Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy Mają Prawo?

Czy rodzice mogą mnie wyrzucić z domu??

Polecane posty

Gość yyyhmyyy
i się nie wymądrzaj - trzeba dodać :)

Gość dopoki sie uczysz w trybie
dziennym, rodzice nie moga cie wyeksmitowac, nawet jezeli skonczylas 18 lat, to to samo prawo mowiace o obowiazku alimentacyjnym, dopoki sie uczysz rodzice dostaja zasilek rodzinny i musza Cie utrzymywac... Co do wymeldowania kogos to Perw ma racje ( :) ) Niestety nie dotyczy to dzieci, a moze inaczej, jezeli rodzice sa w stanie udowodnic, ze np uzywasz narkotykow, alkoholu, jestes zagrozeniem dla otoczenia itp to maja dluga droge prawna ale jest to mozliwe...... W Twoim przypadku , autorko raczej nie, ale prawde powiedziawszy, to raczej zastanow sie czy warto

Gość ja tylko
Co do wymeldowania kogos to Perw ma racje ( ) No jak widać nie ma racji. Swoje opinie opiera na swoim przykładzie, gdzie rzekomo ma własnościowe mieszkanie i zameldowała tam dwoje obcych ludzi. Ma się to nijak do sytuacji przedstawionej przez pytającą.

Ja mam 15 mieszkań 😴 z czego dwa kwaterunkowe :classic_cool: i to właśnie z jednego z nich udało mi się kogoś wymeldować.

Gość yyyhmyyy
Ja mam 30 mieszkań i nikogo nie udało mi się wymeldować. A twoje kłamstwa Perwersjo już zostały zdemaskowane, wiec nie wiem po co się udzielasz :D 🖐️

Gość yyyhmyyy
hahaha, żartujesz chyba, zobacz kilka postów wcześniej, przechwalałaś się jak to sama załatwiłaś sprawę, potem że to jednak siostra załatwiała a ty nic nie pamiętasz. No żal, żal, żal. Bredzisz kobito, wejdź sobie lepiej na temat "koński penis", tam pewnie masz więcej do powiedzenia :D