Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fggdfdfdf

Dostałam dzisiaj mandat 6 pkt 200 zł

Polecane posty

Gość warszawski policjanttt
tez miałem ambicje ale oprócz ambicji to trzeba miec dobre wykształcenie wiec jestem w policji ale nie załuje

Taaa pewnie a pieski to dopiero lamia przepisy , mysla ze sa panami bo maja napis policja i koguta na dachu....

Gość fdsfsf
sabstios- sam jestes cwaniakiem!!!gowniarz... po sposobie wypowiedzi widac ze ci sie podoba szpanowanie za kolkiem nie wiesz jak jezdze wiec nie wypowiadaj sie fggdfdfdf- skoro masz dowody na to ze to ich wina to dlaczego umozyli sprawe?!!! chyba nie do konca wiadomo to na pewno!!! najpierw dowody cwaniaro a potem ostarzaj!!!

Gość fggdfdfdf
Ty weź pohamuj popędy i przestań mnie wyzywać obrońco prawości

Gość fggdfdfdf
Skoro tak zależy ci na losie bandytów a w dupie masz to, że cierpią niewinni ludzie a policja nic z tym nie robi to nie mamy o czym rozmawiać

Gość fdsfsf
fggdfdfdf- na technika chcialas isc tak?? hahah :D dziewczyno kto by cie przyjal?? co ty myslisz ze zglaszasz sie tak i ona na twoj kaprys obsadzaja cie na poadzie ktora sobie zazyczysz?!!! ale dzieciaki z was!!!

Gość fggdfdfdf
"na technika chcialas isc tak?? hahah dziewczyno kto by cie przyjal?? co ty myslisz ze zglaszasz sie tak i ona na twoj kaprys obsadzaja cie na poadzie ktora sobie zazyczysz?!!! ale dzieciaki z was!!!" Co ty o mnie wiesz? I gdzie napisałam, że "zgłaszam się a oni na mój kaprys mnie przyjmują"? :D Naucz się czytać wieśniaku, poza tym tak jak napisałam wcześniej - przejrzałam na oczy i mam większe ambicje niż praca w burdelu na kółkach zwanych też "POLICJĄ"

Gość fggdfdfdf
zwanym* Układziki, układziki a obywatele mają przesrane

fdsfsf-moze Ty jestes szpanerrem ja nie.Nie mam takiej potrzeby "pan ideal" sie znalazl ktory tylko krytyowac potrafi , struga nie wiadomo kogo , a pewnie na sumieniu ma 10 razu tyle co my...

Już zejdźcie z Sebastosa jak się ma auto odpowiednie i się widzi, że warunki sprzyjające to sobie można pozwolić :P sama nie raz przesadzę tu i ówdzie raz mi się zdarzylo wyprzedzić chyba z 6 aut na raz w tym dwa tiry na krajowej 10 ale byl prościutki odcinek wszystko bylo pięknie widać a ja mam się wlóc 70 na godzinę za nimi jak mam samochód którym wyprzedzę ten sznur w moment? Poza tym jak już ktoś wyżej napisal o przepisowych kierowcach - ja ich jakoś malutko widzę jak jeżdzę w PL :P ostatnio widzialam Jeepa z przyczepką który chyba pomylil wjazdy na autostradzie i pojechal na nim pod prąd (wrócil sobie do wjazdu i wyjechal :o ) także to bylo raczej większe zagrożenie wydaje mi się ;) w dodatku kierowcy w Polsce w większości są niesympatyczni muszę to stwierdzić !! Jak się chce wlączyć do ruchu z bocznej czy podjazdu to się można zaczekać na śmierć aż ktoś wpuści (albo jedynie jak jest pusto) jak jest zwężenie np z dwóch pasów na jeden to też czasami jest problem "z Łaską" kierowców.... Sebastos na BMW wyslalam tę listę ;)

Gość fggdfdfdf
Mysia - mnie kobiety NIGDY nie wpuszczają. Ja natomiast przepuszczam pieszych (chyba, że widzę, że z drugiej strony ktoś pędzi), wpuszczam inne auta przed siebie (na zasadzie zamka błyskawicznego ;)) Wierzę, że dobre uczynki wracają :D

Gość fdsfsf
ofermy drogowe sie burzą!!!! ludzie ja rocznie robie okolo 50tys km, takie pierdoły jak wy widuje codziennie!!! coraz czesciej leza w rowach lub laduja na drzewach tak samo czesto za kratami! autorko predzej czy pozniej trafisz do policji tylko ze za kraty, oby kiedys ciebie za to co zrobisz ktos osadzil rownie sprawidliwie jak ty tego wymagasz wobec "sprawcow"

To brawa dla CIebie chociaż jedna osoba :D No wlaśnie w Polsce przejść bez obaw na przejściu dla pieszych to chyba jakieś marzenie tylko :P czasem się zdarzają uprzejmi, którzy się zatrzymują pomimo, że to obowiązek wszystkich kierowców !!! Ja mieszkam w Niemczech i tu się jeździ zupelnie inaczej uwierz mi na drogach pelna kultura, przed zebrą auta ZAWSZE się zatrzymują, przepuszczają innych itd.

