Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maladie

DZIŚ DOWIEDZIAŁAM SIĘ, ŻE JESTEM CHORA PSYCHICZNIE.

Polecane posty

Zawsze myślałam, że mam osobowość, a tu proszę, jestem zwykłą wariatką.

Gość dfgsafasaf
A jak się tego dowiedziałaś??

Przeczytałam o stronie nt. chorób psychicznych moją charakterystykę.

Gość dfgsafasaf
A możesz mi podać link??Może u mnie się okaże że jednak jestem normalny :P

Gość podaj stronę, podaj stronę!
...

Gość podaj stronę, podaj stronę!
Chyba jestem trochę zdrowa. :o

Ja ma wszytkie objawy tego. Dosłownie wszystkie, ranię innych, ale chcę kochać. Mam problem z kontrolą emocji, ukrywam uczucia. Nie ufam ludziom, nie warto. Popadam ze skrajności w skrajność- raz jetem szalona i robię głupie rzeczy, nie wiem, co to znaczy płakać, a za kilka godzin ryczę i nie wiem, co to śmiech. Popadam ze krajności w skrajność. Zrywam znajomości z błahych przyczyn. Jedną 3 letnią znajomość zerwałam, bo nie spodobała mi się nowa koleżanka przyjaciółki. I to myślenie, że najlepszą obroną jest atak.

Gość dfgsafasaf
To sokoro już jesteś świadoma że to choroba psychiczna to czas najwyższy się leczyć i to im szybciej zaczniesz tym lepiej dla Ciebie,trzymam kciuki że się uda :)

Ja nawet lubię to, że jetem tak impulsywna, ale za kilka godzin będę płakać, a nawet mieć myśli samobójcze. Boję się, że skończę jak Ernest Hemingway, też to miał/

Gość dfgsafasaf
Lubisz to bo jesteś wariatka :P Skoro Ci to nie przeszkadza i to akceptujesz to już twój wybór,a jeśli chodzi o Ernesta to,no cóż,każdy kiedyś musi umrzeć :P

Gość dfgsafasaf
Zrobiłem sobie test i okazało się, że też to mam. :o Oprócz tego cierpię również na schizofrenię, arachnofobię i seksoholizm.

Gość dfgsafasaf
Nie spodziewałem się że o tej godzinie są też podszywy hehe Ale muszę Ci przyznać że z jednym trafiłeś,bo pająków to się boja bardzo,ale czy to fobia jest to tego nie wiem :P Ale to ostatnie to kompletna wtopa ;P

Gość dfgsafasaf
No to się dowiedziałeś. :P Kiedyś, kiedy całowałem się z dziewczyną wyobraziłem sobie nagle wielką włochatą tarantulę. :o brrr. Od razu poczułem w gaciach wilgoć wiadomego pochodzenia.Najszybciej jak mogłem uciekłem z miejsca ''przestępstwa''.

Gość dfgsafasaf
Czyli jednak powinnaś coś z tym zrobić :P tym bardziej że to nie jest normalne,ale w sumie przecież nie każdy musi być normalny hehe

Gość GA GA GA
O rany, przeczytalam opis i zobaczylam moja siostre... Zawsze myslalam, ze jest wariatka a teraz widze ze jest chora, nie wiem tylko co to zmienia. Prawdopodobnie dalej bede jej unikala jak ognia

Gość oure life
Nie jestes chora psychicznie tylko masz zaburzenie osobowosci. Nie lam sie, nie jestes sama...