Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkam w uk od lat

prrawdziwaowieczkabozza - pomoc specjalisty wymagana!

Polecane posty

Gość mieszkam w uk od lat

co z nia jest? przeciez to az strach czytac na kafe. ja myslalam ze one te teksty kopiuje skads i wkleja ,ale chyba nie ,bo patczac na czas wyslania posta to ona to WSZYSTKO SAMA PISZE!!!! ona jest naprawde psychicznie chora. oto jeden z topikow: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4774421

Gość prrawdziwaowieczkabozza
A co ty tam wiesz o życiu. Mieszkasz od lat w UK i co wiesz o życiu ciekawego? Coś tam ugrzązłeś. Ciekawe czemu? Latałeś złymi samolotami do USA i ci nie dali tam pracy lepszej, co? Przyznaj no się bratku. Polak zawsze jest najmądrzejszy, ale pierwszy od tyłu. A oni tam też nie grzeszą rozumem. Ale i tak oni a Niemcy... i tyle Ci napiszę. I co tam robisz w tym UK? Podpierasz im pałace? Złotą rączką jesteś? Napisz coś.

To jakaś laska pisze. Zobaczymy co odpisze. Owieczka przyznajmniej jest szczera, a reszta? Jedno kłamstwo. A najgorsze są lesby z niemieckim paszportem w Niemczech. Wszyscy na nie - ujawniajcie się, a one nic. NIciewo nie ponimajet. Szkoda. Ja przynajmniej taka nie byłam. NIE BYŁAm bo nie wiem co dalej. Też się już popsułam oczywiście, ale no cóz... trzeba się liczyć z morderstwem. A ty co robisz w tym UK? Pochwal się. Dom publiczny czy wyżej coś? Ja jeszcze w turystce powinnam coś dostać tam normalnie. To też mi się należy. Z POLSKI. I tyle. Ale mam to gdzieś. Piszę im tam o pakowanie. Nic mi się już nie chce. Przykro mi :( Przyzwyczaiłam się, że robię tytuł i z tego chcę więcej, a tak? Za co to więcej? Nie za bardzo wiem. Nie mam tytułu. Boję się i już :(

No wiecie na lotnisku by mi pasowało coś dostać, ale nie latać tylko na lotnisku i w turystce też Z RODZICÓW, że matka na wycieczkę pojechała i mnie przywiozła jako pamiątkę. Nie o to jej chodziło, ale z tego mi się nalezy coś w turystyce w Europie też. I koniec. A reszta? I to jest takie przykre jak mnie wykorzystano w życiu w Polsce - jacy wy jesteście OBRZYDLIWI. Ale na Zachodzie nie lepiej - dziecko adoptowane - coś najgorszego na świecie :( Widzę właśnie. Ten mój młodszy - jakby nie Pan Bóg to po nim. I tyle :( I też za mały, żeby zrozumieć co mu się przytrafiło - miał to komuś powiedzieć. Zakonnicy to by był żonaty, a tak? Taki pyrtek - zjadł opłatek i ... nic więcej nie zrozumiał. I dlatego nie po nim. I tyle :( JEDEN powód - że ten opłatek zjadł. Manna z nieba mu spadła - dosłownie. I wielki zachód. Od złodziejstwa do złodziejstwa. Tam mi tego nikt nie zachwali. :(

Ale wiecie - jest 1 sposób jak tego mojego ożenić. BYLE NIE Z POLKĄ bo to byłby SKANDAL. Nie ma szans. W razie co muszą mnie znaleźć i ja wytłumaczę co on ma zrobić,żeby się ożenić, być moralnym i dostać lepszą pracę. Nic tam nie musi robić w tej pracy, rodzinę będzie miał i ma się zachowywać. I tylko ja mu mogę pomóc. Jak zwykle. A temu starszemu to już nic nie pomoże. Jego już skreśliłam - spaliłam i tyle. To szaleniec absolutny. Ten też taki będzie, no ale może się ożeni. Oby.

