Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bazi@79

Być może ciąża?

Polecane posty

Gość bazi@79

Kochałam sie z mężem w okresie płodnym.Nie zabezpieczaliśmy sie,ale nie robimy tego już od 7 lat.stosunek przerywany bądź prezerwatywa-tylko to stosujemy.jednym z dni płodnych użyliśmy prezerwatywy i odbyliśmy stosunek-pozycja-ja na mężu.Gdy stosunek trwał tak z 5 min postanowiłam ,ze jednak zmienimy pozycję.Okazało się ,ze prezerwatywa była doszczętnie pęknięta..dobrze,ze nie doszło w tym czasie do wytrysku.Pózniej Kochaliśmy sie już w innej pozycji,ale mąż doszedł poza mną.W inne dni równiez stosowaliśmy stosunek przerywany,ale jak juz wczesniej pisałam stosujemy ta metodę 7lat i wpadki nie było. Od 2 dni tak bolał mnie brzuch jak na @,juz nawet biegałam do toalety sprawdzić czy nie nadeszła,ale nic czysto.Mam termin@ na jutro,ale dzis to juz brzuch przestał boleć jak na @ a piersi zawsze przestawały boleć dzień przed@ a mnie od wczoraj bola coraz bardziej,dziś sa większe niz dwa dni temu.Niedługo po tym jak wstałam myslałam,ze pobiegnę do toalety tak zrobiło mi sie niedobrze,że myslałam ,że zwymiotuję.I dopiero po tym zdałam sobie sprawe,ze moze to być ciąża,choć nie chcę za wczasu panikowac ,bo termin @ mam na jutro i może to takie objawy przed......... Kurcze czy któraś z was zaszła w niechciana ciążę gdy mąż nie skończył w niej.Czy to możliwe...nigdy nie miałam wątpliwości ,ale teraz juz sama nie wiem.

Gość bazi@79
Dodam iż nie wierzę ,że w płynie który wydobywa sie podczas podniecenia u męzczyzn ,bo juz czytałam ,ze nie zawiera on plemników.

Gość bazi@79
nie ma plemników zdolnych do zapłodnienia-miało być...... Ok.Poczekam do jutra i jak nie dostanę@ zrobię test.....mam tylko nadzieje,że to nie ciążą.I postanowiłam juz nigdy więcej strachu i nie pozwolę na stosunek przerywany a zwłaszcza w dni płodne:)-eh

Gość mopko
a macie już dzieci?? Odpowiadając na twoje pytanie: wszystko jest możliwe :)

Gość bazi@79
tak mamy dwójkę:) Nie chciała bym juz mieć 3....kurcze dopiero teraz zaczynam sie bać:( Znów jest mi niedobrze wrecz zbiera na wymioty:(Objawy były by tak szybko-eee nie możliwe..może to juz stres w tym przypadku.

Gość mama przyszlego przedszkolaka
ja mialam tak jak ty i mam teraz 2 letniego syna. :)

Gość mopko
idz teraz po test po takim czasie powinien już byc wiarygodny ... kup,zrób i napisz bo sama jestem ciekawa :)

my mielismy stosunek przerywany a nasza corka ma teraz 10 miesiecy :) taka niespodzianka :) tez zabezpieczalismy sie prezerwatywa a wtedy sie akurat skonczyly i zaszalelismy i efekt gotowy :)

Gość bazi@79
Ale termin @mam dopiero na jutro,wiec nie wiem czy jest sens robić go dziś i to jeszcze w południe.Juz lepiej jutro rano....

Gość mopko
idz po ten test będziesz miec pewnośc.. ale generalnie wydaje mi się że wmawiasz sobie ciążę bo na tak wczesnym etapie ciąży (jutro ma byc @) nie występują mdłości... ale idz po tem test!

Gość bazi@79
Własnie nie wmawiam i uspokajam sie ,ze do tej pory nie było niespodzianki,więc dlaczego tym razem miała by być.wiadomo,ze kazdy cykl jest inny i byz moze w tym cylklu organizm bardziej szwankuje.Nie zawsze cykl bedzie idealny jak w zegarku.

Gość bazi@79
Jedynie te piersi mnie nie pokoją bo bolą coraz bardziej i te mrowienie dziwne hmm,bo mdłości mogą wystąpić z różnych przyczyn.Wczoraj wieczorem miałam zgagę i może to coś z trawieniem.No nic czekam do jutra.Staram się nie myśleć jeszcze dziś powinnam być spokojna.

Gość bazi@79
No ładnie to nie tylko mdłości mnie dziś dopadły:(Właśnie przerodziły się w wymioty:(Juz sama nie wiem czy wierzyć aby to był objaw ciąży,czy to nie za wcześnie-eh.