Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CPT

PIEKNE ALE NIEDOSTEPNE

Polecane posty

Gość CPT
Ja nigdy nie szukalem ale teraz pragne rozkochać sie w jakieś fajnej dziewczynie i sprawić aby była super szczęsliwa. W sobote mam pierwszą randke z przyjaciółką przyjaciółki mojej byłej. Trzymajcie laski za mnie kciuki.

Gość CPT
Wiem ale przecież nie podaruje jej nawigacji do auta bo już ma. Myślałem o jakimś płaszczu na wiosne. Fajne są w benettonie.

zgadzam sie ciuszek to ryzykowna sprawa,no chyba ze bardzo dobrze znasz jej gust i rozmiar wtedy mozna sprobowac,perfum i kwiatek i jakis kwiatek napewno sie ucieszy.

no skoro chcialbys podarowac jej cos z ubrania to moze wykup w tym sklepie gutschein jakis( talon kupon),czy jak to sie tam nazywa i sama sobie wybierze cos odpowiedniego.

Gość CPT
Perfumy już mam dla niej zawsze przywoże jej z lotniska. Tam są sklepy bezcłowe i oryginalne perfumy. Mam dla niej Gucci 2. To jej ulubiony zapach ale w Europie nie kupisz bo pudełko zawiera jakieś dziwne substancje i unia europejska zakazala jakiś czas temu sprzedaży. Może coś sie od tamtego czasu zmieniło ale nie wiem. Moja kuzynka pracuje w banku i lubi jak kazda dziewczyna ładnie wyglądać.

Gość CPT
a uwazacie tak jak moja siostra, że płaszcz za 900 zł to glupota? Moja siostra mówi, że za tyle pieniędzy mozna miec coś ze skóry (ewentualnie trochew dolożyć). moja siostra uważa, że taki płaszcz wiosenny szmaciany nie powinien tyle kosztować.

Gość CPT
Tak kupon to jest dobry kupon.

zgadzam się z Twoją siostrą:) dałabym max. 350 zł za szmaciany;) ale jak się pływa to kasa rozpiera, nie?;)

Gość CPT
Tak kupon to jest dobry pomysł:). Jestem taki podekscytowanybo nie rozmawiałem z żadną dziewczyną od 2 miesięcy stąd pomyłka.

jak dla mnie 900zl mniej wiecej 250euro to sporo pieniedzy,mozna wydac mniej i kupic tez cos ladnego,no chyba ze mozesz sobie na tyle pozwolic i chcesz no to wtedy decyzja nalezy do Ciebie,pozatym nie licza sie nie wiadomo jakie drogie prezenty tylko gest i pamiec.

Gość CPT
Obcy facet posuwał moją laske i miałbym jeszcze nie zarobić? Wiele trace pływając ale cenie sobie to, że mam 6 miesiecy wakacji. Tak myśle sobie że ta moja była zrobiłaby to prędzej czy pózniej gdzieś na zapleczu w Hipermarkecie

Gość *liliann
Możesz również podarować jej bon do kosmetyczki, do SPA itp. :) Ale bony, które można zrealizować tak jak się chce są najlepsze.

wiesz, jak będziesz zbyt przyjazdy i dobry to wywołasz odwrotny skutek. Panie zapewne będą protestować ale jak jest to chyba każdy widzi. miły, pomocny i przyjacielski facet jest idealnym kandydatem na platonicznego przyjaciela czyli taką męską wersję przyjaciółki do pogadania o głupotach i wylania żalu. tak czy inaczej seksualnej fascynacji nie będzie. kobiety szukają u faceta cech męskich, pewności siebie, stanowczości. wielu facetów popełnia ten błąd i zamienia się w skaczące pieski które starają się dogodzić swojej pani i jej się przypodobać. a taki facet traci w oczach tej kobiety cechy męskie a więc i zanika pociąg. krótko mówiąc nie możesz swoją postawą pokazać że ona ma nad tobą kontrolę. nie możesz pokazać że jesteś "za darmo". musisz swoim nastawieniem pokazać że znasz swoją wartość i że też masz jakieś wymagania w stosunku do niej. to jest jak z ulotką i pieniędzmi. dostajesz na ulicy ulotkę i co z nią robisz? gnieciesz w kieszeni do postaci kulki a potem wyrzucasz. a jak znajdziesz banknot 100 złotowy? różnica jest taka ze ulotkę dostajesz za darmo więc nie ma ona zbyt wielkiej wartości. natomiast na banknot trzeba sobie zapracować i jak go wyrzucisz to poniesiesz realną stratę. więc taka rada: nie bądź plasteliną i nie daj się lepić.

