Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria_________

Przeżyłam szok -czy to zjawa??

Polecane posty

Gość faken szit!
ta babka to diabelski pomiot, podobno ujawnia sie wyrastajac z ziemi (czyli z piekła)

Gość faken szit!
jezeli ktos ujrzy ta babke skaze siebie na diabelskie zycie po smierci, dlatego kazdy kto widzial te zdjecie tu nie zazna nigdy szczescia w niebie

babcia znowy mnie nawiedziła....powiedziała że za ten topik będzie straszyć jego autorke co noc...

No cóż albo to jest zwykła babcia która wybrała się na przechadzkę, albo czort innego rozwiązania nie ma. No chyba ze znikająca autostopowiczka

babka jak babka wczoraj oglądałam to zdjęcie i nic się nie działo w domu ;) jedyne co mnie straszy to mój chomik w nocy bo ma odchyły :D:D ja nie wiem co wy z tymi paskami od hełmu no ludzie :D

coś tu ucichło..... czyżby babuleńka na dobre postraszyła :D

Gość josea
Yakamoz właśnie a tak się fajnie rozkręciło i historia zdjęcia ciekawa i teorie niezłe...

Gość ło jeeezu
ten temat dalej trwa:D 28 stron zastanawiania sie czy to babcia czy zjawa:/

Gość daria_________
hej hej jestem wlasnie z peracy wrocilam :) Nie bylam u wrozki jeszcze bo mam maly maratonik w pracy ale jak bede miala wolne tj . czwartek to pojde !! Bylam tylko 1 raz w zyciu u wrozki . 2 lata temu zabili nozem mojego kolege z klasy . Kiedy do niej poszlam zapytala mnie czy przypadkiem niedawno nie zmarl moj znajomy . Doslownie siedzialam jak wryta i mowie ze tak . A ona mowi :ale na pogrzebie nie bylas . A ja na to ze bylam w pracy i nie bylam na pogrzebie . A ona mi powiedziala ze on ukazal sie w kartach bo po prostu nie dostal ode mnie swiatelka i prosi o swieczke . Pojde wlasnie do niej. Bierze duzo za wizyte ale wszystko sie sprawdza ! Napewno wam napiusze co powiedziala :)

Gość ka9
o kurvvA tam ktos jest !! ja pierdolee

Gość psychopatia
Grzyby to raczej nie bo w polowie listopada to tylko juz rydze. nic wiecej. Kto by w tym wieku przejmowal sie tylko rydzami. Mi to wyglada na zjawe. Ale nie ma sie czego bac do diaska widocznie cos miala tam do zrobienia. moze kiedys tam umarla i czasem wpada na chwile gdzie jej doczesne szczatki. Nie buj sie. milo Ci bedzie gdy po smierci bedziesz gdzies tam hasac bo twa dusza bedzie zaniepokojona z jakegos powodu a ludzie ktorzy przypadkiem Cie zobacza zamiast pozdrowic to beda trzasc portkami? Milo?

Gość psychopatia
A moze chciala cos zakomunikowac Twojemu? Moze powinien uwazac czy cos ... te rzeczy sa wazne. Nie trzeba sie bac. Trzeba zrozumiec

Gość psychopatia
lo jezu a co Ci przeszkdza ze temat trwa. Z twojej kieszeni koszt internetu idzie czy jak?

Daria:) no nie peracuj tak ciezko;) Dziwne to co ci powiedziala, a bylas jakos zżyta z tym kolega? Hmm dlaczego zapalona swieczka jest tak wazna dla zmarlych? Tez kiedys bylam u wrózki, bardo dobrze widziala moja przeszlosc, ale nie wyszlo jej troche z interpretacja kart co do mojej przyszlosci, a moze to ja sama robilam wszystkko zeby wyszlo na przekór...sama nie wiem

Gość daria_________
Hej Gabi :) Nie byłam zżyta z tym kolegą wogóle,nie spotykaliśmy się ani nic , tylko "cześć" No ale mialam trochę wyrzuty że nie byłam na pogrzebie , bo wiesz,godzina poświęcenia dla zmarłej osoby to nie tak wiele. Ale naprawdę nie mogłam . Może przez to że czasem o tym myślałam tak się karty ułożyły ...

Gość daria_________
A co do tej świeczki to czytałam , że człowiek po śmierci idzie ciemnym tunelem . I żeby mu rozjaśnić drogę do wieczności trzeba zapalić świeczkę ..

Gość daria_________
ej a co myslicie o tym jakbym tą wróżke nagrała na dyktafon i umiescila wam ?

Gość kikidee
za samochodem twojego faceta stoi jakiś samochód więc sam nie był chyba że to laweta

Gość daria_________
tak to jest laweta . Na ktorejs stronie umiescilam zdjecie od boku .

Gość weina
ja pierdykam jakie farmazony - umarły chce świeczke bo ma ciemno nie znała go ale wróżka wywróżyła normalnie jakbym czytała dzieci z 1 klasy szkoły podstawowej "blada staruszka bez twarzy i łysa" - za dużo filmów dzieci sie naoglądały a poźniej dopowiadają sobie i budują grozę nie macie nic ciekawego w życiu do roboty ?

daria..... napisalas ,ze w tym rozbitym samochodzie,ktory jest na lawecie zginal czlowiek,moze to duch babci tego mezczyzny co zginal .Jej wzrok skierowany jest wlasnie na lawete,jej twarz nie jest wyrazna....mam gesia skore

Gość pancia ancia
może to być osoba zabita przez ten samochód albo zmarły członek rodziny osoby która zginęła może przyszła po niego (nią)

Gość poiuyr65r68
up

Gość W.i.e.r.z.ę
czy autorka pojdzie do wrozki? musimy się dowiedzieć prawdy!!! ta babka ma na mnie zły wpływ, boje się zasypiać przez nia!!!

Gość nata83
Ja też ciągle o niej myślę. Zwłaszcza jak jestem sama wieczorem w domu...