Zobaczcie - ale kogo ja widziałam 11 lat temu. Jeszcze jedno takie spotkanie - JUTRO powiedzmy i co - dacie mi radę? Jakbym SKAŁĘ spotkała albo zmieniła się w kamień, nie? I ja mam wszystko z tego. A bez tego? Ło matko - nie dałabym rady. Cokolwiek to znaczy. A ten mój młodszy brat adoptowany to wiecie - ja z tego spotkania wiem, nie miał żreć tego opłatka. Zaraz to wziął i zeżarł. Dziś pewnie się wstydzi, ze to zeżarł. Po co to zeżarł? Bo to do jedzenia powie. Miał sobie to zachować. Na pamiątkę. I wtedy coś by się stało i to by miało znaczenie dla Polski ale on tego nie rozumie. Zeżarł i też to miało znaczenie - ale inne. I reszta jest już przez niego bo go nie skreślam. Bo wiecie 23 lata miałam, Bóg mi sie nie przedstawił i też nic nie umiałam wymyślić. To nie jest takie proste. Przez to o niego stoję bo to są bardzo trudne rzeczy. Choć jakiejś zakonnicy mógł to na pewno powiedziec i kościół stać, ale zeżarł ten opłatek i tego nie wymyślić. Miał to wziąć w chusteczkę, zanieść zakonnicy i powiedzieć, że to znalazł na poduszcze rano. Księdzu nie bo by go zgwałcił i byłby jeszcze gorszy. Zakonnicy. No a tak zjadł to głodu nie ma i tyle. Ale zupełnie nie o to chodziło. Teraz już jest mądrzejszy na pewno jak piszę te listy - to sobie to przemyśluje. A tak? I tyle :(

Prawdopodobnie więc - bo tylko zakonnica mi pasuje - ksiądz musiał tam dzieci gwałcić i to każdy wiedział gdzie on mieszkał bo powinien o ten kościół stać i tyle. Pasowała tylko zakonnica. On miał się zapytać jakiejś co to jest? I się miała nim zainteresować. Prawdopodobnie też powinien być odebrany jak ja bo też nic rodzinie przybranej nie zawdzięcza. Z tego opłatka mieli go odebrać. A on to zeżarł. To była jego jedyna szansa chyba i tyle :( I wiecie - niech mi nie współczują różne osoby, o których mam TRAGICZNE mniemanie. Lepiej czasem dzieci nie mieć niż robić z siebie ostatnie zero i tyle :( I to by było na tyle. Ja miałam zakonnicę jak byłam malutka. Ale po co? Żebym stała o matkę kiedyś. Bo ich rodzice się nie powiesili, a moja matka tak. I tyle :( I koniec historii. A reszta to religia... Coś bym wam jeszcze napisała ale nie mogę. I wiecie - do tego starszego też nie mogę wrócić bo zaraz robię tam porządek. Nic nie muszę robić, wystarczy, że tam wrócę i wszyscy fruwają. Przykro mi. To nie wrócę nigdy i tyle. No taki układ to dajcie spokój - kto tam jest normalny? To przeciez oszaleć można - ja niżej od Araba. OK, jak nie ma ruskich. Przy ruskich ja jestem niżej od Araba? Niech ten mój starszy brat zgłosi sie do psychiatry. W OGRODNICTWIE słuchajcie - czymkolwiek ono tam jest. No TRAGEDIA. A w tym domku to on był? On może nie, ale policja to tam by mogła zajrzeć. I żeby tylko w tym jednym domku... naprawde :( ile ja tak jeszcze wytrzymam po tych studiach - bo juz mam POTĄD wiecie :(