Gość CPT
Wasze podpowiedzi są super. Polki nie tylko są śliczne ale i mądre. Kupon to świetny pomysł! Zgadzam sie z Wami, że pamieć jest najważniejsza i gest. Oprócz tego nie chce aby ktoś pomyślał z mojej rodziny, żę udaje wielkie panisko. Ja lubie robić dziewczyną fajne prezenty i tyle. Fajne oznacza rowniez z głową

"a uwazacie tak jak moja siostra, że płaszcz za 900 zł to glupota? Moja siostra mówi, że za tyle pieniędzy mozna miec coś ze skóry (ewentualnie trochew dolożyć). moja siostra uważa, że taki płaszcz wiosenny szmaciany nie powinien tyle kosztować." nie ukrywajmy, płacimy za markę. można kupić spodnie za 150zł Big Stara i można kupić spodnie za 600zł Armaniego. Swoją podstawową rolę spełniają identyczną z tym jednak produkt rozszerzony jest diametralnie inny

Gość *liliann
A co do prezentu... Jeśli lubi jeździć na jakieś imprezy to np. bilet na taką :) Najlepiej podwójny, ,żeby z kimś pojechała.

co do prezentu - mam swoją bliską przyjaciółkę której dość często robie prezenty z czystej sympatii. zazwyczaj jakieś kosmetyki, perfumy, czasami ciuch. ale raz postarałem się i zrobiłem jej wino. zabutelkowałem, na komputerze zrobiłem etykietę z jej zdjęciem przerobionym na szkic. zamówiłem tez pudełko z wygrawerowanym specjalnie dla niej cytatem. i wiesz co mi teraz mówi? że nic, nawet najdroższy i najbardziej ekskluzywny prezent nie przebije tego prezentu. nie kwota się liczy ale emocje które w prezent włożysz

Gość CPT
SPA odpada bo mój brat mi przypomniał, że ona jest uczulona na maseczki. Kupon do kosmetyczki to dobry pomysł? Wydaje mi sie, że wizyta u kosmetyczki jest czymś intymnym i osobistym. Koleżanka koleżance może taki prezent podarować ale chlop kobicie to sam nie wiem. O SPA myslałem na samym początku bo mam jeszcze tygodniowy pobyt dla dwóch osób w SPA w Gołebiewskim. Miałem tam jechac z moja ex i babrać sie w tym błocie. Ale Spa odpada bo moja kuzynka jest uczulona.

Gość CPT
Szacun dla Dareiosa!!!!! Zgadzam się, że emocje są najważniejsze i tylko to się liczy. Jednak nie mam zapału i nie czuje żadnych emocji. kiedyś potrafiłem prawie tak jak Ty zaskoczyć moją ukochana super oryginalnym prezentem.

Gość CPT
Tak brazylijska depilacja jest intymna sprawe:).

dobrze, ze zarabiasz:) każdy tak by chciał:) gdybym miała więcej kasy to wiadomo kupowałabym, rzeczy droższe, dlatego 900 zl za płaszcz to dla mnie dużo, nie ma co się nad tym zastanawiać tylko kupować to na co nas stać:)

Gość *liliann
Ale żeby dopasować perfumy to jest ciężka sprawa :) Mi nikt nigdy nie umiał kupić perfum, żeby podobały mi się. Sama wolę :P @ CPT SPA to nie tylko maseczki :) Zresztą zanim kosmetyczka zrobi zabieg to robi "wywiad".

kup jej taki bon, ze sama wybierze w salonie co chce, może wybrać depilację, może wybrać masaż, peelingi, co tam chce:)

Gość CPT
z perfumami juz trafiłem bo zrobiłem wywiad. Uwielbia GUCCI RUSH 2

Gość CPT
Właśnie się dowiedziałem że dostane mam zarezerwowany wyjaz na pożegnanie Małysza. Nie muszę mówić kto mi zafundował taką atrakcje. Mam jej doscyć. Już nie mam sposobu aby się ode mnie oodczepiła.