Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie doświadczonall

wczoraj mu powiedziałam że fajnie byłoby spróbować z kobietą

Polecane posty

Gość tiaaamka
a moze jednak dobrze :/ ...nie wiem :/

Gość Nikolai Bellic
Koktajl Mleczny - nie do mnie to pytanie ,tylko do resztu tu zebranych . Nekrofilia - brak szacunku dla zwłok zoofilia - nikt o zdanie zwierzat nie pyta,wieć mowie nie. wole uwazac na slowa tu pisane ,bo jestem na czarnej liscie u moderatorów :O

Gość Nikolai Bellic
Faceci mi sie nie podoabją :P ale nie przeszkadzaja mi :P

Jeśli ktoś jest od nas inny, uważamy go za nienormalnego? To, że komuś nie mieści się w głowie, że można całować inną kobietę, nie znaczy, że ktoś kto to robi jest nienormalny.

Gość Nikolai Bellic
administracja o2 i kafe ma neutralny swiatopogląd :classic_cool: Kasują tematy obrazajace kogokolwiek ,sprawdzone und potwierdzone

Gość 25235
To całkowicie naturalne, że patrzymy na inne kobiety i podobają nam się różne części ich ciała, potrafimy stwierdzić co mają ładne i czasem możemy się trochę na nich wzorować. Chyba każda kobieta tak ma. Myślę, że facet też nieraz może spojrzeć na innego kolesia, stwierdzić, że np. ma super zarost i zrobi sobie taki sam. ;) Przecież to nie oznacza, że ma się jakiś pociąg do osób tej samej płci.

Gość kasia_roza
A ja tam uważam że to jest fajny schemat jak człowiek jest ze sobą kupe lat i się kocha ma prawo do tego żeby szukać ze swoją żoną nowości i udziwnień i jeżeli obydwoje akceptują tę formę nowości to dlaczegóż by nie? My z moim facetem też planujemy jakiś trójkącik. Ale mojej kumpeli facet powiedział otwarcie że z kobietą może się bawić jemu to nie robi (ponieważ jego kobieta ma duży popęd i zachcianki bi seksualne).

Gość tiaaamka
Mi faceci, tak sie składa, ze sie podobaja i to bardzo :) aleeee..... no własnie ale... nie ma w czym wybierac za zardzo :/ Przynajmniej u nas w Polsce :/ troche szkoda...bo uwazam ze jest bardzo dzuo ładnych kobiet u nas. Naprawde :) a facetów nie za wiele i jeszcze jacys tacy ....dziwczni :/ szkoda troche...

broom obrończyni gejów i lesbijek :P też kiedyś tak myślałam ale paradach przez nich organizowanych zmieniłam zdanie :) są nienormalni :classic_cool:

Gość tiaaamka
"To całkowicie naturalne, że patrzymy na inne kobiety i podobają nam się różne części ich ciała, potrafimy stwierdzić co mają ładne i czasem możemy się trochę na nich wzorować. Chyba każda kobieta tak ma. Myślę, że facet też nieraz może spojrzeć na innego kolesia, stwierdzić, że np. ma super zarost i zrobi sobie taki sam. Przecież to nie oznacza, że ma się jakiś pociąg do osób tej samej płci." własnie :)

Gość Nikolai Bellic
a co powiecie o paradach organizowanych przez obroncow krzyża pod pałacem :D:D

Gość tiaaamka
nie o tym jest topic

Kochaj i pozwól kochać innym, Koktajlu. Niektórzy uznają za nienormalne i obrzydliwe jedzenie kiszonej kapusty czy ogórków. A wyobrażasz sobie święta bez bigosu czy schabowego bez kiszeniaka? Pokazywanie języka podczas rozmowy też wykracza poza jakąś normę.

Norma jest pojęciem niezwykle umownym. Bo co znaczy "normalny"?

Gość tiaaamka
"A ja tam uważam że to jest fajny schemat jak człowiek jest ze sobą kupe lat i się kocha ma prawo do tego żeby szukać ze swoją żoną nowości i udziwnień i jeżeli obydwoje akceptują tę formę nowości to dlaczegóż by nie? My z moim facetem też planujemy jakiś trójkącik. Ale mojej kumpeli facet powiedział otwarcie że z kobietą może się bawić jemu to nie robi (ponieważ jego kobieta ma duży popęd i zachcianki bi seksualne)." jak tam kto woli, jak wam pasuje i sie dogadujecie pod tym wzgledem to czemu nie :)....dopoki mnie nie probujecie na siłe do tego przekonac dopóty ja bede tolerancyjna :P :) ogolnie to co robia inni mało mnie obchodzi dopóki nie probuja mnie w to wciagnac i na siłe przekonywac :P

Gość nie doświadczonall
etam, napisałam tylko że zastanawiałam się jakby to było,czy to też przyjemne kiedy kobietka liże ci cipke i czy robi to z wiekszym wyczuciem niz facecik bo zna cialo kobiece, co do planowania...ups tutaj to juz spasuje,raczej nie miałabym na to odwagi :) przyznam sie szczerze ale zgadzam sie z opiniami że ciało kobiety jest piekne, milo popatrzeć na piękne kobietki ,mini,sliczne nózki i wydekoldowane piersi na ulicy - co nie oznacza zboczenia tylko zwyczajną babską próżnoś - lekka zazdrość

Koktajlu a Ty uważasz się na "normalną " czy pozbawioną tolerancji kobitkę ?

broom Normalni ludzie nie wyłażą na ulicę i nie obnoszą się ze swoją seksualnością. Tak jak jechowi- łażą i nagabują ludzi,czy normalni ludzie chodzą po domach i pierd**** od rzeczy? ja nie idę do nich i nie próbuję ich "wciągnąć na swoją stronę" Co do gejów i lesbijek, to może by mi nie przeszkadzali jakby nie urządzali tych swoich parad, co on tam wyprawiają to głowa mała. Co do języka, już nie bądź taką sztywniarą.. to jest tylko obrazek.. ale zapamietam zeby nie uzywać emotikon jak piszę do ciebie..

Gość tiaaamka
"babską próżnoś - lekka zazdrość" ja zazdrosna nie jestem....raczej bym powiedziała ze podziwiam i chwale :) no chyba ze cos naprawde mnie kole w oko ale nie zewzgledu na zazdrosc a ze wzgledu na brak : stylu, orginalnosci czy cos w tym stylu. Czasem niektóre zarzuca na siebie tak małe sukienki ze o mały włos nie trafiły :/

Gość 25235
Okay, jeśli ktoś ma takie potrzeby udziwniania, jeżeli obaj partnerzy to akceptują to okay. Niech każdy robi co chce. Ja mogę tylko trochę się dziwić, bo nie wyobrażam sobie zapraszać do łóżka osoby trzeciej. No ale nie każdy łączy seks z miłością, no cóż. Gorzej jak jeden z partnerów ma takie fantazje, a drugi nie.

Koktajl ale chyba nie ma obowiązku uczestniczenia w tych paradach? Nikt Cię chyba na siłą nie zaciąga do szeregu?

fantazje erotyczne to jedno a realizowanie ich to już inna bajka ;-)