Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfgdfgdfg

Kobiety nie dziwcie się że chcemy ładne kobiety bo..

Polecane posty

Gość fdfgdfgdfg

Bo to my musimy stoczyć całą batalię robienia pierwszych kroków starania się itd. To my narażamy się na odrzucenie. I śmieszy mnie jak od was słyszę że faceci szukają nie wiadomo czego :D

Gość fdfgdfgdfg
" a jak was odrzucamy to wariujecie i twierdzicie że nie wiemy czego chcemy " Tyle, że temat się tego nie tyczy

uroda przemija......myśleże liczy się bardziej to co sobą reprezentujemy.Czasam wizualnie nie spodoba nam się ktos,apo pierwszej rozmowie wydaje sie...,e to jest to czego szukamy

Gość Róże Europy
Ładne dziewczyny dla ładnych chłopaków. Niskie, brzydkie dziewczyny dla niskich, brzydkich chłopaków! A czemu się tak boicie tego odrzucenia? Raczej nie bez powodu.

Ladne dziewczyny wiedza ze sa ladne i moga miec kazdego dlatego robicie nas w balona.Wykorzystuja to ze szargaja naszymi uczuciami.

Marcinie mam 45 lat.Kiedyś uchodziłam za ładną,zgrabną laske!pamiętam te chodzące czerwone na gębach paskudy.Po 20 latach wyglądaja SUPER.Wierzyć mi się nie chce jak się wyrobiły

"[zgłoś do usunięcia] toto-to uroda przemija......myśleże liczy się bardziej to co sobą reprezentujemy.Czasam wizualnie nie spodoba nam się ktos,apo pierwszej rozmowie wydaje sie...,e to jest to czego szukamy" to moze dziala w przypadku kobiet, rzadziej w przypadku mezczyzn

Oczywiscie wazny jest charakter i osobowosc jaka reprezentujemy ale uroda tez sie liczy.Kazdy chce miec super laske ktorej kazdy kumpel bedzie zazdroscil.Mieszkalem 6 lat w Irlandii i gdybym mial zyc z irlandka,wolabym zostac pedalem;-)Twarz,,figura i cala reszta to porazka,twarz do radia a randki tylko w nocy. Jak powiedzial moj kumpel....glupia moze zmadrzec ale brzydka nie wyladnieje....jakos tak.

wiesz mój mąż miał przedemną PIĘKNĄ LASKĘ wszyscy się za nią uganiali. dzisiaj jak na nią spojrze to SZOK!

marcin177 Zycie okazuje że kto ył głupi to taki zostanie,a uroda się poprawia.Te paskudy z wiekiem są przystojniejsze

toto-to Wiec teraz musze poszukac najwiekszego brzydala ktory zmieni sie w pieknego labedzia?

marcinie!!!!ale za30 lat też będzie ci zależeć napięknie!Na jeden raz szukaj PIĘKNEJ TERAZ a na zone szukaj MĄDREJ I ZARADNEJ.Ja będziesz o nią dbał to będzie PIĘKNA

Gość Róże Europy
PIĘKNA nie wyklucza MĄDRA I ZARADNA. Jesli ktoś ci mówi odwrotnie to raczej piękny(a) nie jest :)

Zdesperowana Domowa Żona no a my ladnych mezczyzn. i nie widze w tym nic dziwnego. jak Ty coś palniesz... zostań już lepiej na forum: praca, studia poza Polską... tam widze orientujesz się najlepiej w temacie. ale niech Ci będzie szukaj sobie pieknego chłopca. chociaż myślę, że kobiety szukaja w facecie zaradności i kilku innych cech, a jeśli przy okazji nie straszy wyglądem to już bardzo dobrze. możesz szukać sobie ładnego, Twoje prawo. nie chce już mi się wałkować tematu po raz tysięczny. w Polsce jest jak jest, ciągle płacą chu...wo. jeśli wszyscy zarabiali by średnią krajową, to myślę, że "ładność" mężczyzny byłaby wyżej w rankingu cech które musi posiadać. możesz mi napisać co Ci po ładnym facecie, który np: bedzie tylko leżał i pachniał?? tak jak robi to duży procent ładnych kobiet? sponsoring? chcesz utrzymywać atrakcyjnego faceta? płacić mu za wyłączność?

"Kazdy chce miec super laske ktorej kazdy kumpel bedzie zazdroscil." :D :D :D smiech na sali kobieta ma być dla mnie, a nie dla moich kumpli. bo to ja z nią żyję, a nie oni. z czasem kobieta która obdarzysz uczuciem stanie się dla Ciebie piekna, inne tylko ładne. do zawieszenia oka, popatrzenia.

sMIAĆ MI SIĘ CHCE !A CZY FACETMORZE BYĆ ŁADNY??WG.NICH TO MY MAMY BYĆ PIĘKNE HA HA !

Zdesperowana Domowa Żona ale ja mam ladnego faceta to Twoja opinia o nim, dla innych kobiet może być nieatrakcyjny. co z pewnością Cię nie martwi. ;)

wiesz... miałem to samo napisac o Tobie, ale włączyła mi sie kultura... na parę sekund... ;) wybacz spałem na niewygodnym łóżku, bolą mnie plecy więc nie mogę zniżyć się do tak płaskiego poziomu jaki prezentujesz Ty. :D :D tak teraz naszła mnie taka mysl: ten Twój pół francuz-pół włoch czy obecny anglik czy tam walijczyk to chyba nie znają Cie POLSKIEJ z tej strony? Twojego soczystego języka. :D