No wiesz - chciałam trochę zarobić, ale dostałam w nosa. Bo sie okazało, że wśród ruskich, arabów i ślazaków Arab jest najwyżej. No nie - zależy w czym. W OGRODNICTWIE? No chyba ktoś oszalał. Ja sie musze pozbierać, ale szalona nie jestem. NA SZCZĘŚCIE. A reszta to pierdoły. Ja się tam bym dowiedziała róznych rzeczy - W SUMIE JEDNEJ - gdzie masz dzieci? I wiesz co - powiem Ci tyle - ja bym nic nie powiedziała na to bo mam już takich głupich pyutań POTĄD. Po prostu za jakiś czas wszyscy zaczęliby wylatywać. Właściciel też by wyleciał. Za ... głupie pytanie. A GDZIE ONI MAJĄ DZIECI? Bo wiesz - ja tam byłam na 8 tygodni, a reszta? No sam powiedz - PYTANIE IDIOTYCZNE. A kasa? Kto ma ile kasy? To ich nie obchodzi. No to po co w ogóle jakieś durne pytania? Nie mam dzieci bo nie mogę. A oni? Impotenci wszyscy? Dobrze Ruska powiedziała. Same impotenty i koniec. Do pięt jej nie dorastają - nigdy zdania nie zmienię i tyle. A reszta? No oszustka - a oni? Uczciwi. Najbardziej Albańczycy. Boże - kryształy. Chyba sie zapłaczę ze śmiechu :( No ale są trzeźwi i są górą. A nasze? Nasi... Boże - no to żeby nie było, że pijaństwo popieram wieczna cisza już i tyle. Choć tyle z ciebie na plus mi powiedzą bo reszta. A z was ani tyle - im powiem. I koniec. Co z tych Arabów na plus? Przyjechać, obeżreć - nic poza tym. PORZĄDZIĆ. A u siebie nie umieją? Co to - zabrania im ktoś rządzić w Albani? Bo ci byli z Albani. To bardzo istotne skąd oni byli - ci Arabowie. Z pustyni albańskiej...

ej co z nią? Ja też myślałam,że Ona skądś je wkleja ..ale musi mieć to wszystko w 'głowie' skoro w tak szybkim czasie wymyśla takie rzeczy. Nie wiem strach to czytać,serio. I czemu wypowiadasz się tak o UK,nie rozumiem?

Owieczko,masz jakiś problem?Twoje posty naprawdę są straszne,nie wiem czy śmiać się (bo to jest dla jaj) czy płakać ( bo to tak poważna sprawa) no więc?

Leczę się psychologicznie od 12 lat i biorę masę tabletek. Co wy wiecie o życiu? Pytam się :( Wy nic nie wiecie tylko JA :(

No i widzisz - najmądrzejszą ojcobójca wylał i jest OK. Ale wiesz PAsterzu Owiec NIGDY NIC NIE POWIEM. Mieli być z pustyni i koniec. Pasterze owiec to byli. A picie - no to mieli kary za picie dawać. Za co oni mi karę dali? Wariaci. I koniec. No a reszta to tam bez znaczenia. I tyle. Świnie i koniec. A ruska wiesz - dobra, była jaka była, ale zapieprzała jak ja na przykłąd. A ci? Co oni robili? Ja ci powiem co - pierdzieli w gacie, a zwłaszcza ten co mnie wylał. A jak przychodzili to wiesz - zamiast normalnie pokazać to wszystko robili źle, ale z szybkością na rekord świata, a właściciel im pokazywał inaczej, a oni i tak swoje. Mówię Ci - tylko trzeba było uważac, żeby nożem w głowę nie zarobić. I to wszystko :( I koniec. banda kolesiów z komórkami - teraz by MUSIELI mi płacić to mnie wyrzucił. Bo zawsze cyrk z kasą to mnie wyrzucili na zbity pysk. I dobrze zrobili powie własciciel. Dlatego tam nie wrócę bo uważam, że przesadzili i ...TEŻ BY WYLECIAŁ. Bo takie jest życie i już. I niech się cieszy, że mi sie nie chce tam wracać bo tak są szkaradnie ograne Ślązaczki - Polki tam przez Arabów i żeby nie mówiono, że jestem takim samym deklem. I nie powiem nigdy nic - wyroku śmierci za to od Arabów nie mam. A reszta? No wiesz co - jedno chlanie. Daj spokój. Ja bym to inaczej załatwiła, ale piją tam wszyscy i to TONAMI. A to niech sie zapiją bo mam już tego POTĄD i tyle wiesz. Naprawdę :(

