Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfgdfgdfg

Kobiety nie dziwcie się że chcemy ładne kobiety bo..

Polecane posty

nie chciałbym baby która pisze "niedojebany" bez urazy. :D ale spoko angol, czy pół francuz-pół włoch tego nie rozumieją. oni słysza co im powie, widzą buzię i pupę.

offerma --> i ty prawiku przeiwko mnie. a ja ci tak z calego serca zawsze zyczulam zebys zamoczyl :( no ale takie zycie kuzwa, znowu zawod. wiec mozecie sobie mnie obrazac ja mam to w dupie kretyni niedojebni. idzicie zaruchac bo zle z wami i bedzie gorzej.

Gość qwsdeftgyqaSWDEGYHUJ
w ogole nie jrestescie zdolni do milosci tylko pragmatycznego myslenia w tym to zadnego sekretu nie ma ani zadnej straty nic po prostu fakt szkoda ze mi tego matka nie powiedziala jak bylam mala bo sama sie musialam nauczyc a kurwa mac tyle dziewczyn pojecia nie ma http://www.youtube.com/watch?v=47qzPb-I0mc

Gość E przeadza autor
Ja zawsze robię pierwsze kroki do faceta i ja zabiegam, nie lubię być kobietą w związku a partnerką ;p I mój facet musi dla mnie ładnie wyglądać, nie tylko ja dla niego :)

Gość sdffgdgfuck
Ale sie zescie czepili tej Zdesperowanej. Co was obchodzi co ona robi w wolnym czasie, jej sprawa. Wy to byscie chcieli nie tylko ladne, ale zeby tez zarabialy duzo kasy i jeszcze gotowaly, sprzataly, praly wasze brudne gacie i dzieciakami sie zajmowaly, a jasnie pan przyjdzie z pracy i wielce zmeczony walnie sie na kanapie i obiadu wola. A co to kobiety to roboty do wszystkiego. Tez mam wasze gadanie w dupie, jak chce to nic nie robie i siedze na cafe i czytam glupie tematy. Sami jestescie pustaki i nieudaczniki, bo to kobiece forum, a wy tu pierdolicie glupoty.

Gość -kkkk
ku*wa przestacie juz z ta ladnoscia mnie to dobnija podobno jestem ladna mam dlugie wlosy, nawet ladna twarz, nie jestem gruba ani chuda mam cycki ;] i co? nikt nigdy do mnie niem zagada zawsze do moich kolezanek .. juz ku*wa to jest nieporozumienie czuje sie jak najgorsza najbrzydsza szkarada a przeciez obiektywnie rzecz biorąc tak nie jest.. o co chodzi z tym .. to nie wiem...

Gość -kkkk
może rzecz w tym że jestem troche niska.. aaa nie wiem zreszta.

Gość nie-zdziwiona
''nie dziwcie się że chcemy ładne kobiety'' A kto tu dziwi się? Przecież to normalne, że każdy chce tą ładną, a że nie każdego taka ładna zechce, to niektórzy muszę brać tą mniej ładną.