Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolaca glowkaaa

silny bol glowy przy grypie

Polecane posty

Gość bolaca glowkaaa

mam grype od piatku, kaszel mnie dwa dni meczyl, nie dawal spac, potem doszedl katar. teraz i katar i kaszel pomalu odpuszczaja, ale mam silne bole glowy, na ktore nie pomagaja tabletki (bralam gripex, paracetamol, ktory zawsze mi pomagal na bol glowy). czy to przejdzie wraz z przeminieciem grypy?

Gość bolaca glowkaaa
dodam ze boli mnie gora glowy i skronie mnie sciska jak w imadle, paskudny bol;/ oczodoly tez pobolewaja, moze mam zatoki chore;/

Gość magdaaaaaaaaa30
zatoki tez tak mialam zadne tabletki nie pomagały lekarz przepisal antybiotyk AMOTAX

Gość bolaca glowkaaa
ok dzieki🌻

Gość Gość

Wygraliśmy u syna z przedłużającym się stanem zapalnym górnych dróg oddechowych, dzięki inhalatorowi właśnie. Inwestycja za około 200 złotych, a urządzenie klasy premium Novama Familino Pro. Co mogę powiedzieć? Dożywotnia gwarancja drzwi do drzwi faktycznie jest i to potwierdziłem. Cichy sprzęt, maska niezawodna, oddycha się super i jest dopasowanie do dolnych i górnych dróg oddechowych. W takiej cenie niczego lepszego nie znajdziesz, a możesz mi uwierzyć, bo bardzo długo tego modelu akurat szukałem.