Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria_________

Przeżyłam szok -czy to zjawa??

Polecane posty

Wiecie co po dokładnym obejrzeniu zdjęcia w powiększeniu, wydaje mi się że babciunia jest jakby zawieszona na niewyraźnym sznurze, uczepionym do lusterka a supeł sznura ma z prawej strony szyi.

:D :D :D niezły topik - uśmiałam się :) naiwność i chęć przeżycia sensacji u niektórych ludzi jest fascynująca. normalna babcia idzie sobie drogą z jednej wsi do drugiej, wielka mi afera - a jak zdjęcie zostało zrobione faktycznie jesienią 2008, no to wybaczcie, ale gostek musi mieć genialną pamięć, żeby dokładnie wiedzieć, czy tam była babcia, czy jej nie było - zwłaszcza, że podobno robi takich zdjęć mnóstwo. powiedzmy sobie szczerze - mógł tę babcię nawet widzieć kątem oka, ale nie wzbudziła ona w nim żadnej ciekawości, bo nic w niej nadzwyczajnego - dawno już o niej nie pamięta i tyle, a teraz robi aferę. a droga jest utwardzona i na pewno łączy jakieś miejscowości, więc ludzie po niej chodzą - normalne, nie każdy jeździ samochodem, a zwłaszcza tacy starzy ludzie.

Gość nata83
Daria jesteś?

Gość daria_________
nata jestem 🌼 mnie tez zaintrygowala owieczka- ale ludzie mowia ze ona ponoc od paru lat juz tu jest i pisze takie rzeczy ...

Gość ijuu
dziwi mnie to ze owieczka pisze az tyle ,bez bledow,gramatyka ,interpunkcja itp hmmnie wiem co o niej myslec...

Gość kiiiwiiaa
nią się nie przejmujcie ona już jest taka inna po prostu

Gość Bo owieczka jest
bardzo wykształcona.Pewnie o tym nie wiedzieliście?

może i w jej postach jest prawidłowa ortografia i interpunkcja, ale co z tego? stylistyka na poziomie gówniarza z podstawówki, a merytorycznie to już tragedia :O to typowy forumowy troll - pieprzy od rzeczy i zaśmieca wszystkie topiki, jakie tylko zdoła. może to projekt, ale bardziej sądzę, że rzeczywiście osoba chora umysłowo. tym gorzej, bo jakby to był projekt, to można by liczyć, że autor znudzi się prędzej, czy później. a z nienormalną nie wiadomo - może będzie już tak męczyć to forum ad mortam defecatem :(

Gość Light in Silence
Twój post z 13.31 był 777... wiesz co to oznacza? trzy kosy? :D

Gość DogmaWrath
napisałam na nk do tej wróżki z nk, ciekawe czy odpisze

Gość daria_________
Postanowilam wybrac sie do wrozki - zabiore ze soba zdjecie . Ciekawe co powie .. Chociaz może lepiej jakos przez internet ? Bo jak powie ze to nie jest istota ziemska to i tak mi nie uwierzycie :) Ale co tam ..pojde

Gość Jak się bawisz z spotkania
z wróżką głupia dziewucho to się potem nie dziw,że masz zjawy na fotach.

Gość daria_________
a co ma wrozka do zjaw na fotach -.-

Gość Jeśli wierzysz w zdolności
wróżek,to licz się z tym,że normalne to to nie jest.Lepiej byś zrobiła gdybyś poszła z tym do jakiegoś księdza-on by ci wyjaśnił z czym a raczej z kim mają powiązania te pożal się Boże wróżki!Nie lepiej zapalić świeczkę w miejscu gdzie stała ta kobieta i pomodlić się o jej duszę?!

Gość Daria tylko napisz nam
koniecznie co ci powiedziala o tym zdjeciu.

Gość DogmaWrath
ta wróżka z nk ma prawdziwy dar!!!! założyłam lewe konto, podałam fałszywe imię i nazwisko i napisałam do niej i wiecie co? napisała mi, że nie jestem tym za kogo się podaję i żebym napisała cos więcej o sobie! ona nam mogłaby pomóc z tym zdjęciem. podałam jej link do tematu

Gość DogmaWrath
napisała też że takie rzeczy (pomoc duchowa) robi tylko dobrym znajomym....szkoda....

Gość ihubzzvzvu
pur ty jakas kopnieta chyba jestes?? dziewczynie dzieje sie w domu krzywda !!awantury itp ona ma male dziecko !! nie pomoglabys?nie dalabys szansy na odbicie sie i lepsze zycie? wiadomo ze jej sytuacja sie nie poprawi z dnia na dzien!ale kiedys bedzie dobrze! laska dobrze robi ,po co marnowac zycie i sie meczyc???

Gość ihubzzvzvu
oj przepraszam za off:) dzisiaj mi int cos wolniej chodzi i nie zdazyly sie stronki zaladowac:)to bylo do innego topa:) a wy dajcie znac co wrozka powiedziala

Gość daria ej...___
Mnie też zastanawia o co chodzi z tą owieczką. Na forum siedzę może od 2ch tyg, ale dopiero ostatnio trafiłam na jej niektóre posty. Strasznie dziwne rzeczy pisze to raz, a dwa, zauważcie jak szybko musi ona napieprzać w klawiaturę. Niektóre posty są minuta, lub dwie po sobie, a zauważcie jakie długie... przy okazji, cześć Daria ;)

Gość baterflaj8887
ja sie boje tej babki ze zdj...jesli ten sen to nie prowo do przeciez jest WSZYSTKO JASNE!!!!!!!!!!!!!!!!

a może owieczka wkleja gotowe teksty? widziałam na filmach o opętaniu, że człowiek pisze nie patrząc na to co pisze, z szybkością karabinu i w dodatku ma to sens, wiecie o co chodzi? może owieczka kiedy produkuje posty jest właśnie w stanie opętania zalożyła dziś jakiś nowy temacik ale nie przypomnę sobie jaki i w którym dziale, mniej więcej "wiecie - dam sobie spokój coś tam coś tam"

Gość daria ej...___
chyba widziałam jej dzisiejszy top

A zauważyliście, że ta babcia na zdjęciu urosła od chwili, w której zdjęcie pojawiło się na forum? Początkowo jej głowa nie dosięgała do tego lusterka, a teraz jest tuż pod. Ciekawe co będzie za kilka dni...

Gość babcia sie zbliża
a ja caly czas widze petle wokol jej glowy

Gość daria ej...___
musztarda, no co Ty :)

Gość buahhahahahha
wezie z ta owieczka pzestancie to jakas opozniona w rozwoju biedna kobita na dodatek ze schizofrenia, dajcie jej spokoj

Gość sstt
ja tez widze petle!!!!!! ja mysle ze to jest duch babci ktora sie powiesila w lesiu gdy zabrali jej prac i nie mogla ogladnac Mody na sukces!!!!! a Ricz jechal do Bruk zeby z nia porozmawiac ....