250GodzinTak 9 Napisano 8 godzin temu Mgła Iskra chciałaś pogadać prywatnie.. Dalej to aktualne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, Malowany napisał: Ja i ona nie puszczaliśmy się na boku. Z czym do ludzi? Ja już czasami myślę że lepiej byłoby tak zrobić, przynajmniej ludzie by pisali w końcu prawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, Srelcia napisał: To chyba dla ciebie to jest zdrada. Haha śmieszne, malolatowi to nie przeszkadza, mi to nie przeszkadzało ale.ludziom z forum to przeszkadza. Po co ty z nim jesteś ani typ nie pracuje ani nie puka u mnie nawet by ci się nie oplacalo majtek zakladac Tylko dzieci bylym zostawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Mgła Iskra chciałaś pogadać prywatnie.. Dalej to aktualne? Nie. Chyba że Ty chcesz o czymś. Chciałam powiedzieć Tobie wtedy, abyś przestała się czepiać jego, ale widzę że wy to po prostu lubicie i nie jesteście w tym odosobnieni (dodam), bo tutaj jest kilka takich grupek, dziwnych czepialsko-sympatii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 84 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Niski facet jesteś. Nieszczęśliwy, zadłużony, z problemem alkoholowym i zaburzeniami psychicznymi. Licytujemy się karle? Źle szczęśliwy jest bardzo lubi alkohol ma za co kupić. Jest bardzo zdrowy a niski nie przeszkadza w tym. Ja mam cię uczyć Matkę Polkę wierzącą. Zło się zwycięża dobrem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Srelcia napisał: Ja już czasami myślę że lepiej byłoby tak zrobić, przynajmniej ludzie by pisali w końcu prawdę. No tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Srelcia napisał: Ja już czasami myślę że lepiej byłoby tak zrobić, przynajmniej ludzie by pisali w końcu prawdę. On ci nie da rady 2 minuty to ja się spuszczam czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano 8 godzin temu 18 minut temu, Pył na wietrze napisał: Masz dowód że spał z kimś mając żonę, albo dał nudle? A no właśnie to tylko o Twojej kumeli to wiemy na 100%. Wesołku. Ja bym chciała zobaczyć małolata jak czyta te privy i mówi co napisać xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Srelcia napisał: Ja już czasami myślę że lepiej byłoby tak zrobić, przynajmniej ludzie by pisali w końcu prawdę. No ja nikomu nudesów tu nie wysyłałam, ale zrobię wyjątek i Iskrze wyślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: No tak Tak myslałam że się dogadamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Pył na wietrze napisał: Wzrost to cycki? Poza tym kilka minut temu pisałam: nie o ocenę chodzi, a o możliwość lepszej oceny.Tak pisałeś: "bardziej oceniam twoje niż Eli". Więc się pytam jak bardziej ocenisz cycki? W ubraniu czy bez? I po co zatem rzucasz takie insynuacje żeby kto pomyślał że nudla Ci dałam? Grasz tu koguta jakiego? Kur pisałem, że nie miałem od ciebie nudli. Czego ty nie rozumiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Dżumbo napisał: Ja bym chciała zobaczyć małolata jak czyta te privy i mówi co napisać xD Był raz to palnol cos o chowaniu się typów pod łóżkiem i se poszedł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Nie. Chyba że Ty chcesz o czymś. Chciałam powiedzieć Tobie wtedy, abyś przestała się czepiać jego, ale widzę że wy to po prostu lubicie i nie jesteście w tym odosobnieni (dodam), bo tutaj jest kilka takich grupek, dziwnych czepialsko-sympatii. Ty z nią chcesz gadać? Zmieniłaś zdanie o niej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 8 godzin temu 16 minut temu, Srelcia napisał: To chyba dla ciebie to jest zdrada. Haha śmieszne, malolatowi to nie przeszkadza, mi to nie przeszkadzało ale.ludziom z forum to przeszkadza. Masochista lubi ból, ale to nadal jest uszkodzenie ciała gdy tnie sie żyletką. Tak samo zdrada jest zdradą bez znaczenia, co kto o tym myśli. Z Twoim facetem jest po prostu coś nie tak i to Ci nawet kolega Malowany powie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: No ja nikomu nudesów tu nie wysyłałam, ale zrobię wyjątek i Iskrze wyślę Ja nie o nudlach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 84 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: No ja nikomu nudesów tu nie wysyłałam, ale zrobię wyjątek i Iskrze wyślę A Iskra mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ty z nią chcesz gadać? Zmieniłaś zdanie o niej? Sklerozę masz i to mocną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Masochista lubi ból, ale to nadal jest uszkodzenie ciała gdy tnie sie żyletką. Tak samo zdrada jest zdradą bez znaczenia, co kto o tym myśli. Z Twoim facetem jest po prostu coś nie tak i to Ci nawet kolega Malowany powie. Ja ci wszystko wytłumaczę za nudeski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Nie. Chyba że Ty chcesz o czymś. Chciałam powiedzieć Tobie wtedy, abyś przestała się czepiać jego, ale widzę że wy to po prostu lubicie i nie jesteście w tym odosobnieni (dodam), bo tutaj jest kilka takich grupek, dziwnych czepialsko-sympatii. Przypomniałam sobie, że kiedyś chciałaś prywatnie pogadać, a na tamtym nicku mam zablokowaną skrzynkę.. Więc jeżeli coś tam chcesz ode mnie, to wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Srelcia napisał: Ja nie o nudlach. Ale za nudle zostaniesz sprzedana jak ja za podryw po 5latach lojalności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 84 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Sklerozę masz i to mocną Iskrunia jak będą donice wyślij poproszę, jak nie ma nic to nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Malowany napisał: Kur pisałem, że nie miałem od ciebie nudli. Czego ty nie rozumiesz? Dopiero po mojej interwencji zareagowałeś mówiąc, że nie dostałeś nudli, a ja cały czas się pytam Tobie po co rzucasz takie insynuacje pisząc że lepiej moje cycki ocenisz, jakbyś nudle miał? Gdybym nie podjęła tego tematu tylko zlała tamten post, to spora część kafeterian byłaby przekonana że te nudle dostałeś. Tak więc czemu to robisz? Edytowano 8 godzin temu przez Pył na wietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Iskrunia jak będą donice wyślij poproszę, jak nie ma nic to nic. Ja bylam pierwsza i pierwsza wyślę. A ty zajmij się Leżakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 8 godzin temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Niski facet jesteś. Nieszczęśliwy, zadłużony, z problemem alkoholowym i zaburzeniami psychicznymi. Licytujemy się karle? Nie. Wygrałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 8 godzin temu Iskra nie pogadamy, bo właśnie ktoś zablokował mi skrzynkę. Myślisz, że ktoś się czegoś boi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Iskrunia jak będą donice wyślij poproszę, jak nie ma nic to nic. Iskra ma małe ale to nie ważne cípka się liczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: No i co pisałam o Lex i Szynszyli? Hmmm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 8 godzin temu Nie wiem jak wy ale ja juz nie mam siły na chwilę obecną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Iskra ma małe ale to nie ważne cípka się liczy Liczy się charakter, bo wygląd z czasem się zmienia, ale charakter zostaje. A leń zawsze będzie leniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Iskra nie pogadamy, bo właśnie ktoś zablokował mi skrzynkę. Myślisz, że ktoś się czegoś boi? Nwm. Jeśli masz jakieś haki na kogoś to, a i owszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach