Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość womanizer

Która z Was zarabia 6-7 tys na reke i więcej?

Polecane posty

Gość womanizer

Bo ja tak, i zastanawiam się, ile nas jest... Czy sa tutaj kobiety sukcesu, dobrze zarabiające na wysokich posadach, które pracę zawodową łączą z zyciem rodzinnym? Zapraszam do uczciwych wpisów - wiek, zawód, zarobki.

Gość chcesz sie pochwalic????
teraz to sie nazywa PRACOWNICA SEKTORA USŁUG DLA SPOŁECZNOŚCI MĘSKIEJ :):):):)

Gość 99% osob na kafe
zarabie tyle, wkoncu maja internet. A to taki luksus.

he he:) w sumie masz racje:) zapomnialam o tym zupelnie,ze to przeciez kaffe:):):):)

Gość womanizer
I już zawiśc i frustracja, i już się jad uszami wylewa:D Straszne to jest to, że nie wyobrażacie sobie, że kobieta może zarobić wiecej niż minimalna krajowa nie dając przy tym "dupy":o No cóż, każdy sądzi wg siebie... Jestem analitykiem biznesowym i kontrolerem w dużej korporacji finansowej, i to WCALE nie są duże zarobki. Ale mam dopiero 26 lat, wiec wszystko przede mna... Zapraszam kobiety sukcesu do wpisywania się:) Chyba są takie?

Gość womanizer
Fajnie - a Ty, ile zarabiasz i ile masz lat?

nic mnie tak nie bawi jak kaffe:):):) chce zalozyc temat "kto ma lepszą frytkownice,podaj firme i cene":) i "jakiej firmy macie zelazko i kto ma najdrozsze"

Gość Hekate666
Ja zarabiam, nawet więcej, a na nic niestety i tak mi nie wystarcza;( Taka Polska właśnie.

Gość georgusa
31l0 ok 12tys(branza erotyczna) nnie mylic z puszczaaniem.Kasa dobra ale za mała jak dla mnie , mi potrzebn jest ok 30tys.Moj były maz ma ok 60tys(branza samochodowa) i tez marudzi i płaci tylko 6tys, alimentow.

Gość Hekate666
I nie chodzi tu o problem ze zbyt wygórowanym standardem życia. Niestety:(

Gość Hekate666
Ah przepraszam, w moim blond roztargnieniu zapomniałam napisać o wieku- mam 26 lat.

Gość womanizer
chcesz sie pochwalić - lecz swoje kompleksy gdzie indziej, hm? Co Ty zazdrosna babo gadasz, niby jak sie chwalę?? Anonimowo, pomaranczowo na kafe?? Statystycznie i z ciekawosci pytam, przecież nie zna mnie tutaj nikt, to jak niby mam się chwalić i komu - obcym anonimowym ludziom z forum?

Autorko co ty na to?????wypowiedz sie:):):) twoje zarobki w porownaniu z georgusa to pikus:) kto da wiecej???????:):):):)

Kotka uzbroj sie w cierpliwosc .autorka musi cos wymylec co by pasowalo do tego co napisala:):):):)ciiiiiiiiii....szuka w necie.uzbroj sie w cierpliwoc

Gość Hekate666
Jeśli chodzi o moje to wyzsze, ekonomiczne, w trakcie II roku studiow doktoranckich. Autorko, nie przejmuj się paniami, ktore ewidentnie sa zazdrosne

Gość Hekate666
Przecież autorka napisała o swoim zawodzie, wieku i etc. nie potraficie czytac? Wiec nic dziwnego, ze zazdroscicie marnych 6 tysięcy, eh...

Gość zedxsft5gu5h87
Ehhh zazdroszcze !! Ale tak w sensie pozytywnym :) Ja zarabiam na czysto ok. 2 000- 2 200 zł. Mąż na czysto 3 tys. Mamy dwójkę dzieci, płacimy kredyt za mieszkanie - 1 tys zł więc luksusow nie ma.

Gość ...........................:(
Ja - 34lata, kierownicze stanowisko w centrum handlowym :-D

Gość womanizer
Kotka - nie chcialabym podawac dokladnie branży, stanowiska itd, bo mam tutaj czarny nick, i pewnie nikt nie podejrzewa... Powiedzmy, ze to branża informatyczno-finansowa, rowniez testowanie nowych systemów, kontrola nakładu, analityka rynku, prognozowanie kosztów sprzedazy i dystrybucji itd. szeroka bardzo dziedzina. Dzieki za sensowne, racjonalne wpisy - i czekam na wiecej. Polka potrafi! :)

Gość eveileve
chcesz się pochwalic-z główką wszystko w porządku?irytujesz się,że ktoś napisał,że zarabia 6 koła?a co cie to obchodzi?i co za rożnica czy to prawda czy nie,to tylko internet! A co do tematu,moja dyrektorka zarabia 6 tysięcy netto,ale jest juz po 50-tce i zycia rodzinnego za grosz:-)

Gość ja, ale mieszkam za granica
zarabiam 1700 euro, fundusze europejskie, mam 28 lat. Moj maz ma tyle samo i powiem tak, to nie jest jakos strasznie duzo, ale mamy kupione mieszkanie (na wklad wlasny odlozylismy sami w ciazu 3 lat nie oszczedzajac jakos szczegolnie udalo sie uzbierac 20 tys euro), 2 samochody, bo inaczej sie nie da, niedlugo rodze i jakos zyjemy spokojnie, bo spokojnie, ale nam nie brakuje. W Polsce zarobic 6-7 tys to nie jest duzo, moj kuzyn pracuje w korporacji i ma tyle i co? i nic, bo ciagle jest do tylu z kasa, ma mieszkanie, samochod i zone i ciagle brak kasy. Takze 6-7 tys, w takiej warszawie czy krakowie to po prostu minimum zeby przezyc na jako takim poziomie, biorac pod uwage, ze sie pracuje duzo i ma sie dobre wyksztalcenie.

Gość womanizer
Mąż zarabia między 8-9 tys, zyje nam sie niezle, ale odkładamy gotowke na budowę domu. Duże drogie miasto.

Gość georgusa
bo na polskie klmaty jak kmus powiesz ze zarabiasz 6tys to dla wiekszosci ludzi jest nierealne i uznaja to za kłamsstwo Pamietam jak z mezem lat temu 10012 był wtedy w tech samocgodowym miał wtedy warsztat malutki i tam pracował z kupplami wyciagało ok 2otys to było tyle lat temu j jako gowniara jezdziłam z nim na wczasy o jakoch moja matka urzednik panstwowy mogła tylko pomazyc:) dzis juz były maz .. jest włascicielem sieci komisow na terenie Warszawy.

Gość georgusa
10-12lat

jestescie zalosne:) moze i zarabiacie nawet 150 tys miesiecznie.ale jestescie puste jak murzynski beben.poziom....podstawowka.zacznijcie sie teraz chwalic kto ma drozszy sprzet w domu,bo temat zarobkow jest na kaffe maglowany co chwile.wstyd!!!!!!!!i zenada:):):):):):):):) i wy w wiekszosci jestescie matkami??!!!!!!

Gość ja zarabiam 10 tysiecy
czy to duzo? No nie wiem, bo zalezy wszystko od tego ile sie wydaje i na co. Prace mam latwa i fajna, ale mysle o zmianie branzy na inna gdzie zarobki mi pewnie spadna.