Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagraniczniak***

Polskie kobiety nie wykazują żadnej inicjatywy, żeby kogoś poderwać

Polecane posty

Gość gość
Z chamami nie gadam

Gość Normalny faceet
Kobiety to tchórzliwe c***y, które boją się zagadać pierwsze do faceta, bo boją się dostać kosza. Mają tak napompowane ego, że wydaje im się, że są księżniczkami, a przecież księżniczka nie może dostać kosza, bo by jej duma ucierpiała i samoocena poleciała w dół, i okazałoby się, że wcale nie jest żadną księżniczką, a tylko zwykłym huujem z cyckami nieważniejszym od faceta. Ale one chcą być ważniejsze od facetów. Za kogo one się mają te k****y jeebane, poop*********o im się w głowach, myślą, że tylko faceci będą do nich zagadywać, a one to co ? Boginie? Księżniczki? Kuurwa co to się porobiło, że głupi tępy burak z cyckami nie ma odwagi zagadać do faceta.

Gość Normalny faceet
Cham to masz ty na imię, chamskie to wy jesteście bo uważacie się za ważniejsze od facetów, za jakieś księżniczki, które nie poniżą się żeby zagadać do faceta pierwsze, tak jakby facet był gorszy do kobiety. Poza tym jesteście kłamliwe, wredne, pyskate, złośliwe, hipokrytki, bezczelne, bez kultury, egoistki, materialistki, leniwe, próżne, nie umiecie się przyznać do winy, nie umiecie przyznać komuś racji, nawet gdy wam ją udowodnił, odwracacie kota ogonem, zwalacie winę na kogoś, wbijacie ciągle szpile, nie macie serca, nie umiecie się żegnać, nie umiecie same wykazać inicjatywy, zagadać, poprowadzić rozmowy, zaproponować spotkania, jesteście jak śnięte śledzie w galarecie, jak leniwe próżne kwoki, które sobie przebierają w facetach jak w ulęgałkach. I jesteście takie nawet gdy facet jest normalny i nie jest chamski. Ale ty dalej wmawiaj sobie i innym, że to ja jestem chamem, tak jestem strasznym chamem, bo napisałem wam prawdę w oczy, wy głupie tępe lachony.