Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie doświadczonall

wczoraj mu powiedziałam że fajnie byłoby spróbować z kobietą

Polecane posty

Gość tiaaamka
ogólnie mi to nie przeszkadza dopóki mnie bezposrednio nie dotyczy :) :P

Gość Anulkaaaaaaggg
juz kilka razy eksperymentowałam w ten sposób z facetem - on był w 7 niebie ale nie na dłuższą metę gdyż wiadomo jak to się kończy... raz na jakiś czas wystarczy. Polecam!

Gość nie doświadczonall
wow a jak było? co takiego się działo? byłaś kobieta czy facetem w tym układzie? ja chyba nie umiałabym być facetem i robic te wszystkie rzeczy które musi facet :(

Gość nie doświadczonall
do tiaaamka racja, zgadzam się z toba, miałam na mysli podziw dla urody , może źle to ujęłam ale dokładnie to samo miałam na mysli

broom Pewnie, że nie ma obowiązku i niektórzy nie chodzą na takie parady np. moja znajoma. Dla mnie geje i lesbijki są po prostu obrzydliwe, nie do tego nas natura stworzyła. Może jestem jakimś homofobem czy jak to się nazywa.. uważam się za tolerancyjną ale nie dla homoseksualistów obnoszących się ze swoją seksualnością, o.

Gość tiaaamka
"wiadomo jak to się kończy" no jak sie konczy? bo ja nie wiem :)

Koktajl ale Ty byłaś na takiej paradzie czy nie byłaś?

Gość tiaaamka
wiem ze w wieku nastoletnim przechodzi sie taka faze zainteresowania tą sama płcia ale z tego sie wyrasta. Niektórzy eksperymentuja i dochodza do wniosku ze to nie to a niektórzy zostaja w tym bo sie odnajduja. To sie nazywa Faza homofilna - faza wyprzedzająca dojrzewanie i występująca w jego początkowym okresie (10.-12. rok życia), może się jednak wydłużyć. Przejawia się latentnymi tendencjami homoseksualnymi i wyraża się m.in. w dążeniu do przebywania w obecności osób jedynie tej samej płci, w wysublimowanych zachowaniach w stosunku do płci własnej, z reguły związanych z uczuciem głębokiej przyjaźni (zwłaszcza u dziewcząt). W niektórych przypadkach (z badań wynika, że takie doświadczenia ma 6% dziewcząt i 12 % chłopców) może dochodzić do kontaktów homoseksualnych, najczęściej w formie pieszczot. Rzadko jest to symptom orientacji homoseksualnej.

Nie wiesz do czego zmierzam chyba, że masz dar czytania w myślach. :D Ale to też zjawisko nienormalne. :D

"uważam się za tolerancyjną ale nie dla homoseksualistów obnoszących się ze swoją seksualnością, o." interesujące :) tyle że tolerancje pomyliłaś z" widzi mi się " ale szanuje Twoje zdanie

Napisz więc do czego zmierzam Twoim zdaniem a ja Ci napiszę jak daleko odbiegasz od tego o czym myślę w tej chwili. :D

A ja jak chodzą po ulicach parami to też ich nie znosisz i uważasz, że nie mogą tego robić? I generalnie nie znosisz gejów czy nie znosisz tego, że chodzą po ulicach? A może gej jest Ci obojętny tylko nie bardzo potrafisz sobie poradzić z tym, że uprawia seks? A czy brzmi lepiej to ja nie czuję kompetencji, żeby ocenić.

A pary heteroseksualne mogą się na ulicy całować? To też jest obnoszenie się ze swoją seksualnością.

jak mają na to ochotę to niech się całują , skoro my możemy to czy oni są gorsi ? wychodzę z założenie że jak komuś się coś nie podoba to po prostu niech się nie gapi i tyle.......

