Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria_________

Przeżyłam szok -czy to zjawa??

Polecane posty

Gość eh.
shoxishox jakie damskie ubranie ? Przecież to jest płaszcz tak jak te płaszcze żółte przeciwdeszczowe ___ Hmm a ktoś coś słyszał może o strasznych/nawiedzonych domach w Tczewie ? Bo chętnie bym się wybrał, osobiście słyszałem coś o domu na bałdowie i o jakiejś willi(była mowa w tym temacie) tylko nie mam pojęcia gdzie ta willa się znajduję, wie ktoś może ?

Gość jfleiojdohodihiahcdhsi
gdzie Wy tam ten cień widzicie?

Gość dr z ozz
To jest nic. Mi kiedyś nocą w centrum wielkiego miast z bramy wyskoczył łysy typ w kostiumie jakby takim jednocześćiozym pozszywanym z kawałków grubej czarnej skóry...taką jakby grubą nicią niby dratwa....częścią tego ubrania były buty które dosłownie wyglądały jak diabelskie kopyta i były rozgraniczone na dwie części na wysokości palcy. Jakbyście tego typa widzieli to byście mu portfel na kiju dali plus pacież. Zamurowało mnie. Patrzył się przez chwilę i zapytał. Dobry wieczór która godzina? A ja odruchowo odpowiedziałem pierwsza a faktycznie potem sprawdziłem to tylko się pięć minut pomyliłem. Na to on-dzięki...i se poszedł kilkanaście metrów dalej do innej bramy. Znajomy następnego dnia mi mówił że to taki miejscowy "ekscentryk"....:D ale uwierzcie że ta babka ze zdjęcia to przy nim jak piccolo przy bimbrze:D

Gość mjmgmad
To Był Wielkomiejski Diabeł z Centrum:classic_cool: ps gdzie wy na tym zdjęciu widzicie ubranie w żółtym kolorze? Czyżby autorowi tam spod czarnej halki wystawała żółtą kamizelka z napisem pomoc drogowa?:D

Gość eh.
mjmgmad naucz się czytać ze zrozumieniem to się dowiesz o co chodzi

Gość eh.
Heh tępe strzałki....chodzi o to że to Ja jestem na tej fotce:classic_cool: Proszę o brawa:classic_cool:

Gość eh.
i co się podszywasz pode mnie ? Nudzi ci się ?

Gość mhgmfgmfmgf
ciekawe bardzo...

Gość siasiaxa
jasne, że można (jak wiele osób tu radzi) przybliżyć zdjęcie, by zauważyć, że to jest kobieta, a nie facet. Tyle, że jak się przybliży zdjęcie, to to coś nie ma oczu :-o

Gość hanka montanka
jakieś straszne to zdjęcie, jak się tak dłużej popatrzy :-0

Gość sdfrtfsdhggfds
Tusk

Gość Lodowata Lady
Juz nie ma tego zdjecia,szkoda bo chcialam zobaczyc :(

Gość Lodowata Lady
Kiedys mialam tez dziwny przypadek.Otoz wracalismy z mezem od znajomych bardzo poznym wieczorem i pewien odcinek drogi to jest las z jednej i z drugiej strony,no i tak jedziemy i nagle zauwazylismy mala postac machajaca na nas tak jakby probowala nas zatrzymac obojgu nam wydawalo sie ze to jest dziecko.Bez zastanowienia maz sie zatrzymal,ale gdy sie zatrzymalismy nikogo juz nie bylo ,nawet pewien odcinek lasu przeszukalismy,maz nawolywal ale na marne.Dopiero jak wsiedlismy do auta zdalismy sobie sprawe,ze to mogl byc jakis duch i wtedy ciary po nas przeszly.Pamietam ta postac do dzis,w takiej pelerynie i miala kaptur na glowie wygladala jak mala dziewczynka tak okolo 5-6 lat.

Gość ludzie nudzi wam sie?
?

Gość fanka.franka
up

Gość rafciu
Zjawa (2015) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://d8x.pl/r/y6hzjawa-2015 >>>http://d8x.pl/r/y6hzjawa-2015 >>>http://d8x.pl/r/y6hzjawa-2015 Najnowszy film nagrodzonego Oscarem za "Birdmana" Alejandro Gonzáleza Inárritu (”Amores perros”, ”Babel”,”21 gramów”), ekranizacja powieści Michaela Punke z nominowanym do Oscara Leonardo Di Caprio (”Wilk z Wall Street”) w roli głównej. Rok 1822. Legendarny podróżnik i odkrywca Hugh Glass zostaje brutalnie zaatakowany przez niedźwiedzia w i pozostawiony przez towarzyszy na pewną śmierć w niedostępnym terenie. Aby przeżyć, musi zmierzyć się z morderczą zimą i zdradą swego najbliższego przyjaciela (Tom Hardy – ”Mad Max: Na drodze gniewu”), który porzuca go z dala od cywilizacji bez nadziei na ratunek. Dzięki niezwykłej silewoli Glass pokonuje przeciwności losu, by odnaleźć siebie i wymierzyć sprawiedliwość wrogom.