Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria_________

Przeżyłam szok -czy to zjawa??

Polecane posty

Gość pigwowazielonaherbata
prrrawdziwaowieczkabozzza -duchy, które widzimy są zbyt słabe energetycznie, żeby zrobić nam krzywdę, więc nie ma się czego bać. - Niekoniecznie "złe duchy" są czarne. - I jedna złota zasada. Nie należy się ich bać, bo one karmią się strachem. Nie boisz się - nie mają co "jeść" i najczęściej zostawiają w spokoju. Na nieproszone energie w domu jest kilka skutecznych sposobów :)

Gość ja piertole
prawda jest taka, że gdybyście zobaczyli to zdjęcie bez żadnego opisu to nawet nie zwrócilibyście na babinę uwagi. ale skoro autorka rzuciła swój mrożący krew w żyłach pomysł o zjawach, to wy podłapaliście haczyk i szukacie wyjaśnień na potwierdzenie swojej teorii o babce ukatrupionej w lesie, która chce modlitwy, bo ukazała się facetowi robiącemu foty swojej ciężarówce :o

Gość prrrawdziwaowieczkabozzza
Bo wiecie - ja poszłam do liceum bo sie matce nie umiałam postawić - znaczy nie wiedziałam co robić - a takie dwie polazły tam za mną żeby mi dowalić. Same sobie dowaliły najbardziej bo żadna dzieci nie ma. I o tych samobójcach wszyscy wiedzieli wiecie, ale ja do dziś nie wiem gdzie oni się powiesili. I ja nawet chciałam tam pojechać, ale nie wiedziałam gdzie. I wiecie - nawet gdybym jeszcze teraz chciała mieć dzieci to bym musiała im świeczkę zapalić już BYLE gdzie by starczyło bo i tak nie wiem gdzie sie powiesili i dopiero wtedy mogłabym za byle kogo za mąż wyjść i dzieci mieć i BYC NORMALNĄ. A tak nie będę mieć dzieci. Nawet nie musze się zabezpieczać - przez to samobójstwo bez świeczki nie zajdę i tyle. I można mnie jedynie zabić. Jedynie morderstwo zostaje. I chyba dlatego wiecie tak sie stało jak się stało swego czasu. Bo ktoś myślał, że powinna zajść - nic z tego. Czemu? No a ja się miałam czas przejmować 20 samobójcami czy 22 samobójcami :(

No na czarne duchy uważam , że trzeba uważać i tyle. I zapalić świeczę i dopiero sie modlić. Czarny duch to demon JUŻ prawie - jedynie ma białą opaskę na głowie ta zjawa. No to modlić się i tyle. Ale świeczkę zapalić bo to prawie , że demon - moje zdanie :(

Moim zdaniem duchów należy się bać i tyle. Kiedy się pali świeczkę? Nie wiem dokładnie. Sumienia się trzeba zapytać i tyle. Na razie muszę iść już. Papa :(

Gab01 to ja, pigwowa, jestem od kanałów energetycznych ;) Po prostu gościł u mnie pewien mistrz bioenergoterapii radiesteta i ku uciesze "gawiedzi", czyli nas i naszych znajomych, pokazywał różne "triki" z energią. I tak się dla mnie ta zabawa skończyła. Nie wiem w którym momencie, ani w jaki sposób. :(

Gość hgvvkklknjl
jak się pozbyć tego z domu?

* "oraz radiesteta" miało być

hgvvkklknjl powiedz dokładniej jaki masz kłopot

Gość aretreks
po powiekszeniu widac dokladnie ze to jakas babcina.Przysiegasz ze to nie fotomontarz,wierze...bo nic dziwnego w tym zdjeciu nie ma:P Ale bajeczke ze srodkiem lasu i w ogole to sobie wymyslilas kiepska historyjke:P

Gość hgvvkklknjl
hmmm np budzę się w nocy i widzę jak mi coś przez okno zagląda z takimi zwierzęcymi oczami. Pomyślałabym, że to sen ale zdarza sie to kilka razy w tyg i nie ważne czy mam zasłony czy nie. Dodam, że mieszkam na 2 piętrze i nie ma możliwości, żeby ktoś mi robił kawał. Mój też to widział A poza tym jak sie kładę to często mam wrażenie, że ktoś się na mnie patrzy

Gość buahahahhahahahhaha
hahahhaha babuleńska sławna sie zrobiła :D gdyby wiedziala jakie przerazenie wywolala u jednego idioty ktory po prostu jej nie zauwarzyl :D:D:D:D

