Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria_________

Przeżyłam szok -czy to zjawa??

Polecane posty

Gość daria_________
No właśnie !!! Jak dla mnie jej pozycja nie wygląda na pozycje "spacerowicza" , bądź "poszukiwacza grzybów" .... Jeszcze raz wam mówię,że ma kilka innych zdjęć w tym samym miejscu i na nich jej nie ma...No to jak obchodził auto dookoła jak mógłby jej nie zauważyć ?

może babcia siku robiła w lesie to jej nie widział

Gość mialam takiego ale pogonilam
kochana takie babcie to sie lasu nie boja, znaja go wzdluz i wszerz, sama spotykalam takie czasem w srodku lasu i dziwilam sie ze tak same chodza, poza tym mogl jej nie zauwazyc bo zlewa sie z autem, z tym llusterkiem :) chlopak poszedl w lewo a ona wyminela auto i sie nie zauwazyli :) zdjecie jest tak wyraziste, babcinka sobie idzie:) i tyle:) moi dziadkowie mieszkali w lesniczowce,znali kazdy skrawek lasu, czuli sie tam jak w domu:)

straszna jest ta babcia :D też siedzę sama w domu, jest ponuro i cicho... masakra :D he he he ja sobie to zdjęcie zapisałam na dysku.. pokaże je chłopakowi jak wróci z pracy..

gdybym ja robiła to zdjęcie i była pewna że tam nikogo nie było no to powiem szczerze, że zastanawiałabym się a nie zmarła mu ostatnio babcia?

Gość fdrgd
ja też myślę, że babinka sobie wyszla na grzyby albo nie wiem po co :P A twoj chlop jej po prostu nie zauwazyl :P nie wiem no.. :O

a może miedys w tym miejscu był jakis wypadek i ona była ofiarą ...

Gość daria_________
ja nie mam na celu opowiadania historii o duchach , chcę po prostu wiedziec co o tym sądzicie bo jak pierwszy raz to zobaczyłam to mi łzy wyszły . A w tym samochodzie na lawecie zginął mężczyzna .

Gość dobre po całości
zwykła babcinka, blada bo starsi ludzie mają kiepskie krążenie moja 86 letnia babcia też jest zawsze blada, ma wręcz żółtawą cerę przez chore nerki a co do ubioru...kobiety w tym wieku przeważnie są już wdowami...faceci żyją statystycznie 10 lat krócej niż ich żony nie wiem czemu ale babcinki uwielbiają obnosić się latami ze swoją żałobą bo w ten sposób wzbudzają litość w rodzinie niby żałobę wypadoałoby nosić rok, ale wiele kobiet "starszej daty" robi to aż do śmierci....może dlatego że kiedyś obieta była jedynie dodatkiem do mężczyzny i jakoby bycie żoną czy wdową nadawało kobiecie jakiś akceptowalny status społeczny.... sami pomyślcie jak traktowano stare panny panny z dzieckiem czy nie daj Boże rozwódki....

Gość ja tam ci wierze
zauwazcie ze babcia ubrana jest cala na czarno ,straszne...

Gość tratatatatata
ale stroj tej babci (czarny i dosc oficjalny moim zganiem), jej postawa, jej wyglad nie swiadcza o tym, ze babinka wyszla sobie na grzyby albo polazic po lesie - czlowiek sie wtedy odpowiednio ubiera, bierze wiaderko itp.

Gość fesffdsdddd
mi to raczej nie wyglada na babke ktora zbiera grzyby , dziwne to bo to cos patrzy prosto w obiektyw .. az mnie ciary przeszly

Gość daria_________
Jemu babcia zmarła w 2007 r. Bardzo się kochali . Ja nie chcę wam wmówić że to duch czy cokolwiek innego . Ale czy ie dziwne że patrzy w obiektym i stoi na baczność ?..

Gość fesffdsdddd
dobre po całości ty to dopiero wymyslasz , i to po calosci :( o jakichs wdowach wez przestan

Gość dobre po całości
ale chrznicie ubrana na czarno...... iddźcie do Koscioła to zobacyzcie że 3/4 babcinek tak się ubiera moglibyście uznać jej strój za dziwaczny gdyby była w sukni ślubnej....no wtedy to by i mnie włosy dęba staneły

Gość fesffdsdddd
"niby żałobę wypadoałoby nosić rok, ale wiele kobiet "starszej daty" robi to aż do śmierci....może dlatego że kiedyś obieta była jedynie dodatkiem do mężczyzny i jakoby bycie żoną czy wdową nadawało kobiecie jakiś akceptowalny status społeczny.... sami pomyślcie jak traktowano stare panny panny z dzieckiem czy nie daj Boże rozwódki.... " jaki to ma zwiazek z tematem ???

Gość dobre po całości
taki że tłumaczy jej strój mnei nie dziwi 75 czy 80 latka ubrana cała na czarno na codzień

Gość fesffdsdddd
jesli to naprawde babka to jest naprawde przerazajaca i nienaturalnie mala ..

Gość fdrgd
ja też już zaczelam sie bac jak patrze na to zdjecie :O:O brrr

mało tego ale jej ubranie też jest dziwne jak się dobrze wpatrzycie to ewidentnie widać że marynarka jest za duża dziwnie leży na ramionach i rękach....ot takie tam spostrzeżenie albo już wymyślam.... takie "nie jej", może pożyczyła od siostry

Gość daria_________
nie chodzi o ubiór na czarno...chodzi o to w jaki sposós stoi i patrzy . Wierzycie że tak stanęła jak ktoś robił sobie zdjęcie ?????

Gość kasia_roza
A ja tam w to wierze wygląda masakrycznie to zdjęcie, ja też bym się zorała, centralnie widać że ta postać nie stoi tam przypadkowo nie widzicie tego? Masara! WIerze bo kiedyś krótko po śmierci mojej siostry obudziłam się w nocy i usiadłam na łóżku a po przeciwnej stronie pokoju było biurko i krzesło a na krześle siedziała jakaś czarna postać skierowana w moją stronę. Tak się przestraszyłam że schowałam się pod łóżko, strach mnie tak sparaliżował że ruszyć się nie mogłam. Po kilku chwilach stresu i otępiającego strachu jak wyjrzałam w pod kołdry postaci już nie było.

Gość dobre po całości
"nienaturalnie mala" a słyszałeś/ałaś o czymś co się nazywa osteoporoza i co powoduje że na starość kręgosłup się zapada i tracimy kilka centymetrów ? to coś właśnie dopadło moją mamę i ma przez to kilka zmiażdżonych kręgów

Gość fesffdsdddd
no ale przeciez nie chodzi tu juz nawet o to ze ona jest ubrana na czarno tylko to jej ustawienie mnie to np. przerazilo

Gość tratatatatata
dobre po calosci, przesadzasz mam babcie, ktora mieszka na wsi, ma 83 lata, jest wdowa i nie ubiera sie na czarno, podobnie jej kolezanki, tez sie tak nie ubieraja wiec masz chyba przestarzale dane

Gość takaaaa osbie jednaaa
moja Babcia miała 155cm:)