznkę mam tylko 1, a ona sama twierdzi ze to co gada to głupoty

ja zazroszczę gęstych włosów....w sumein nei muszę meić mega grubych,ale żeby chociaz te resztki moich porzestały wypadać.... resztę można samemu jakos dopracować...mzoę czaem zaroszcze ze mnei an coś nei stać..... zazdroszcze olewczego traktowania facetwó i inteligentej riposty bo mi to nie zawsez wychodzi,,,,ale taka koelznkę mam tylko 1, a ona sama twierdzi ze to co gada to głupoty

Gość ja pani wasza
niczego jestem poprostu boska

Krócej byłoby mi napisac czego nie zazdroszcze:) jesli chodzi o wyglad to gestych włosow, i płaskiego brzucha. A jeśli o jakies cechy charakteru to głownie pewnosc i wiara w siebie ktora u mnie jest slabiutka..