Gość fggdfdfdf
Co ja takiego robię, oświeć mnie? :D Człowieku, idź się lecz ale na chuja bo na łeb to już za późńo :D 50 tyś km rocznie? Nawet mnie nie rozśmieszaj, bo właście zrobiłeś z siebie ciotę :D Hahahaha

Gość fggdfdfdf
jestem blacharą

Gość HJHAKHJDHSJDHKSJ
ona nie ma konta na nk

Gość fggdfdfdf
Powiedz mi jesczze, dlaczego tak zaciekle bronisz zbirów? Sam lejesz ludzi na ulicy?

Gość HJHAKHJDHSJDHKSJ
sorry to nie mialo byc na tym topiku:O pomylilo mi sie:o

Gość fdsfsf
ty robisz wiecej :D taa jasne gówniaro!!! dlatego tak znasz sie na przepisach!! hahahah śmierdzacy gówniarz

Gość fggdfdfdf
Mysia, wiem, polskie drogi są kiepskie i nie wiem z czego to wynika. Ale tak jak pisałam, wierzę, że dobro wraca :D Poza tym lubię jak inni kierowcy mi dziękują albo np się uśmiechają, miło się robi a przecież nic nie tracę zatrzymując się na 2 sekundy lub wpuszczając auto przed siebie

Gość fggdfdfdf
nie wiem dlaczego ale wszyscy mnie tu krytykuja to ze stoje na trasie i zarabiam nie znaczy ze jestem gorsza

Gość fggdfdfdf
dostalam tylko 6 pkt bo dogadalam sie z panami :) bardzo milymi

Gość fggdfdfdf
"ty robisz wiecej taa jasne gówniaro!!! dlatego tak znasz sie na przepisach!! hahahah śmierdzacy gówniarz" Reprezentujesz zadziwiająco wysoki poziom. Czyżbyś jeździł na tirach? :D Nie chcę cię zawstydzać więc w tym momencie kończę dyskusję z tobą, niewychowany, stary człowieku

Gość fggdfdfdf
Ponad 50 tyś km to ja zrobiłam w pół roku po odebraniu prawka :D Nie tylko na polskich drogach

fdsfsf-Cwaniaku skoncz sapac bo ja nigdy w rowie nie bylem , ani krzywdy nikomu nie wyrzadzilem a prawko mam 9 lat , to skoncz cwaniakowac mistrzu kierownicy...

Gość fdsfsf
wiesz ile zarabia kierowca tira?? wbrew pozorom trzeba miec łeb na karku by tirem jezdzic! ale jestes na tyle "mondra" by to wiedziec widac ze gówniara z ciebie, chłopczyca i jakas blachara, szpanujesz durnota i dlatego zalozylas temat by pochwalic sie wykroczeniem, dziecinada, żenada i rozpacz a poza tym pustka wielka w tym co piszesz nic cie juz nie uratuje bo widocznie za czesto tlenisz wlosy a solara wyzarla ci resztki szarych komorek

fdsfsf przesadzasz... nikt z nas nie zapierdala pod prąd i nie wymija na zakrętach ani nie przemieszcza się w mieście z prędkością 140km/h wywolując tym samym zagrożenie na drogach dla innych. Mowa tu o jeździe rozsądnej a jak ktoś ma diesla z mocą 100 koni w ciężkim aucie który wyciska w 13 sekund do setki to również wymijanie 6 aut bym mu odradzala aczkolwiek jak auto ma odpowiednią moc i zryw plus odpowiednie warunki i widoczność to o co chodzi?? Ja np. na niemieckich autostradach to pojadę nawet te 220 (a raczej mój facet tyle pojedzie ;) ) z kolei kiedy np warunki pogodowe są niesprzyjające to czlowiek jedzie tyle aby bylo bezpiecznie... fggdfdfdf :) o dziurach to ja nawet nie wspomnę na polskich drogach... jednak jak się ma to porównanie to dopiero się ubolewa ale również mam nadzieję, że ta cala Polska kiedyś jeszcze się ''odratuje'' w pewnych kwestiach ;)

Gość fggdfdfdf
"widac ze gówniara z ciebie, chłopczyca i jakas blachara, szpanujesz durnota i dlatego zalozylas temat by pochwalic sie wykroczeniem, dziecinada, żenada i rozpacz a poza tym pustka wielka w tym co piszesz nic cie juz nie uratuje bo widocznie za czesto tlenisz wlosy a solara wyzarla ci resztki szarych komorek" Po cholerę dopowiadasz jakieś bzdury? :D

Gość fdsfsf
sebastos- Zamnij sie!! prosil cie ktos o zdanie?? nie odzywaj sie do mnie cwaniaku! idz lepiej podpucuj swoja trumne na kolkach, przejedz sie po miescie zeby cie wszyscy dzis zobaczyli autorko- nie waniakuj bo chyba z matmy tez jestes kiepska, widac ze dziecko jestes wiec watpie by tatus pozyczyl ci punto do zrobienia 50tys w pol roku :D zamknij jape i nie pyskuj