Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria_________

Przeżyłam szok -czy to zjawa??

Polecane posty

Gość ????????
tzn.jaką edycje?i jaką calosc widac?

Gość tożart
bylam u wróżki wczoraj i dalam jej to zdjecie . Kręciła nad nim wahadełkiem i powiedziała ża ta kobieta na zdjęciu kiedy było robione nie żyła . Albo właśnie w tym czasie i w tej okolicy umierała . Powiedziała tak , bo babcia zdawała się nie mieć już duszy . Odmowila jakas tam modlitwe i stwierdziła na 100 % ze babcia dzis juz nie zyje . Powiedziała mi jeszcze że przed czymś chce ostrzec . I że są to bardzo silne moce i czy chce w to wszystko sie ładować , bo może się źle skończyć . Wystraszyla mnie nie na zarty wiec nie chce juz o tym wogole wspominac. . autorka przegięła :O jajca sobie robi 🖐️

Gość upupyp
up

Gość To jest ogier
up

Gość hahahah niezłe
:D:D

Gość adelleha
bałam się tam zajrzeć po tym wszystkim co tu pisaliście, ale zajrzałam :-o Widzę tam tylko jakąś babulinkę, która sobie akurat wyszła na spacer :) I w dodatku z daleka widać, jakby się lekko uśmiechała. Twój men mógł jej nie zauważyć, bo zlała się z linią lusterka :D

Gość olaboga :D:D
ta babcia musiała się bardziej przestraszyć twojego faceta niż on jej. Wyszła sobie na spacer, a tu nagle ktoś czai się za półciężarówką i robi bezczelnie zdjęcia :P

Gość terraa incognitatata
autorka tego watku to zlosliwa prowokatorka, jest celem zycia jest wymyslanie tematow, w ktorych bedzie jak najwiecej wpisow. to ją podnieca chyba ze przez chwile zaistnieje na forum. ja nie wiem czy to zdjecie jest prawdziwe czy nie i kto tam stoi, prawde mowiac, nie interesuje mnie to ;) i jakos nie wierze ze to zjawa, bo autorka za bardzo sie podnieca i produkuje...

o ja:o prowokacja. na pewno to nie fotomontaz czysty przypadek a autorka dopisala historie. Babcia ma swoj cien przy stopach. Choc zastanawia mnie dlaczego cala na czarno.

Gość tinatarner
albo na tym zdjęciu jest naprawdę duch :-o albo Twój facet jest "mistrzem" spostrzegawczości :D

Gość askjkaklksala
"podobno duchy sa wsrod nas i wcale sie nie zdziwie jesli teraz obok mnie stoi jakis duch zmarlej osoby. powiem wiecej gdy zasypiam (spie sama w pokoju) czuje czyjas obecnosc, tak jakby ktos lezal obok mnie.. czuje tego kogos oddech, jak oddycha i ten 'wiaterek' czuje na swojej twarzy!" to na pewno duch Don Juana DeMarco czeka na ciebie aż zaśniesz, by dokonać szybkiego stosunku przez sen, który ujdzie mu na sucho :P

Gość popołudniowy trans
wiecie co mnie też spotkała dzisiaj dziwna rzecz (dzień po obejrzeniu tego zdjęcia). Siedziałam na klopie, a potem nacisnęłam spłuczkę i....w kiblu popłynęła woda 😭 Przestraszyłam się nie na żarty.

Gość rtyhthttjhd
o nie ma oczu ...

Gość vivien_123454321
Oj tam, babuszka szła sobie właśnie na spotkanie gospodyń wiejskich, na cotygodniowe lekcje tkactwa ludowego, a już wielkie halo

Gość obejrzałam i stwierdziłam że..
lepiej nie oglądajcie tego zdjęcia, jeśli jesteście sami w domu. Można dostać schizy :P

Gość brunetka w fasolowych stringac
ta postać rzeczywiście wygląda niepokojąco :(

Gość posraliście się już?
ale macie jazdę :D

Gość daria_________
O witajcie....widzę że mój temat odżył. To napisze wam tylko,że jeszcze większy szok przeżyłam jakiś czas temu gdy mój mąż przyznał się do tego,że posuwał tę panią tam w lesie...i to za grubą kasę....mało tego...stwierdził,że babki jakie chodzą na grzyby zawsze bardziej go podniecały niż moje tandetne gierki jakich próbuję w łóżku ucząc się o nich z lektury COSMO...wyobrażacie sobie coś takiego? Przeżyłam szok podwójny:O

Gość Salmaa
o jaka masakra, przestraszyłam się tej babci...powiększyłam zdjęcie i ona patrzy prosto w obiektyw, brrr

Gość kruger f
To zmaterializowany P a z u z u.

Gość misztikk
Być może to zdjęcie członkini sekty oddającej kult tzw Wielkiemu Grzybowi?

Gość yollmy joker
Wtf? To photoshop?!

Gość eh.
eh, jak wam to powiedzieć, na zdjęciu nie jest jakaś "babcia" czy coś takiego tylko facet. Widać, że ma siwe włosy i łysieje czyli gdzieś koło 60. Jeśli chodzi o grzyby to odpada, bo widać, że nic nie trzyma, a raczej jak się idzie na grzyby to się zabiera koszyk/siatkę czy coś podobnego. Dodam jeszcze, że dlaczego chodzi przy drodze ? Przecież grzyby się zbiera w środku lasu(tam ich najwięcej). Stoi i patrzy prosto w obiektyw, to już trochę dziwne jest ale przecież przez to, że coś mi/nam wydaje się dziwnego to nie znaczy, że jest to jakaś zjawa/duch czy coś podobnego. To tyle, zjawa to nie jest tylko po prostu starszy "dziadek" spacerujący

Gość Morbid leśny
To dewiant przebrany za grzybiarkę:classic_cool:

Gość shoxishox
Jeśli to facet to tym bardziej jest to niepokojące. Przecież On ma na sobie damskie ubranie?

Gość gfgfgfg
przyblizcie fotke..to jest kobieta...ale jak sie upieracie niech bedzie facet z chustka na glowie.

Gość om:@!
Łysy facet przebrany za babkę w żałobie idący leśną drogą. Nie no spoko. Może się zdarzyć. Nie ma co panikować.

Gość ewrfewrfew
ta zjawa rzuca cień, a więc to po prostu spacerująca babcia... ale z was młotki :D

Gość deviloper
gfgfgfg przyblizcie fotke..to jest kobieta...ale jak sie upieracie niech bedzie facet z chustka na glowie. upieranie się przy tym że to facet może świadczyć o bardzo wykręconych preferencjach seksualnych :classic_cool: