Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie doświadczonall

wczoraj mu powiedziałam że fajnie byłoby spróbować z kobietą

Polecane posty

rowerka polska to jeden z bardziej tolerancyjnych krajów. Dobrze o tym pamiętać podnosząc rożne hasła jaka to jest zła i nietolerancyjna... Tylko nie można mylić tolerancji z akceptacją i przede wszystkim rozróżnić prawo mniejszości do funkcjonowania w społeczeństwie od prawa do włażenia społeczeństwu na głowę. Choć to już pewnie język nienawiści co pisze

Gość Miłek wiosenny
Ja bym swojej żonce pozwolił mieć na boku kobiete kochanke a niech sobie liżą dogadzają zabawkami. Troche już żyje na tym świecie i wiem źe one są nie do zajechania ciągle im mało.Trzeba by być dobrym buhajem i mieć czas by im dogodzić. Niech sobie robi co chce z tą samą płcią!

Gość 89089089
Seks z czymkolwiek innym to zdrada nawet jakbyś zrobiła to z psem to i tak zdradzasz partnera.

Gość Miłek wiosenny
89089089- nie bądź taka(ki) konserwatywna(ny) w swych poglądach.W życiu jest różnie i czasem mogą przyjść wielkie rozczarowania,płacz itd. Lepiej dopuszczać pewne myśli do siebie niż żyć w swoim przeświadczeniu i któregoś dnia dowiedzieć się bolesnej prawdy!

Gość całkiem spoko jest albo i nie
25235 Nie rozumiem was kobiety. Mi mój facet w pełni wystarcza i w życia nie chciałabym jakiejś babie lizać cipy. :-/ haahaaa rozwaliło mnie to :D uważam podobnie

Gość podejrzewam ,że gorzej byłoby
gdyby facet chciał się przyłączyć do trójkącika albo tobie kazałby patrzeć jak inną posuwa :P nawet czasami nie wiecie co im w głowach siedzi ;)

Gość co wam baby odbija
czemu szukacie nowych wrażeń? albo to jakiś nowy idiotyczny trend albo nie macie ciekawego zajęcia i chcecie spróbować z nudów

Gość tjaaaa...
Coś jest nei tak. Ludzie się radośnie przyznają do orgii, swingowania, pissu i scatu. NIedługo cool będzie posuwać trupy ;/