Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już po 40 stce

Dość już mam spędzania czasu przed komputerem. Życie uciekło mi ....

Polecane posty

Gość już po 40 stce

między palcami nawet nie wiem kiedy.

Gość już po 40 stce
włąściwie moje życie nie ma sensu. Nie pracuję, nie mam męża, dzieci, rodziny, znajomych... Patrzecie młodzi na mnie i róbcie wszystko ze swoim zyciem, by nigdy nie stanąć w tym miejscu co ja w tej chwili.

Gość już po 40 stce
tak myślałam, że nikt się nie wypowie. Kobieta po 40 stce staje się niewidzialna dla świata. Nic tylko trumnę szykować.

Gość fffffffffffff
mieszkasz z rodzicami?

Gość oj tam halinka taka
mnie też minęło :P i co????????? teraz czas zaszaleć;)

Gość już po 40 stce
nie, mieszkam sama. Moi rodzice już nie zyją. Nie mam również rodzeństwa, natomiast dalsza rodzina pewnie o mnie nawet nie pamięta.

Gość już po 40 stce
*BLE BLE - jeszcze masz czas coś zrobić ze swoim życiem. Pomyśl, że objawiam Ci się teraz jak ten duch przyszłości z Wigilijnej Opowieści.

Gość już po 40 stce
Taka piękna pogoda, przyroda budzi się do zycia a ja...

Gość już po 40 stce
ja już nie użalam się na swój los. Stwierdzam tylko fakt, że moje zycie to bezsensowna wegetacja. jednak życia sobie nie odbiorę, ponieważ jestem zdrowa psychicznie a zdrowy nie targnie się na swe życie.

Gość efvsfvdvf
Hmmm... potrzebujesz Nowego wizerunku Nowej SIEBIE! :D - nowa fryzura - kup sobie fajny ciuch albo buty o ktorych zawsze marzylas - znajdz moze na jakims forum ludzi ktorzy za niewielka sumka wyjezdzaja za granice i poznaja siebie nawzajem - brzmi banalnie - ale za mala kase mozna z innymi obcymi ludzmi wyjechac. niekoniecznie za granica moze w Polsce ludzie organizuja wspolne eskapady

Gość efvsfvdvf
jeszcze mozesz isc na studia zaoczne - ale to niestety kosztuje. Isc na typowo babski kierunek gdzie duzo jest kobiet po 30-sce

Gość kajojinka jojalna
potrzebujesz na gwałt chłopa:P weź tu któregoś młodego wprowadzisz go w świat seksu chłopak sobie poużywa a tobie te muchy w nosie zaraz przejdą:P

Gość efvsfvdvf
albo: poznac na forum babki w Twoim wieku albo facetów, popisac zawsze mozna. a po jakims czasie sie z nimi spotkac na kawe.

Gość fffffffffffff
skąd masz kasę jak nie pracujesz? tez bym tak chciała:P

Gość już po 40 stce
nowy wizerunek? przydałby się, niestety nie mam pieniędzy ponieważ nie pracuję. Nikt nie chce zatrudnić takiej starej baby.

Gość już po 40 stce
nie mam pieniędzy, zyje tylko z tego co dostaje z PUP i czasami opiekuję się dziećmi sąsiadów. Łączenie mam ok900 dochodu, także żyję naprwdę skromnie.

Gość fffffffffffff
nie wiem co doradzić, ty chyba masz depresję...

Gość już po 40 stce
gdybym miała depresję kliniczną, miałabym siłę ze sobą skończyć a nie mam takowej.

Gość Loretto kissy
Autorko, napisz cos wiecej,to przykre, ze zycie tak ci sie ulozylo, ale od jakiegos momentu to musialo sie zaczac...Jak bylo 10 lat temu, co wtedy robilas?dlaczego nie masz partnera??niespelniona milosc? uwazasz ze jestes nieatrakcyja lub niesmiala??na pewno musisz zaczac wychodzic do ludzi...Moze raz w tygodniu wolontariat w domu starcow, domu dziecka lub cokolwiek...a moze zapisz sie na jakis kurs z urzedu pracy, za to nie trzeba placic...Kazdy z nas spedza jakas czesc zycia przed komputerem,a moze wykorzystaj to i zaloguj sie na jakims portalu randkowym???mozesz poznac kogos kto wypelni pustke w twoim zyciu. Nie po to buduje sie statki by staly w porcie...obierz tylko w koncu jakis kierunek!!

Gość już po 40 stce
obejrzę sobie Jasia Fasolę na tvn, pośmieję się i na chwilę zapomnę o tym całym syfie . Dzięki za wpisy.

Gość Loretto kissy
Ojjj to byla chyba jednak prowokacja....