Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mycha-pycha

Szwagier

Polecane posty

racja. Tylko ona ma taką naturę. Wszystkich obgaduje a jak stoi twarzą w twarz z tą osobą to jest milutka. Jak ma inne zdanie na dany temat to przewraca oczami i robi tą swoją głupią minę, wtedy mam ochotę ją wyszarpać za włosy :) No ale jest to matka mojego męża więc ją toleruję i szanuję, jedyną osobą której się na nią żale jest moja mama a ta znowu rośnie w piórka jak źle mówię o teściowej.. heh...

Gość Mycha-pycha
phiphi - i tu mam problem bo moj facet to odbiera jako zart a nie docinke :(

Gość Mycha-pycha
Dokladnie dobrze, ze jest to forum jejej wiecie ja to bym najchetniej przygotowala paczyszke i wszystkich co mnie wkurzaaaaja w kosmos poslala

Wygarnij szwagrowi z grubej rury,a i swojemu S stzrel focha.Niech się ogarna obydwaj.

Dziękuje siłom natury za to forum:) Mogę tu napisać, jak bardzo mnie wkurwia to babsko o psiej mordzie:) Rzadkich włosach, krótkich kaczych nóżkach i syfie w chałupie:) Ale wszyscy brzydcy, tylko ona umie się ubrać, tylko ona się zna i tylko ona ma pięknie wokół siebie. Lumpiara podła:o

A wiecie co jest najgorsze? Że mój mąż uważa to co powie jego matka za świętość, ma takie poglądy polityczne jak ona i lubi jej poczucie humoru, które dla mnie jest takie sobie, bo wyśmiewanie się i krytykowanie wszystkich mnie nie kręci.

Gość Mycha-pycha
Tak juz ten temat przerabiamy i On nie widzi jak na razie problemu mowi ze przesadzam - dlatego chcialabym aby szwagier chlapnal tym swoim dziobem jak bedziemy wszyscy przy stole

Gość Mycha-pycha
a dziewczyny ale malo tego cala "afera" ze szwagrem rozegrala sie w poniedz

Przykład: Teściowa ogląda tv: - boże, jak ta X przytyła!!! co ona na siebie włożyła? chyba stylista musi jej nie lubić. Oczywiście sama jest gruba, ciuchy ma wszystkie identyczne.. ma ich mnóstwo ale ja nawet nie zauważam że ma coś nowego bo to wszystko wygląda tak samo. A krytykuje innych. Jeszcze powiedziała do swojego syna, że ja nie mam co na dupę założyć i ma mnie zabrać na zakupy. Ok, nie miałam wtedy za dużo ciuchów bo krucho z kasą było a my zadłużeni, nie łaziłam po sklepach i nie kupowałam nic nowego ale bez przesady, co to babsko sobie myśli?

Gość Mycha-pycha

Gość Mycha-pycha

Gość Mycha-pycha
ucina mi wypowiedz

Gość Mycha-pycha

Gość Mycha-pycha
a ja rozmawialam z tesciowa przez tel. wtorek. i moj facet siedzial i slyszal cala rozmowe bo dalam na glosnosc - i najlepsze, ze tesciowej ten niby zart tez sie nie spodobal. No ale moj "balwan" dalej nie widzi problemu - Tesciowa mi powiedzial, ze powinnam powiedziec i tyle Tylko ze moj facet mi sie przyznal ze tesciowa ma stracha abysmy sie nie pozabijali - wiec nie wiem co jest grane moze szwagier juz cos wiecej powiedzial na moj temat i teraz liczy na konfrontacje czy co - a tesciowa wiedzac wiecej ma stracha - nie wiem ale wiem jedno wkrzona jestem na maxa

Twoja teściowa i tak będzie za swoim synem, ona tego problemu nie rozwiąże w ogóle nie powinnaś jej w to mieszać.. a podaj jakieś konketne przykłady kiedy ci szwagier docina.

Gość Mycha-pycha
Bylismy na spotkaniu rodzinnym w knajpce i na drugi dzien mielismy jechac w 4ke na wies - po spotkaniu szwagier podchodzi i sie pyta czy zostajemy u rodzicow na noc powiedzialm ze nie - jedziemy do naszego domu (16km) a ten z teksem "wiec zle pomyslalas - bo powinniscie zostac z rodzicami aby tej nocy sami nie byli bo sie stresuja wyjazdem" ale oczywiscie szwagier z rodzicami nie zostaje wiec ja tez mam to gdzies bo ja najlepiej czuje sie u siebie

Gość Mycha-pycha
kolejny przyklad - z laptopem jego zona znalazla model laptopa i poprosila nas abysmy kupili bo mamy mozliwosc zaplacic bez podatku - ona podala nam model i wszystko - On problem do nas co to za laptop bo numerki nie sa z boku na klawiaturze - oczywiscie mi to powiedzial kolejny prezent chodza do teatru - kupilismy im bilety jako prezent urodzinowy - komentarz - nudno jak cholera - szczery do bolu

Gość Mycha-pycha
powiedzialm to mozy wy zostanci bo jak ja mam jutro jechac 300km wiec chce sie wyspac u mnie w domu - oczywiscie olewka tego jakby nie slyszal

Gość Mycha-pycha
wiesz najgorsze jest to, ze on jak cos mowi to nie przy wszystkich tylko czeka na takie momenty kiedy jesem sama - moze dlatego moj facet nie widzi problemu

Gość Mycha-pycha
kOKTAJL - OK Wiesz nie sadze aby ona cos poradzila bo wydaje mi sie, ze ona tez jest dobre ziolko

Gość jeszcze raz albo 2
ja bym olewala szwagra i tyle a facet moze wrescie zobaczy ze czasami nie ma byc adwokatem brata tylko Twoim.

Gość Mycha-pycha
up

Gość Mycha-pycha
Zadzwonila tesciowa abym sie nie gniewala i moze bybylo lepiej jak na razie zostawic ten temat bo ma stracha ze sie bedziemy dogadywac a ona tego nie chce. Czyli co? mi sie wydaje, ze ona musi wiedziec cos wiecej (gadki ze strony szwagra) i ma cykora ze pozabijamy sie. ale jazda