Nie dosyć, że się lesbią, są po mordesrstwach w Polsce to jeszcze PIJĄ jak kurde czołgi ruskie, a własciciela - zabić. No ale mają metody i szanują sobie TAKĄ pracę przyjemną przecież - w kwiatkach. Depczą te kwiatki, gnoją, daj mi spokój. To są ludzie? Degenraci. Ale nie wszyscy tacy są. Ale w sumie tacy tam ludzie są... i wiecie np w sklepie ogrodniczym w Polsce popracować, dalej tam ze 2 lata I WSZĘDZIE pracę wam dadzą - młode osoby, wszędzie. No ale tam siedzą same lesby i ...gwałcą. I są po morderstwach w Polsce i temu Niemcy nie umieją im dać rady. Takie chytre że rady im dać nie umieją. Jedna ma 2 morderstwa na sumieniu, druga jedno. Są niezniszczalne. A wróce tam to mnie zabiją. I tyle :( Teraz jak je ujawniłam - nie ma sensu to :( Chyba, że chcę umrzeć. Takie zera , żeby mnie zabiły. Nie ma :(

No wicie - nie mają doświadczenia w Polsce, ale MOGŁYBY dostać stałą pracę lecz podskakiwały Arabom od razu, ograli ich i nie dostaną. One nawet nie wiedzą czemu, niczego nie rozumieją. One sobie porobiły z nich kolegów - Niemiec miał płacić, a nie Arab. To jest taka żenada jak sie tę kasę odbierało, że ja tam już rzygałam, ale z czegoś trzeba żyć. Inna osoba i wszystko gra, ale ten gostek - nie i tyle :( I mnie wyrzucił. I tyle. A reszta? To tam jest wiecie grubymi nićmi szyte - moje zdanie. Dobrze - własciciel jest właścicielem, ale zasady są takie a nie inne. Ja tych zasad do końca nie znam - to są rośliny - no to rośliny najważniejsze. Ale to jest dziwne - wszystko jest ograne przez bezdzietność ale ja też nie mam dzieci. Tylko wiecie ja nie wiedziałam, że jestem adoptowana i mam matkę samobójczynię. No to wiecie - czy mieli prawo w Polsce wymagać hajtnięcia ode mnie? I nauczycielka. Po samobójstwie rodzica - czy można zostać samemu? Nie wiem - trzebaby się zapytać jakiegoś biegłego. W sumie 3 samobójstwa to są związane z rodziną matki plus gwałty zbiorowe. Nie wiem. Uwazam, że w ramach leczenia nerwów wręcz powinnam tam pracować i tyle. No ale takie towarzycho tam siedzi i już. I dlatego ruska bo nikogo nie zabiła, pracuje codziennie - koniec. Co wiecej? A reszta to tam zagrywki - kto głupi wypada co nie? I wiecie - różowe okularki własciciela wnet by mu opadły na ziemię jakby tak musiała wrócić tam. Dla niego życie jest rózowe, tak? To ciekawe ile by tam się ostał. Nie za długo. Ja też, ale on by wyleciał jakbym wróciła. Za brak dzieci. Ja też nie mam dzieci - to następna, ale widocznie taka zasada jest, że dzieci tam muszą być.

Gość chwila bo sie gubie
gdzie wlasciwie pracowalas owieczko?