Gość kutwaszczapa
hgvvkklknjl hehehe no coz za wyobraznia:D chyba cos bierzesz:D:D:D:D:D

hgvvkklknjl Możesz spróbować postawić w nocy na parapecie zapaloną świecę (dobrze by było, gdyby to była gromnica) i dodatkowo w okolicach pełni księżyca postawić na zewnętrznym parapecie szklankę z wodą. Zmniejszy ona działanie energii księżyca. Powinno pomóc. Na to co Ci urzęduje w mieszkaniu sposób mało wygodny ale skuteczny (sama sprawdziłam). Całe mieszkanie, łącznie z meblami (sprzęt elektroniczny możesz odpuścić ;) ) na noc należy wysypać dużą ilością gruboziarnistej soli morskiej. Tuż po przebudzeniu musisz wstać i wszystko to dokładnie odkurzyć i nie zwlekać, tylko od razu wynieść do śmietnika na zewnątrz. Bardzo oczyszcza energię w pomieszczeniach. Dodatkowo, możesz skropić mieszkanie wodą, w której moczyło się 9 (!) cząstek skórki z pomarańczy. Też powinno pomóc :) I przede wszystkim NIE BAĆ SIĘ

Gość do prawdziwej owieczki
dlaczego sadzisz ze to demon? ta zjawa na zdjeciu wyglada jak moja śp babcia ,gdy powiekszyłam tą fote przezyłam szok

Gość skąd wy widzicie tam że to
kobieta jest? przecież tego nie widać, za to widać postać w ciuchach z innej epoki, normalnie to gdy osoab która robiłą zdjęcie na pewno by zauważyła osobę, zwłąszcza w środku lasu, gdize nie ma tłumu ludzi, poza tym jadąc samochodem patrzy się na ulicę więc na pewno by ją mijał, gdyby faktycznie to była żywa postać, w czarnym płaczczu do kostek na spacer po lesie? powiem wam ze to wy wymyślacie, na grzyby? gdzie jeszcze? może po zakupy do pobliskiego marketu? ewidentnie widać coś niezwykłego w tym zdjęciu

Gość Gab01
prrrawdziwaowieczkabozzza a dlaczego popelnili samobojstwo? Co im zrobilas, ze tak delikatnie zapytam?;) pigwowazielonaherbata a znasz jakis sposob na pozbycie sie strachu przed nimi? Ja sie modle o to aby nigdy nie zobaczyc zadnej zjawy, ducha, zgon by byl na miejscu u mnie:)

Gość kjijjiji
ale głupoty wypisujecie jak facet mógł nie zauwazyc zywego człowieka obok swojego auta ,przeciez to polna droga musiałby ja widziec

normalna babinka z niej a w takich ciuchach chodza babinki jeszcze czasem poprostu przygląda sie i tyle

nie róbcie z tego wielkiego halo zamyslił sie chłopak nie zauważył a bibna normalna i tylko sie przygląda

Gab01 "magicznego" sposobu pozbycia się strachu nie znam :) Po prostu trzeba zrozumieć, że to nic strasznego, krzywdy żadnej Ci nie zrobi i ma ubaw po pachy, że Ty się boisz, bo dzięki Twojemu strachowi ma co jeść (że tak kolokwialnie powiem) ;)

Gość O matko, a do mnie ta staruszk
Poza tym mamy połowę marca. Gośc robi podobno setki fotek i pamięta przez pół roku dokładnie okoliczności zrobienia każdej z nich? :O ale nie pamięta, żeby na bieżąco zrzucić fotki do kompa :O

Zapisalam sobie to zdjecie na dysku, po czym otworzylam je w programie Picassa3 i powiekszylam maksymalnie. Teraz juz wiem, ze ta postac to jakis upior. Pod chustka ma lysa glowe, tylko po bokach widac siwe wlosy. Twarz jest przerazajaca, wrecz paralizuje gdyby sie blizej przyjrzec. Jak trup, jak jakis duch, naprawde. Wierze, ze to duch. Poza tym poza ubiorem, to w niczym nie przypomina kobiety. Kto nie wierzy, niech zrobi maksymalne zblizenie na komputerze i sam sie przekona. Koniec, kropka.

Gość 18 listopada
18 listopada nie ma już zielonych liści na drzewach a zwłaszcza brzozy są już lyse wiec.....? Klamiesz jak pies.