Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molendowabajka

kryzys w zwiazku i pocalunek z przyjacielem heelp jestem na rozdrozu

Polecane posty

Gość molendowabajka

moj zwiazek trwa ponad 7 lat, ostatnio jest coraz gorzej klocimy sie, on wiecznie siedzi na jakichs portalach typu fotka a ma 28 lat ;/ pisze smsuje z jakimis laskami, mi tlumaczac ze jestem zazdrosna i mu nie ufam a on ma prawo do pogadania, ok kazdy ma, ale w sytuacji kiedy siedzielismy w restauracji inne pary siedza smieja sie gadaja a on pisze z jakas kolezaneczka nie wytrzymalam i powiedzialam co o tym mysle, klotnia i wielka obraza z jego strony...umowilam sie ze znajomymi na drinka zeby odreagowac i spotkalam swojego bardzo dobrego kumpla, ktory zreszta startuje juz do mnie od ladnych paru alt ale nigdy nic miedzy nami nie bylo, dodam ze moj facet jest mym 1 i nigdy go nie zdradzilam...ale tego wieczoru wypilam za duzo bylam naprawde smutna, rozkleilam sie on zaczal mnie pocieszac i w pewnym momencie calowac :( powiedzial ze mnie uwielbia, ze zawsze sie mu podobalam i zebym z nim sprobowala, a ja?? oddalam sie tym pocalunkom :( przy moim facecie ostatnio czuje sie nie jako kobieta tylko 5 kolo u wozu :( mam strasszne wyrzuty kolezanka mi mowi ze mam miec to gdzies, nie przejmowac sie bo nie wiadomo co moj facet robi za moimi plecami skoro tak sie zachowuje..a co wy myslicie??

Gość molendowabajka
czekajcie czekajcie czy moja historia ejst az tak dziwna ze uznajecie ja za prowo hehe zadna prowokacja samo zycie;/

Gość molendowabajka
dobrze o tym wiem, ale mialam taka sytuacje proste ;/

Gość molendowabajka
dokladnie mam i to wielki :(

Gość cGUXC TEYCG
ROZUMIE CIE moja droga w taki sam sposob wpadlam po uszy i chyba sie zakochalam.....

Gość cGUXC TEYCG
ja to dopiero mam metlik caly czas mysle o tym 2

Gość molendowabajka
o kurcze.... masz tak samo?? i jak sobie radzisz?? cholera ;/

Gość cGUXC TEYCG
mam tak samo byl pocalunek ale nie z kolega tylko z facetem ktorego zna od pewnego czasu los chcial ze akurat pojawil sie wtedy kiedy ja bylam zagubiona i czulas sie zaniedbywana

Gość molendowabajka
dokladnie, ja sie tak czuje, nie naleze do kobiet ktore szukaja wrazen, zdrady czy robienia na zlosc, mam swoje lata, ale ja juz dluzej nie potrafilam znosic tej olewki mojego faceta wzgledem mnie, rozmowy nie pomagaly bo i tak zawsze byla mooja wina :(

Gość cGUXC TEYCG
jestesmy razem tak samo dlugo jak Wy wiele razy przylapalam go na internetowych romansach.... waleniu konia na kamerce itp. gorzej z tym ze w lato mamy wziac slub

Gość cGUXC TEYCG
dodam ze jestem kobieta b. atrakcyjna ale przez niego stracilam poczuciw wlasnej wartosci cale szczescie ze je odzyskalam

Gość molendowabajka
my planowalismy slub na przyszly rok, teraz latem zamieszkac razem, ale ja nie potrafie juz zniescvtych internetowych panienek, smsowania z nimi, ja szystko rozumiem, ale zeby robic to przy mnie?? tak jakby kompletnie byl mna znudzony, mowie mu o tym a on ze tak nie jest, ale chce sobie popisac ze nie robi nic zlego i wogole ;/ ale przeciez wiem swoje ;/ moj facet jest chyba bardzo podobny do twojego;/

Gość cGUXC TEYCG
teraz chociaz sie u mnie duzo dzieje i nie jest nudno

Gość cGUXC TEYCG
moj nie robil nigdy tego przy mnie od razu dostalby w ryj

Gość cGUXC TEYCG
ja mu teraz przyprawie rogi tylko nie internetowe tylko jak najbardziej prawdziwe!!!!!!!!!!!

cóż...polecam rozmowe na temat związku z Twoim facetem. musicie ustalić czy jeszcze można napirawićo, czy chcecie naprawiać, być ze sobą. jeśli nie, nie wegetuj w bezsensownym związku. może to będzie dla Ciebie szansa na szczęście.

Gość molendowabajka
ja mam tak samo, mezczyzni uwazaja mnie za atrakcyjna fajna i wogole a on ciagle oglada inne i to naprawde nieciekawe ;/ ja przy nim stracilam poczucie wlasnej wartosci ;/

Gość cGUXC TEYCG
jak bedziesz tu jutro droga autorko chetnie z Toba porozmawiam

Gość cGUXC TEYCG
dzisja juz musze leciec pa

Gość molendowabajka
aha czyli ty spotykasz sie z tym drugim juz tak konkretnie??