Wiecie - Niemcy by go wyrzucili bo jest NIENORMALNY i wszystko by było jak jest. Za jakiś czas on by mnie wyrzucił za jakiś rok - dwa i do końca życia prześladował. Ma to sens? Lepiej tym walnąć i koniec. W końcu by mnie zabił za to, że go wylałam Z JEGO własności. No miałby rację i nie miałby. Ale wiecie towarzystwo jak czytacie - morderstwa, gwałty zbiorowe. Dajcie spokój. A zacznę z sąsiadami - kto mnie dowiezie? Powiedzą szukaj se innej pracy. Co - zaadoptują mnie obcy ludzie? Nie wiem - nie wyobrażałam sobie tego :( A ta stara ekipa , co? Będzie się patrzyła jak mi lepiej od nich, tak? A oni jak pracy stałej nie było tak nie ma , tak? :(

Gość Januszek..........
Kiedyś była nauczycielką j.polskiego. Skończyła studia doktoranckie. Ma 33 lata .Często bywa w szpitalu psychiatrycznym.Jest mi jej bardzo żal.

Gość chwila bo sie gubie
januszek skad to wiesz?

W kwiatkach pracowałam i tyle. Nic więcej nie napisze już nigdy. TAJEMNICA to jest. Naprawde :( A ja potrafię zachować TAJEMNICĘ. W Polsce ludzie tylko plotkują, a ja taka nie jestem. Tajemnica to tajemnica. Muszą być jakieś tajemnice. Wiecie - ten mój młodszy brat może mnie znaleźć, ja mu list napiszę bo nie chcę go już widzieć nigdy raczej i jak mnie posłucha co tam pisze w tym liście to się ożeni. Tam lepiej czy gorzej, ale żonaty będzie i z tego dostanie lepszą pracę. Bo ma dobre serce, a ten starszy jest złym człowiekiem i skonczy marnie. Jemu sie nie da pomóc. Może nawet, ale by mnie wyśmiał. W tym miejscu ten młodszy też by mnie wyśmiał bo to dekle dwa, no ale nie mam tego rozgrzeszenia i co to warte - w sumie śmiech na sali - ale tej rady jednej ten młodszy by posłuchał bo to pracuje z tymi Polakami. To by mu sie przydało. Tylko do tego nie dojdzie bo to miałby sie ożenić z tego, a on by tak sobie ich ogrywał jak znam zycie z tego zeżartego opłatka w dzieciństwie. Ale to jest myśl jak go ożenić albo 10 lat modlitw za niego. Lub 15 nawet. Dwa wyjścia. I tyle.

Gość Januszek..........
Kiedyś pisałem z nią.Była w miarę normalna.Opowiadała jak ją traktują w szpitalu _____straszne.Teraz ,to jest w takim stanie psychiczynym,że zadne argumenty do niej nie docierają.

Owieczka uczyla biologi i jezyka angielksiego a nie jezyka polskiego a po drugie jak widac to oczytana osoba znajaca zycie.

ona nie byla w szpitalu psychiatrycznym tylko tam uczyla, mieszacie fakty, JEST NORMALNA ale bardzo inteligentna i polmozgi nie moga zrozumiec jej metafor ktorymi czesto sie posluguje

Ja sobie nie życze tekstów typu ' nic nie wiecie o życiu ' no sorry,ja też łatwo nie miałam,rozumiem,że jest jej cięzko i współczuję. Czemu właściwie jest taka uprzedzona do UK?

Gość eijerijorijorwiojr
ja tez jestem uprzedzona do UK i sie jej nie dziwie

Gość Januszek..........
Pasterz Ty jesteś chyba bardzo bliską rodziną OWCY.

Półmózgiem też nie jestem , chyba sobie kpisz. Wybacz ale to nie metafory,to pisanie od rzeczy. Nie na temat.

Gość eijerijorijorwiojr
januszek, nie wnioskuj zbyt duzo z niczego :O