Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochamwojsko

Zajęcia wojskowe-lat 16 obozy, prosze wejdzcie na chwillke

Polecane posty

Gość kochamwojsko

Mam 16 lat i chcialabym wyjechac na jakis oboz wojskowy,zeby bylo naprawde ciezko tak jak w wojsku, te wszystkie cwiczenia, itp.. lubie takie rzeczy a na dodatek nabierze sie dyscypliny. Czy istnieje cos takiego dla osob w tym wieku ?

Gość vitta_voulta
nie ma

Gość trrrr
pewnie ze tak poszukaj dobrze

Gość trrrr
szkoly przetrwania itp.

Gość kochamwojsko
No wlasnie te survivaly, sprawdzalam to, ale to co innego, tam ta sa jakies wspinaczki, nurkowanie paitnall itp.. ale mnie nie chodzi nie o to, tylko o typowe wojskowe zajecia

Gość suhdf87fy
jest cos takiego jak kurs przeszkoleniowy na szeregowego. trwa on bodajże 4 miesiące i mozna sie na niego wstawić juz po ukonczeniu gimnazjum. ponoc na koniec dostaje sie nawet pare stówek za ukonczenie. poszukaj w internecie dobrze

ja byłam na surwiwalu kiedyś, ale nie uważam tego za ciężki wycisk. owszem, wieczorem padałam na twarz, ale raczej potraktowałam to jako miłą przygodę, a nie dyscyplinę i wycisk :P są takie szkoły wojskowe, możesz też pójść do jakiegoś związku strzeleckiego, tam są spotkania na poligonach i inne ciekawe rzeczy ;) szukaj dobrze, na pewno znajdziesz coś dla siebie :)

Gość kochamwojsko
http://www.kompas.pl/obozy,kolonie,Szkola_Przetrwania,877,540.htm o ! to zdjecie az sie podniecilam jak go zobaczylam, jak ja kocham takie rzeczy, zawsze marzylam o takim czyms,ale to tez kosztuje bardzo duzo.. a co do tego wojska to chyba nie ma..

Gość kochamwojsko
wszystko takie drogie 😭