Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamaaaaaa od wozkaaa

dzis musze kupic spacerowke na allegro..ale jaką

Polecane posty

zepsul mi sie wozek i musze pilnie kupic spacerowke na allegro do 300zł max. podajcie linki co polecacie.nie chce parasolki. wole cos mocniejszego zeby dobrze sie jechalo nawet po lesie, parku:) moze byc uzywana lb nowa

Gość ja chce flash
u mnie flash jest jednym z faworytów. Bardzo fajnie się prowadzi, składa do małych rozmiarów. Nie kupiłabym używanej spacerówki. Gondole owszem, ale nie spacerówkę.Nową i na gwarancji koniecznie.

ok, prosze powiedzcie co myslicie o tych moich pomyslach? czyli lepiej nie kupowac gondoli+spacerowka uzywana i lepiej kupic juz spacerowke nową czy moze byc uzywana czy niebardzo wg was? bo córka ma 7miesiecy.... WAZNE: A CO O TYM SĄDZICIE: LEPIEJ KUPIC TEN UZYWANY FLASH BO MA LEPSZE KOLA CZY FLASH CONECO NOWY ALE MA CHYBA INNE KOLA? CZY MI SIE TYLKO WYDAJE..PROSZSE SPOJRZCIE NA TO, TO JEST TEN NR 2...

musze kupic szybko wozek bo jestem uwieziona w domu , stary sie zepsul:)

spojrzcie na ta moją 2ga opcje i co o tym sadzicie, chodzi flash.... i o to porownanie czy lepiej ten uzywany czy nowy, czy roznia sie kolami?

sorry- nie doczytałam :) no więc nie znam wózków coneco, ale byłam w tym tygodniu w takim markecie z rzeczami dla dzieci i z ciekawości obejrzałam wózki- były różne i coneco jakoś mało porządnie wyglądały (chodzi mi o wykonanie). kupując wózek, gdybym była jednak zdecydowana na coneco, na pewno kupiłabym nowy (zwłaszcza,że sama piszesz,że jeden wózek ci się rozsypał).

TYLK CZY TEN NWY CONECO FLASH NIE MA GORSZYCH KÓŁEK OD TEGO UZYWANEGO/ ?? bo chyba sie roznią kolami?

Gość tak, różnią się
kołami bo jeden ma używane, a drugi nie :O nic poza tym.

oj niezauwqzylam, są jednak identyczne. a wiec co sądzicie o kolach w tym flash? dadzą rade na sniegu...wertepach? czesto jezdze na wieś do rodziny a tam nierownosci....

Gość babo a jak ci powiem
kup to kupisz? weź się zastanów jaki wózek ci potrzebny, przemyśl gdzie będziesz chodziła na spacery itp a ty tu prosisz o te rady jak wariatka

Gość hhj
ty hyba jakaś pojebana jesteś. nie zapomiałaś wziąćleków bo w kółko powtarzasz to samo jak opętana