Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna30

Mieszkajac z wrogiem pod jednym dachem! pomocy!!

Polecane posty

Gość smutna30
tak dobrze zrozumiałaś. teraz wszystkimi siłamy staramy się o to aby teściów wyprowadzić, a oni że nie i już

Gość smutna30
jak widzicie jais glupi wpis to nie ja pisze tylko jakis imbecyl to ignorujcie to ja tez bede

Gość smutna30
On przez 30 lat bedzie placii 2 tys a ja nei mam zamiaru mieszkac w takich warunkach.

Gość smutna30
Te wyzej to podszywy, nie dal 400tys, ale 55 tys w remont i nie bedziemy placic 30 lat po 2 tys, lecz 40 lat po 300 zl, a to jest zasadnicza roznica.

Gość smutna30
dobra dziewczyny juz sie zalogowalam zeby jakis isiota sie za mnie nie podawal

to dalej dom tesciow i sie nie wyprowadza bo mieszkaja u siebie i nei maja gdzie. Twoj facet postapil nierozwaznie ladujac kase w remont nie majac na papierku tego, ze dom bedzie na neigo. teraz chyba pozostaje zrobienie oddzielnego wejscia, kuchni itp. ale z 2ej strony tez musisz na to popatrzec - tesciowie mieszkali tam latami wraz z synem, wychowali go itp, on dom wyremontowal bo mieszkal w nim, nie musieli utrzymywac doroslego syna. no i teraz nagle syn chce aby sie wyprowadzili z domu, skad mieszkaja latami - to nie jest fair

Gość smunta30
Zalogowalam sie, ale jzu zapomnialam hasla :P

wiem ze on nie chce ich zostawic ale dlaczego mamy sie meczyc :/ mysle o dziecku ale nie wyobrazam sobie zeby wychowywac je w tych warunkach. Nie ma wyjscia z tej sytuacji

Gość sweet dream alabama...
A gdzie i za co maja sie wyprowadzic skoro sa oboje bezrobotni??

nie da rady zrobic drugiego wejscia bo trzeba byloby zniowu tyle samo kasy w remont wkladac i nie ma jak zrobic tego drugiego wejscia. Okropna sytuacja

skoro ma on juz kredyt to pewnie kolejne remonty nie wchodza w gre. mozecie zyc jak obce osoby - tzn Wy macie swoje jedzenie, gdzies pochowane albo nie kupujcie na zapas tylko na biezace potrzeby i tak ze wszystkim ale pamietaj tez, ze tesciowie wychowali syna wiec im sie nalezy jakas pomoc na starosc

Gość smunta30
Nie wiem, nich se poszukaja czegos, niech tesciowa zalozy mini kiecke i na ulice, a tesciu niech jedzie drzewo rombac w las. Ludzie, jest tyle sposobowo zarobku ze masakra

no i wlasnie nie ma wyjscia z tej chorej sytacji. bede siedziala tak w tym piekle az mnie wykoncza

No ale moze lepeij zrobic oddzielna kuchnie i wejscie?zawsze to troche wiecej prywatnosci..to jest dom pietrowy czy parterowy??

a moze powinniscie zalatwic prawne przepisanie domu na Twojego faceta, z chwila smierci rodzicow, a teraz sie wyprowadzic

ma, ale rodzenstwo wyjechalo i ma to wszystko gdzies. moj chlopak byl najlepszy dla rodzicow i teraz ma najgorzej a taci sa wielbieni:/

Gość smunta30
Dom parterowy z piwnicami, z XIX wieku

dom jest przepisany na mojego chlopaka caly bo rodzenstwo spalcil kupujac im mieszkanie

Moj znajomy kupil sobie mala lodoweczke i ja trzymal w pokoju z swoim jedzeniem, Ty tez tak zrob.A pracujesz?

Gość smunta30
Kazali mu wyremontowac, wiec bez namyslu zaciagnal kredyt i wyremontowal. Pozniej ja go poznalam, mialam z nim swoj pierwszy raz i on ze mna tez a teraz musze sluchac jego matulki wrednej

no ustalil ale dziwni sa ci ludzie, z kazdym dniem sa gorsi i zapomnieli juz co on dla nich zrobil

Gość smunta30
Juz od swojego pierwszego razu pracy szukam, bo wczesniej mieszkalam u rodzicow i im w polu pomagalam, a teraz pora popracowac zeby do emeryturki cos bylo:)

tak pracuje, ale co to za zycie z lodowka w pokoju. Ja marze o normalnym domu i zyciu, o tym zeby ich nie ogladac, nie sluchac ich gadek, chce zrobic w spokoju obiad, kolezanke zaprosic a tu nic nie mozna tzn mozna ale z nimi na plecach

skoro jest na niego to super. z ta lodowka w pokoju to dobry pomysl. ile pokoi macie tylko dla siebie? warto zalorzyc zamki, a z lazienka wpsolna dacie rade. co do kuchni to mozecie dokupic kuchenke elektryczna albo na butle gazowa - taniej bedzie. jesli sciana ktoregos z pokoju sasiaduje z lazienka albo kuchnia to wede tez mozna podlaczyc

Gość smunta30
a kolezanke mam jedna, juz ma wnuki i na rencie inwalidzkiej 3 stopnia jest. Boje sie, ze tesciowa by ja wyklnela a mnei razem z nią:(

w zyciu nic sie nie dostaje za darmo, a mam wrazenie, ze Ty za duzo wymagasz. skoro Twoj facet nie jest w stanie zapewnic Ci warunkow, o jakich marzysz to moze Ty jemu je zapewnisz?