Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sAMA NIE WIEMMM

Czy karmicie dziecko piersia przy swoich rodziciach,tesciach,znajomych ?????????

Polecane posty

Gość gość
Do chuy Oj zaraz po chuy Wystarczy nie mieć bękarta :)

Gość lolitka z piczy
XD xD xD hahaha

Gość gość
Nie ale przy dzieciach i mężu. Gdy miałam nadwyżkę chętnie mąż spijał ssąc cyca. Lubiłam ten moment bo było mi przyjemnie.

Gość gość
Dzieki temu, ze karmie piersia jestem wolnym czlowiekiem, moge wszedzie i zawsze wyjsc i wyjechac. Jedzenie przy sobie, a dziecko, jesliby zaczelo marudzic , w kazdej chwili moge uspokoic. Nie rozumiem dziewczyn, ktore czuja sie jak niewolnice do domu. Ja z kilkumiesiecznym dzickiem nie czuje ograniczen, latalam nie raz samolotem za granice, chodze normalnie, dokad chcę,spotykam sie ze znajomymi. Przyslaniam sie, nie karmię ostentacyjnie ale nie szukam nerwowo osobnego pokoju, bo nie ma potrzeby, musialby sie ktos we mnie nachalnie wgapiac,zeby sie domyslec ze akurat karmie a nie tylko przytulam dziecko.

Gość gość
Nauczyłam się kp w chuscie. To dopiero rewelacyjna sprawa , kompletnie nic nie widać, mogę kp wszędzie, bez stresu. Mam starsza córkę i nie muszę wszystkiego podporzadkowywac pod karmienie synka. Wychodzimy na spacer, zakupy czy grupy dla mam a jak młody głodny wsadzam go do chusty i kontynuujemy spacer.

Gość gość
No i to jest rozwiazanie jak pani powyżej robi .

Gość gość
2018.03.07 Kobieta która ma trochę klasy, jeśli ma możliwość wyjdzie do drugiego pokoju by nakarmić dziecko. Mi osobiście jakoś specjalnie nie przeszkadza matka karmiąca, niech sobie karmi przy wszystkich, ale to świadczy tylko o niej. x też tak uważam.

Gość gość
up

Gość gość
A czy np. karmicie przy znajomych dalszych np. męża ?

Gość gość
Ja karmie wszędzie. Widok matki z dzieckiem przy piersi to widok rozczulający, a jak komuś nie odpowiasa to ma problem i tyle. Moi tesciowie i bracia męża sie zachwycali, wolali wszystkich zeby widzieli jak synek slicznie ciumka.