Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tezto mam

kiedy ja se w koncu zakocham z wzajemnoscia, wejde w zwiazek?:(

Polecane posty

Gość ja tezto mam

wiem, jak to wyglada. desperacki post, ale tak bardzo chce odwzajemnionej milosci:(

Gość ja tezto mam
pogadaj ktos

Gość lulaa
mam to samo co Ty. też pragne milosci i zwiazku

Gość ja nie mam wcale pracy
od roku a miłości o 5 lat i przynajmniej mam spokój duszy i ciała :P

Gość ja tezto mam
ja sobie zyje, wszystko jest ok, gdy jestem zajeta, ale gdy mam czas wolny, to czuje dno. nie bede udawac, ze jest zajebioscie tak jak jest i niczego wiecej mi do szczescia nie trzeba, nie bede udawac, ze nie szukam fajnego faceta, bo szukam, swiadmie, czy podswiadmie. ja juz chce, potrzebuje, mam 23 lata do cholery:O

Gość lulaa
mam gorzej-mam 24 lata. ciagle sama, ciagle szukam:O

Gość sailor85
a pomyśl co maja począć marynarze :P cóż ja już się pogodziłem i wiodę spokojne życie samotnika

Gość ja tezto mam
ale ja nie jestem marynarzem. lulaa--dlaczego tak sie u Ciebie potoczylo?

Gość ja tezto mam
looser, cos ci nie wyszlo:O:D

Gość ja tezto mam
powiedzcie, ze bedzie dobrze:)

Gość lulaa
nie moge trafic na tego odpowiedniego, nie chce byc z kims na sile, bo wiem, ze w takim związku będę się dusić. a tych których ja chce- mnie nie chca:( po prostu pech:(

Gość fajna pupa
🌼

Gość lulaa
nie napisze Ci, że bedzie dobrze= różnie w życiu się układa, niby trzeba być dobrej mysli, jednak mysle, ze trzeba odpuścić-co ma być to będzie... tez kiedyś mialam takie nastawienie jak Ty-roztrzasalam wszystko

Gość ja tezto mam
o, to tak samo jak u mnie.

Gość ja tezto mam
zartuje sobie z tym, zebyscie napisali, ze bedzie dobrze. to takie gadanie, juz nie raz to slyszlama;) generalnie nie ropaczam, no ale o, tak jak dzis, przyszlam z zajec i zlapal mnie dol. o coz mam powiedziec, boje sie po prostu, bo nie chce byc sama do konca zycia, tyle. ja nie z tych kobiet. nie chce pierwszego lepszego, ale nie chce byc sama.

Gość lulaa
nie wiem co Ci poradzic, jak jakoś zyje z ta swiadomosacia i na codzien jest OK. najgorsze dla mnie sa wakacje-okazuje sie ze nie mam z kim jechac-wszyscy maja swoja pare, a ja jak 5 kolo u wozu; sylwester-wszyscy ida potanczyc z 2 polowka, a ja znowu 5 kolo u wozu i ogolnie pozostale swiata, majowki itp.

Gość ja tezto mam
rozumiem Cie, to jest zwala. ja na razie nie mam takich probemow, bo mam jeszcze pare samotnych kolezanek, wiec sie zawsze jakos zgramy. a tak to musi byc ciezko.

Gość ja tezto mam
a mi nie ma co radzic, zaraz siade do ksiazek, poznije spac a jutro nowy dzien:)

Gość lulaa
najgorsze jest to, ze wiele razy omijaja mnie imprezy chyba tylko z tego powodu - kolezanki z innymi kolezankami i swoimi facetami imprezuja,a mnie nie zaprraszaja bo co? bo im faceta odbije - bzdura! zazwyczaj zapraszaja mnie tylko na babskie spotkania:O

Gość ja tezto mam
eee:O a co teraz robisz?oracujesz, studiujesz? masz gdzie poznawac nowych facetow?

Gość lulaa
i pracuje i studiuje czasami ludzie poznają się w takich dziwnych miejscach, że aż ciężko uwierzyć... a mi jakoś się nic nie trafia a Ty szukasz gdzieś facetów? chodzisz po klubach? może portale randkowe?

Gość ja tezto mam
chodze po klubach, tam sporo poznalam, dwoch sama poderwalam, ale okazali sie totalna klapa, przez znajomych sie zdarzalo itp. jednak z zadnym nie bylam w zwiazku. mam tendencje do uciekania. teraz Ci tu kwice, ze chce, a jak ktos sie pojawi, to uciekam. dlatego bardzo mi zalezy na odwzajemnionym uczuciu, zebym sie po prostu zakochala i niczego juz nie bala ipo prostu byla z nim.

Gość lulaa
to mamy podobnie, tez zawsze chcialam, a jak już do czegos dochodzilo- to jednak nie...

Gość ja tezto mam
jak myslisz, z czego to wynika? nie ten facet? czy cos jest nie tak z nami? ja podejrzewam, ze mam lek przed bliskoscia, wiesz boje sie, ze facet jak mnie pozna, to odrzuci. jets to na tyle silne, ze nie weszlam w zaden zwiazek, jedynie niezobowiazujace relacje, kiedy to ja sama wszystko kontrolowlam. moja dwie pierwsze relacje zakonczyly sie odrzuceniem mnie9mialam 14 i 15 lat) imysle, ze to stad. na poczatku wlnsie facynacja, zainteresownaie,a pozniej cya.

Gość lulaa
wiesz, ja już dawno twmu mialam dosyc nieprzyjemna sytuacje-zakochalam sie w chlopaku, ktory nienajlepiej mnie potraktowal, przez którego troche wycierpialam i nie wiem czy ta sytuacja nie odbila sie na mojej psychice... teraz boje sie zabiegać o facetów, boje się że ktorys znowu mnie skrzywdzi, że ja sie zakocham, zaangarzuje, a on mnie odtraci:(

Gość ja tezto mam
uciekam, trzymaj sie i powodzenia w zyctiu.