Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolajnaa1992

Czy granatowa kurtka i karmelowa torebka to dobre połączenie?

Polecane posty

Gość Karolajnaa1992

Nigdy nie wiem, czy można łączyć ze sobą ubrania o barwach zimnych z dodatkami o barwach ciepłych - i na odwrót. Jednak intuicja podpowiada mi, że granatowa kurtka będzie dobrze prezentować się z granatową torebką :) Kurtkę już mam, zakup torebki dopiero planuję. Jeśli więc odradzacie karmelową, to jaki kolor proponujecie? I co z butami?

Gość Karolajnaa1992
z karmelową torebką* - mój błąd

Tak dobre. buty: 1.karmelowe lub w odcieniu brązu , beżu, pomarańczu. Tylko pamiętaj zakładając jasne buty do ciemniejszego dołu (rajstop lub spodni) więc albo decydujesz się na dół w tym odcieniu lub jaśniejszy lub naprawiasz to np. krótką spódnicą.(3 opcja masz długie nogi pozwalasz sobie na ich skrócenie) 2. granatowe 3. w 3 kolorze który założysz 4. Całkowicie z innej parafii (czasem grzech 4 kolorów w postaci butów w całkiem innym kolorze jest dobry o ile postawimy na coś szalonego. oczywiście nie może się gryźć z resztą )

Na szczęście teraz panuje moda na kolorowe rzeczy więc spokojnie możesz łamać ze sobą różne kolory. Teraz kobiety zaczęły ubierać się odważniej i już nie boją się eksperymentować z modą.

Gość Karolajnaa1992
Bardzo Wam dziękuję :)

Gość ja mam karmelowy
plaszczyk i granatowe buty i wydaje mi sie ze jest to fajne polaczenie:)