Pytanie 8 latka który zobaczył paradę gejów... - dlaczego oni się tak dziwnie zachowują? - bo są gejami (odpowiedź rodzica) - aha (parada właśnie wpłynęła na to że dziecko zakodowało sobie że geje są ostentacyjni i dziwni.....) To tyle w kwestii parad są obrazem nędzy i rozpaczy i powodem nietolerancji. Jak ja pokaże dupę na ulicy to mnie zamkną, jak będę sie ostentacyjnie całował z żoną to zapłace mandat a oni moga robić co chcą. To jest nienormalne :) Normalność wynika z kilku źródeł. Po pierwsze kultury. W końcu nie możemy zakładać że ludzie od pokoleń byli idiotami a my jesteśmy oświeceni. Po drugie większość ustala normę. JAk większość coś robi znowu należy uznać że to jest normą. Po trzecie natura. Pewne zachowania są naturalne i je należy uznawać za normę. I teraz na pewno geje są w pewien sposób normalni bo występują w natuże ale jest to promil społeczeństwa. Nie powinno się do nich wtrącać ale z drugiej strony nie jest normalne że homoseksualizm jest promowany jako normalny trędii i super ekstra. To już jest nienormalne. W tym momencie dochodzimy do absurdu że kobiety chcialy by związków z gejami!!!! Tak tak myślą ze oni są idealni bo tacy delikatni.... itp itd. Promowanie zachowań marginalnych jako normalnych prowadzi do absurdów. Co do biseksualności kobiet sprawa wygląda trochę inaczej naturalnie jest ona akceptowana. Po pierwsze nie dochodzi do stosunku :) Nie ma penetracji więc sam sex kobiet jest inaczej postrzegany. Siedzi to gdzieś w naszej psychice. Nikt nikomu sie nie "oddaje" nikt nikogo nie "posiada". Stąd też większa akceptacja. broom i ty pamiętaj że tolerancja i akceptacja to nie to samo to że coś tolerujemy nie oznacza że to akceptujemy. !!!!!! Toleruje gejów nie akceptuje ich zachowania i ekspansji. tiaaamka fascynacja kobietami u obiet nie koniecznie występuje w wieku "nastoletnim" a bardzo często właśnie u kobiet dojrzałych ;) nie doświadczonall jak pytasz jak to jest to ci powiem tylko że zależnie od kobiety którą byś do łóżka wpuściła. Jak podnosisz tezę że kobieta lepiej zna cialo kobiety... Znam kilka takich które twierdziły że to bzdura a miały podstawy ;) Nie jest tak że kobieta we jak robić minetę. Wiesz jak byś chciala żeby tobie ją ktoś zrobił ale inna kobieta może być inaczej zbudowana i lubić coś innego. Poza tym ile kobiet lizałaś? Doświadczenie ma tu pewne znaczenie ;) Co do samej zabawy to jak są fajne dziewczyny to może być super jak do tego twój facet by umiał to ogarnąć to tym lepiej. Dla faceta to wbrew pozorom nie taka jebajka ;) Raz jednak zawsze to widownia ;) dwa że zawsze może rodzić sie gdzieś ta myśl że ci tak zasmakuje kobieta że nawet nie spojrzysz jużna faceta :) No i jeszcze to że jak sie rozkręcicie możesz chcieć nie tylko ty sę z nią bawić ale i popatrzyć jak to robi twój facet i wtedy jeśli obie macie temperament poważnie każdy facet powinien rozpatrzyć zakup respiratora ;) Gorzej jak trafisz na jakąś durną babę wtedy pozostanie niesmak. Zakładając że to ty dostajesz prawo decydowania na co i kiedy sie zdecydujecie i jaki będzie przebieg zabaw wyobraź sobie że nagle taka dziewczyna "dla ciebie" zaczyna pchać sie do twojego faceta? No i tu jego rola ją ostudzić ale niewiele zrobi jak ona będzie durna. Możecie też trafić na totalna nogę i zrozumiesz ze dobry facet jest zdecydowanie lepszy od średniej dziewczyny ;) Jest wiele zagrożeń w trakcie i po więc zabawa wymaga pewnego dystansu i dojrzałości. A i nieprawdą est że o kobietę facet nie będzie wcale zazdrosny ;) jak mu zależy na tobie to będzie i wcale przystanie na taki uklad nie jset takie bezproblemowe z tym że malo ktory ci sie przyzna do tego ;)

Jedna parada w roku to ekspansja. Tak. Jej zgubne skutki są przeogromne. Olbrzymie aż strach. Nie wiem czy za całowanie się na ulicy płaci się mandat.W kraju nad Wisłą nigdy m nie to nie spotkało ale to nie musi nic znaczyć. Mogłam mieć szczęście.

i każdy może się wypowiedzieć na dany temat. Nie trzeba od razu narzucać mu swojego zdania. Napisałam, co myślę i tyle. Wy myślicie co innego- i też dobrze. Ja osobiście nie całuję się na ulicy ani w towarzystwie, sama czuję się zażenowana kiedy jakaś para się przy mnie całuje a co gorsza obmacuje. Nie chodzi mi o buziaka ale o głębsze pocałunki.

też staram się tego nie robić na ulicy ale w gejów i lesbijki nie wtrącam się miłej dyskusji

broom Tak więc, mogą się całować bo nikt im tego nie może zabronić tak jak parą heteroseksualnym. Jednak bycie kulturalnym wymaga aby okazywać głębsze uczucia kiedy nie ma osób trzecich. Jeszcze trochę i napiszesz, żeby się pieprzyli na chodniku bo nikt im tego nie zabroni a komu się nie podoba to niech się nie patrzy.

"JAk większość coś robi znowu należy uznać że to jest normą. Po trzecie natura . Pewne zachowania są naturalne i je należy uznawać za normę" Zobacz co się dzieje w Egipcie. Zrzucili jarzmo dyktatury i natychmiast zabrali się za czystki religijne i zabijanie chrześcijan. Było ich więcej wiec to normalne? Natura zna kilka ciekawych zachowań - zjadanie osobników własnego gatunku. Ale kanibalizm wśród ludzi nie jest szczególne dobrze przyjmowany. Panie Mądry. :)

a i jeszcze, nietolerowanie pewnych zachowań to nie jest "widzi mi się", nie toleruję zbrodniarzy, eutanazji, aborcji, zoofilii, nekrofilii i wielu, wielu innych rzeczy, w tym paradowanie gejów i ogólnie gejów którzy tak się z tym obnoszą, niech sobie jest gejem, nic mi do tego ale kiedy wyłazi na chodnik, przed mój dom i pokazuje co ma do pokazania to nie potrafię tego tolerować.

Koktajlu nie popadaj w przesadę. Seks na chodniku nie będzie dobrze przyjmowany nawet w przypadku pary hetero. Nie wiem czy okazywanie uczuć w obecności osób trzecich jest naganne. Sądzę, że chodzi raczej o formę w jakiej się to robi. Obmacywanie może być dowodem miłości ale można to też robić w inny sposób.

Czyli chodzi Ci, żeby Ci geje obok Twojego domu nie przechodzili. :D