Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria_________

Przeżyłam szok -czy to zjawa??

Polecane posty

Gość dobre po całości
niepozowane zdjęcia mają to do siebie że casem "łapią" nas w dziwnych pozach z dziwną mimiką

Gość dobre po całości
gdyby ktoś zrobił Ci zdjęcie jak sie podnosisz z ziemi....mógłbyś wyglądać jakbyś robił pozę na "Małysza"

Gość daria_________
no własnie - w dziwnych - wykrecona reka , smieszny wyraz twarzy - a ona stoi na bacznosc ...mnie to przeraza ...

Gość fesffdsdddd
o kur... przyblizcie sobie to zdjecie i zobaczcie tą twarz jej łysa głowe .az na krzesle podskoczylam jak to zobaczylam, jak dal mnie to jest facet a nie babka

Gość fesffdsdddd
dobre po całości tego co piszesz nie da sie czytac odbiegasz od tematu wymyslasz jakies głupie wytlumaczenia nielogiczne bezsensowne tworzysz jakbys chciala a nie mogla

Gość dobre po całości
taaa dziwna poza.... stoi na baczność.... może staneła przy drodze i spojrzała czy może przjejść...czy nie nadjeżdża samochód.... na zdjeciu nie widać czy to odludna leśna dróżka czy kawałek bardzo uczęszczanej trasy....wkręcajcie sobie dalej famazony o całkiwitym odludziu na którym akurat potrzebna była pomoc drogowa

też zawsze daleka byłam od wierzenia w duchy czy zjawy ale zmieniłam zdanie jakieś 3 lata temu, będąc na wakacjach w namiocie w nocy na krzesełku siedziało coś i wydawało z siebie różne dźwięki, szurania itp., kiedy wstałam żeby wyjść z namiotu tego czegoś już nie było, jak się rano okazało kolega który też spał w namiocie w pewnym momencie z przerażeniem zaczął krzyczeć, rano mówił że coś widział, brat z kolei był ciągnięty za koszulke, nie wiem ale po tym wydarzeniu zmieniłam zdanie, dziećmi nie byliśmy i nie robilibyśmy sobie jaj.

Gość dobre po całości
ja tworzę ? tworzy autorka topiku która wam wkręca że to zdjęcie było zrobione NIE jesienią

Gość fesffdsdddd
autorka chociaz pisze z sensem i konkretnie a Ty jakies glupoty o wdowach i o statusie spolecznym hahahaha nie moge

Gość daria_________
Nie rozumiesz tego , że on jechał w długą trasę z nawigacją która tak go prowadziła ???? Jaka pomoc drogowa ? Moj narzeczony nie jezdzi na wypadki , bardzo rzadko . Najczesciej jezdzi do innego miasta po samochody do kasacji takie które np stoją na podwórku i w końcu ktoś zapragnie go usunąć . Nie kłoće sie z wami czy to srodek lasu , pocvzatek czy koniec. Powtarzam to co mi powiedział- ze w okolicy nie widział żadnego domu

Gość daria_________
Co nie jesienią ? TLUMACZE ZE BYLO ROBIONE 18 LISTOPADA !!!!! CZYLI BYLA TO JESIEN !! TYLKO ZGRAL DOPIERO TERAZ ..CO w tym dziwnego ??

Gość a ja myślę że
to nie duch a jakaś kobieta która dajmy na to wyszła sobie z lasu na drogę a kiedy doszła do auta to się zatrzymała bo zobaczyła że ktoś robi zdjęcie i nie chciała przeszkadzać. Ot i cała tajemnica.

Gość pancia ancia
widać że babulinka jest bardzo stara więc musiała poruszać sie wolno choć to nieprawdopodobne żeby w środku lasu taka osoba łaziłasama o wczesnej porze to niebezpieczne z racji wieku na wsiach z reguły babki jeżdżą rowerami , nawet na grzyby dziwne co robi w lesie wczesnym rankiem powinien ją zauważyć skoro nie zauważył to zastanawiające

Gość tratatatatata
wyglada jakby ledwo stala, ale jasne - na pewno sobie wyszla w takim stroju polazic po lesie - 18listopada kiedy jest juz zimno

Gość daria_________
jeszcze raz napiszę-bo moze ktos nie czytal-ma zdjecia auta z innej strony po prostu obchodzil auto . Nie idzie racjonalnie wytlumaczyc tego,ze jej nie zauwazyl ...

