Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-szczęśliwa

1000 myśli na sekunde co ROBIĆ? czy powinnam się niepokoić ?

Polecane posty

Gość nie-szczęśliwa

Witam wszystkich. Jak widać pora jest późna już a ja dalej nie mogę zasnąć.. Różne,czarne myśli mi się gromadzą w głowie.Otóż sprawa dotyczy mojego męża. Od jakiegoś czasu zauważyłam że mąż przegląda sobie na swoim tel w internecie zdjęcia różnych kobiet na różnych portalach społecznościowych. Kilka tygodni wcześniej robiłam mu o to awanturę i obiecał,że to się nie powtórzy.Dziś nie wiem co mnie pokusiło i znów sprawdziłam jego historie stron www. w tel i znów znalazłam kilka dziewczyn oglądanych przez niego, niestety nie wiem czy z nimi pisze czy tylko ogląda.Oprócz tego znalazłam kilka filmików o zabarwieniu erotycznym.. Nie ukrywam zabolało mnie to wszystko - BARDZO ! :( Nie wiem czemu on to robi.. Kiedyś się tłumaczył że to tylko tak dla zabicia czasu. powtarza że mnie kocha,nasze życie seksualne cały czas kwitnie (seks co najmniej 4razy w tyg.) W styczniu nam się urodziła córeczka i wszystko było OK (przynajmniej na takie wyglądało) Nie wiem co mam robić. Czy ja za bardzo panikuję ? A może to pierwsze sygnały że coś jest nie tak. Mam go zostawić ? czy znów dać szanse i poczekać na rezultaty.. ?

Gość bujaj
rzuć heh rzuć

Gość eweewqewqewqwe
to normalne u facetów. znaczy się, że jest zdrowy.

Gość nie-szczęśliwa
ON JEST ZDROWY TAK? A jak ja bym przeglądała sobie zdjęcia innych facetów na portalach społecznościowych to by było że jestem jakaś puszczalska czy coś. :/

Gość oburzonaaa
a to dupek... faceci są obrzydliwi...

Gość grizzelka
Ty tak na serio? Mnie szczerze mówiąc nie interesuje zupełnie co facet ogląda w necie, jeśli między nami wszystko gra. I nie bardzo rozumiem dlaczego Cię to boli.

Gość nie-szczęśliwa
grizzelka NIE wiem jak Ty ale wg mnie to jest chore. Facet ma żonę i dziecko i on sobie inne dziewczyny w necie będzie przeglądać i z nimi sobie pisać. Wątpię że chciałabyś aby twój facet za twoimi plecami pisał z inną kobietą.Na pewno nie była byś z tego powodu prze-szczęśliwa, a tak jak mnie ruszyło by cię to.

Gość w styczniu urodziłaś
a seks 4 razy w tygodniu? Hmmm. Jesteś nadkobietą? :o