Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasd__*

obiad za 12,70gr,tylko jaki ?

Polecane posty

Gość opoop
zupa cebulowa z grznkami ryż zapiekany z kiełbasą w przecierze zupa klopsowa pilpety w sosie pomidorowym z ziemniakami rosół pomidorówka barszcz z makaronem sos kiełbasiany do ziemniaków spaghetti ryż z warzywami zupa warzywna

Gość dasd__*
nie tylko dzis tak mam,jutro pienizdze beda.Wrocilismy ze szpitala z dzieckiem i trochę nas to zrujnowalo leki etc. chcialam zrobic za to obiad żeby odlozonych pieniedzy nie ruszac. lece robic,pa 🖐️

Gość Makłowicz
Moja kochana 12 zł to na tartą bułkę do mielonych nie starczy.

Gość dasd__*
wiosna marnie ty skonczysz oj marnie,znam takie jak ty ...i co zle skonczyly,pokory troche i bedziesz w zyciu miala lepiej.Szanuj ludzi,taka moja dobra rada ze szczerego serca

Gość opoop
ja akurat na dziś mam fasolkę po bretońsku podane z ryżem. wiosna czas pokaże czy tak zawsze będziesz mądra . i nie pisz takich głupot że u ciebie nic takiego nie będzie, nie wiesz co potrafi los zgotować. utrata pracy zaległości w płatnościach i dużo by wymieniach i już człowiek jest do tyłu. więc nie bądź mądra przed faktem

Gość Proboszcz parafii
kochana lepiej ofiaruj te pieniądze na tacę

Gość wiosna wiosna
ja nigdy tak miec nie bede,jestescie jebniete mamuski i biedaki a ja takimi gardze.Autorke zglosze do opieki

Gość wiosna wiosna
tobie tez sie dzieci zabrac powinno,tak mam dzieci 3 i maja wszystko

Gość opoop
a po 2 nieoczekiwane okoliczności jak choroba dziecka , leki etc. czy pobyt w szpitalu kogoś z domowników.

Gość opoop
to dzwoń gdzie trzeba i zgłoś niech mi dzieci zabiorą. masz 3 dzieci ? gdzie ? a piszesz jakbyś nie miała ich wcale.

Gość 12 zł to dużo
jak masz troche maki,ziemniaki 2 kg,masło,olej paczka mrożonych warzyw - 4 zł, smietana 2 zł, cebula 50 gr i masz pożywną zupę a do tego placki ziemniaczane. Jak kupisz jeszcze mleko to możesz na deser zrobić budyn, a jeszcze 2 zł ci zostanie :)

Gość 12 zł to dużo
i ignoruj osobe o nicku wiosna wiosna, bo to troll

Gość no ale jak można
mając dziecko doprowadzić do takiej sytuacji? Że w domu nie ma nic do jedzenia, trochę mąki i ziemniaki? A w portfelu 12 zł???? Wiosna ma rację, może niepotrzebnie takich słów używa, ale ludzie - myślcie trochę :o Nigdy nie wiadomo, co życie zgotuje, to prawda. Ale właśnie dlatego ZANIM się pojawi na świecie dziecko, z czym wiąże się wiele przewidzianych a jeszcze więcej nieprzewidzianych wypadków, trzeba sobie stworzyć jakieś zaplecze, oszczędności i nie mówię o 2 tys., ale o prawdziwym zapleczu finansowym. A nie tak - dziecko musiało brać leki to zostało mi 12 zł... :o

Gość 12 zł to dużo
ty cyba się boisz odpowiedzialnosci i takie farmazony piszesz "no ale jak można" za 12 zł mogę ci przygotowac jedzenie dla 3 osobowej rodziny na cały dzień i nikt nie będzie chodził głodny. NIGDY NIE PRZEWIDZISZ WSZYSTKICH KLĘSK PRZED KTÓRYMI MASZ SIE ZABEZPIECZYĆ tak więc nie ma co przesadzać

Gość opoop
fakt kryzys finansowy mieliśmy ale do garnka mam co włożyć. mam taki nawyk że z dniem wypłaty jedziemy robić zakupy do lodówki, mięsa i mrożonki różne, i dużo produktów zbożowych i mącznych, więc takie rozwiązanie też polecam unika się wtedy kłopotu z brakiem jedzenia.

Gość qqqwgjkk
no autorka napisala ze niechce ruszac oszczednosci i za te 12 zl obiad zrobic,czytac nie potrafisz ?moze oni 20 tys na leczenie wydali ?najlatwiej kogos zjechac

Gość opoop
tak dobrze mieć zaplecze finansowe, ale nigdy nie przewidzimy tego kiedy ono nam będzie potrzebne, my włożyliśmy nasze oszczędności w zmianę mieszkania i gdybym wiedziała że za 3 miesiące zacznie się kryzys wtedy z mieszkaniem bym czekała, no ale nie ja wróżka jestem nie tego co będzie nie jestem w stanie przewidzieć

Gość qqqwgjkk
no wlasnie gdybym wiedziala ze sie przewruce to bym usiadla.Ja niewiem z nad w was tyle jadu

Gość qqqwgjkk
no ale jak mozna to nikt inny jak ta zolza wiosna wiosna

Gość do wiosna wiosna
masz racje kobieto..ale tu na forum dla biedakow z mopsu i innej patologii nie usłyszysz ze to nienormalna sytuacja...zalosne baby,nie pracuja,siedza na garnuszku panstwa i miaucza ze im nie starcza kasy:O

Gość no ale jak mozna
:O

Gość opoop
qqqwgjkk no wlasnie gdybym wiedziala ze sie przewruce to bym usiadla.Ja niewiem z nad w was tyle jadu dokładnie

Gość opoop
wypraszam sobie mój mąż pracuje, a ja jestem na wychowawczym i ono mi się należy , bo skoro przed ciążą i do 34 tyg ciązy pracowałam to mi się należy , a z dzieckiem będę w domu przynajmniej do ukończenia jego roczku. i nie jesteśmy żadną rodziną patologiczną!!!!!!!!!!1

Gość xcxcxvcxv
coz placki ziemniaczane ahahaha

Gość 12 zł to dużo
do wiosna wiosna masz racje kobieto..ale tu na forum dla biedakow z mopsu i innej patologii nie usłyszysz ze to nienormalna sytuacja...zalosne baby,nie pracuja,siedza na garnuszku panstwa i miaucza ze im nie starcza kasy --------------------------------------------------------- zarabiam 4700 pln, nie kwalifikuję się do mopsu :P i NIE UWAŻAM, żeby autorka była patologią

Gość no ale jak można
ja nie jestem wiosna wiosna :o Tłumaczcie się kryzysem, zmianą mieszkania. Mieszkanie się zmienia, jak ma się takie możliwości. Czyli nie "zmieniam mieszkanie i spłukuję się do zera" tylko "zmieniam mieszkanie, bo i tak zostaje mi rezerwa".

Gość 12 zł to dużo
no ale jak można nie chcę cię martwić, ale ty nigdy niczego nie osiagniesz.. panicznie boisz się ryzyka :O