Gość a ja myślę że
no tak to duch. :O

Gość daria_________
nie wiem może ja już sobie dopowiadam , ale szokuje mnie to np.dlaczego taka dziwna stara kobieta wyszla akurat w tym miejscu tego lasu , wprost w obiektyw :S

Gość ja tam ci wierze
w tym samym czasie robil zdjecie z drugiej strony auta?wklej nam jak masz

Gość daria_________
ok chwila . A i to zdjecie następne jest robione minute wczesniej .

Gość kasia_roza
Bzdury gadacie, przeciez ta postac nie wyglada jak by szla na spacer z reszta przeszla by obok samochodu a nie stoi na bacznosc, masakra!

Gość Pigment
Daria, ja Ci wierzę, ze to nie jest fotomontaż i że mówisz poważnie jak zobaczyłam to zdjęcie po przeczytaniu tego co napisalas to az sie sama przeraziłam. Ludzie uwierzcie, ze duchy istnieja

Gość daria_________
Dziekuje ze mi wierzycie..tak jakos razniej ze nie jestem sama .. naprawde mna to wstrzasnelo :/

Gość ja tam ci wierze
daria ale skoro zdjecie bylo robione 18 listopada mamy marzec wiec nie ma co tego rozpamietywać chyba?

Gość a ja myślę że
tak zjawa przyszła po pomoc drogową. Widać auto jej siadło. :P

Gość Pigment
postawa babci jest naprawde nietypowa, z 2 strony jak sama piszesz w okolicach nie bylo zadnego domu to co abcia w srodku lasu robi w takiej odległosci ? a na grzyby to by sie tak nie ubrala i raczej mialaby wiaderko...Boze mnie ciarki przechodza sama sie boje :/ ja Twojemu chlopakowi wspolczuje i Tobie rowniez Daria;/

Gość daria_________
Tak..tylko ze on je zgral dopiero teraz na komputer wczesniej ani on ani ja tego nie widzielismy..pokazal mi to dzis w nocy ..ja nie rozpamietuje tego tylko staram sie otrzasnac wiecie jak to jest jak spojrzycie na faceta , mame,brata ... i zobaczycie przerazenie na ich twarzy to automatycznie tez sie boicie ..

Gość ja tam ci wierze
banie sie tu nic nie pomoze ,po co bedziecie sobie schizy robic ,lepiej tego nie komentowac i zostawic to w spokoju zeby was duch nie nawiedzil

Gość do daria
wiesz co powiekszyłam sobie to zdjecie. I napisze tak- jaka staruszka poszła by do lasu ubrana od stóp do głów na czarno, połbuty, czarne rajstopy, czarna chustka, to moze byc lekki plaszczyk albo sukienka. dziwne to. chodze po lasach, jako zbieracz grzybów od wielu lat , ale tak ubranej starszej kobiety to ja nie widziałam. racjonalne wytłumaczenie moze byc jedno- szla albo do kosciola albo na cmentarz, na skróty? w pantofelkach przez leśny dukt? Dziwne to wszystko! a że duchy ludzkie istnieją to jest prawda. i własnie normalnie ich trudno zobaczyc, ale apart fotograficzny potrafi takie sparwy wyłapac.

Gość daria_________
dziekuje bardzo .. mozec ktos uwaza ze robie tania sensacje , ale dopoki takiego czegos nie poczujecie to nie wiecie co to znaczy . Tym bardziej kiedys moja siostra opowiadala mi ze przysnil jej sie chlopak mojej drugiej siostry . Ze kopal dol na ogrodku i namawial swoja dziewczyne (a moja siostre) zeby kopala z nim . Ona popatrzyla i powiedziala ze nie chce kopac . Po 2 tyg moja siostra miala wyrwana 8 (zeba) i przyjechal po nia ten jej chlopak czy pojedzie z nim odebrac pieniadze od kolegi ..ona powiedziala ze nie bo ja boli ta 8.i ze nie chce . On pojechal sam . Wpadlo w niego zopedzone auto i zmarl na miejscu . Od tamtego czasu wierze w takie dziwne rzeczy ..