Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZielonaWyspa

Gips od kostki po krocze

Polecane posty

Gość król sobotnich parkietów
Rome was not built in a day, dear Green Island :)

Właściwie to rozumiem, bo też jestem niecierpliwy.

Hej, hej, hej 🖐️ Właśnie przechodziłem w pobliżu :)

Wybacz Wysepko, ale codziennoość mnie przytłoczyła i jakoś nie mam czasu tu zaglądać. A jak Twój rehab?

Trzymaj się i uważaj na siebie 😘

Gość trtrtrtrtr
ASIAX i jak tam samopoczucie po zdjęciu w gipsie ? ciężko było w nim wytrzymać ? jak było po zdjeciu gipsa :) ?

W gipsie było ... znośnie. No i pożytecznie :). Wszyscy mi pomagali. Niektórzy nawet nosili mnie :). Potem było już gorzej. Zwykła normalność i ... spotkanie z pewnymi osobami :(. No może nie tak źle do końca. Ciekawe doświadczenie miałam z naszym klubowym lekarzem. Był nieco zdziwiony moim szybkim powrotem do zdrowia. Poszłam do niego z nogą owiniętą bandażem, chodem lekko koślawym :). Chciał mi zbadać moją nóżkę, ale nie pozwoliłam mu na dużo. Jedynie odwinął mi bandaż. Nie zgodziłam się na dodatkowe maglowanie ;). No ale musiała wrócić do normalności i ... myślę, że wtedy dobrze zrobiłam. Pewno jeszcze raz tak bym zrobiła, jak bym musiała.

Gość trtrtrtrrtrttrr
Pokaż jeszcze jakieś zdjecia gipsu :) zakładali go tobie w szpitalu ? ciekawe :)!

🖐️

Gość upik
jest tu ktoś jeszcze?

Gość amadeo666
Fajne podejście do sprawy.Opis gipsowania superowy .Chętnie bym skorzystał z takiego gipsowania. Na kilka dni byłoby to całkiem fajne doznanie.Podniecające byłoby ogipsowanie dowolnej części ciała.Fajana rączka i ramionko-obojczyk czy bioderko-to coś pieknego aby zagipsować.Sam próbowałem zrobić opatrunek ręki i było fantastycznie.NAJPIĘKNIEJSZE uczucie na ziemi.Owijamy rączkę tradycyjnym bielutkim i świeżutkim opatrunkiem gipsowym który moczymy w wodzie i powoli owijamy dowolną część ciała.Opatrunek teraz staje się cieplutki - cieplutki i powoli-powoli staje się coraz twardszy i twardszy. Za 5-10 minut jest już prawie gotowy .Zabawa ,frajda super ale pod warunkiem że nie masz bólu i złamania.Takie opatrunki mogę mieć co jakiś czas a doznania są nieoconione

Gość bagnojan

zapraszam do grupy gipsowej na fb Gips fetysz Polska