Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hardcorowa7227

****Czego nigdy nie powiecie swoim znajomym, przyjaciołom?****

Polecane posty

Gość Hardcorowa7227

Bo ja tego że: -golę sobie brodę i wąsy (jestem kobietą) -masturbowałam się kiedyś po 4 razy na dzień codziennie (teraz już o wiele mniej) -zrobiłam kupę pod prysznicem a także do wazonu -zrobiłam loda w gumce na drugim spotkaniu chłopakowi (z którym pisałam 4 miesiące na gg) -jak mi się nie chce iść do toalety wieczorem to sikam do doniczki lub wazonu -gryzę obcięte paznokcie u nóg w buzi a potem wypluwam -zdarzyło mi się nie golić nóg z 2 miesiące (w zimę) :D

Gość Hardcorowa7227
jestem chodzacym odpadem a ten kolega, któremu robiłam loda to wiesiek 50 letni ze śląska z kopalni Wujek :D

Gość hardcorowa jestes obleśna
:O

Gość Hardcorowa7227
no dalej nie wstydzcie sie ludzie:P

Gość Hardcorowa7227
up

Gość nie dla idiotów
prawdy

Gość Hardcorowa7227
czemu nie chcecie dzilic sie swoimi tajemnicami?:D ja sie podzieliłam, ale to nie wszystkie, cos by sie jeszcze znalazło:P

Gość Hardcorowa7227
To prawda :D a jeszcze mi się przypomniało co kilka lat temu zrobiłam :D zrobiłam kupę do doniczki i wyrzuciałm ją przez okno czaicie? ((mieszkam w domu jednorodzinnym, a pod oknem mam ogród) Kupa rozprysła się nieżle na srednicę ok. 40cm. :D To bylo rano wiec zadnen z domownikow jeszcze nie wstał wiec wybiegłam to posprzatac :D

Gość poczytajcie sobie toaletowe
wpadki, tam to jest masakra :D

Gość Hardcorowa7227
up

Gość marzec 2011
A ja się nie przyznam, że: -jem kozy -wkładam palca do tyłka, jak "idzie bąk", a potem to wącham lub dłubię tym palcem w nosie -obgaduję większość jak leci złośliwie i chamsko -patrzę, z kim mi się "wygodnie " zadawać -chodzę z chłopakiem od połtora roku i do tej pory mu nie dałam "zimna ryba" czuję się trochę dziwna

Gość różabella
załuje, ale nie mam nic co byw as poruszyło :P przy takich zwierzeniach............

Gość marzec 2011
różabella to się nie wypowiadaj żyrafo :D:D:D

Gość Hardcorowa7227
własnie teraz zrobilam siku to wazonu bo nie mam ochoty schodzic na dol do toalety, bo poklocilam sie z matka:O ne mam zamiaru na nia patrzec :P

Gość oj oj uj uj
Jestem kobietą. A więc: obgaduję i obrabiam d**y koleżankom z pracy, a udaję, że jestem ich przyjaciółką. Zadaję się z ludźmi , którzy mogą mi w czymś pomóc. Nienawidzę mojej pracy, a udaję, że się angażuję, mam romans na boku a mój facet o tym pojęcia nie ma. Udaję, że nie mam kasy, bo nie chcę pożyczać i czasami myślę, że jestem połą suką. I nie powiem koleżance, że patrzeć nie mogę na jej krzywe nogi.

Gość to tera ja
Też jem kozy, bo lubię. Ale to przez moją koleżankę. Ona kiedyś w szkole zapomniała się i zjadła kozę. :D Powiedziałam jej smacznego, a ona jakoś głupkowato zaczęła się tłumaczyć. Kiedyś w nocy nasikałam na balkonie w doniczkę, ale ubrudziłam majtki, więc zawinęłam w gazetę i wyjebałam przez balkon. Klapa od śmietnika była otwarta i myślałam, że trafię. Pomyliłam się. :D Innym razem nasikałam do kubka. Przelało się i wycierałam chusteczkami podłogę.

Gość to tera ja
A nogi to też nie pamiętam kiedy goliłam.

Gość my scene
mam do sprzedania tanio ORYFINALNE lalki my scene oraz kena oryginalnego Alladyna+małpka. do lalek oczywiśćie mogę dołączyć ubranka i inne dodatki. jeśli jeste pan/pani zaiteresowana kupnem proszę pisać na moje GG-28033156, tam wyślę zdjęcia lalek, dodatkió. itp nasrałąś do wazonu!!!-blEE! :\

Gość Hardcorowa7227
Hahaha boże na początku nie skukałam o co cho z tymi kozami :D A co do przyjaciółek to obrabiam im dupy tak perfidnie, że aż mi nieraz głupio a udaje przed nimi taką koleżeńską i miłą hahahha :D