Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basik_basik

Przepowiednie jasnowidza Jackowskiego na 2011 rok

Polecane posty

Gość basik_basik

Poszperałam trochę po necie i znalazłam przepowiednie Jackowskiego. Niestety ku mojemu ździwieniu sprawdza się jak na razie. http://m.se.pl/wydarzenia/kraj/to-bedzie-rok-drozyzny_165728.html http://www.polskatimes.pl/rozmaitosci/351941,przepowiednie-jasnowidza-krzysztofa-jackowskiego-na-2011-rok,id,t.html?cookie=1 Jak coś znajdziecie jeszcze to wklejcie linka. Jackowski był w styczniu w dzień dobry tvn i też przepowiadał na 2011r. i nie mogę tego odszukać.

Widać że idiota :) To już prędzej krowy zaczną latać niż PiS porozumie się z SLD.

Gość kaziu
politykiem nie jestem, ale wszystko moze sie stac

Gość Basia#
Właśnie a nie wiesz może co się stało z 11-letnią czy 14-letnią dziewczynką, która zaginęła w drodze do szkoły chyba i znaleziono tylko rower przy drodze i on przepowiedział, że ona nie żyje i jest w jakimś bunkrze czy coś, to oglądałam w Iterwencji albo w Uwadze wiesz coś na ten temat?????

Gość basik_basik
Z tego co wiem to znaleziono jej zwłoki w lesie chyba 20 km. od domu. W każdym razie dziewczynka nie żyje:(

Gość zmarl wujek mojego meza
master nie badz taki pewny. jak sie porozumieli z samoopalaczami to i z sleowcami tym bardziej

Gość ja ogladałam
co do tej dziewczynki to zabił ją jakis facet z wioski, wcześniej chyba zgwałcił

Gość ja ogladałam
poczytałam jego przepowiednie, sadze ze wiarygodne, wszystko sie ku temu zapowiada

Gość drdr
O JEJ CO ZA PRZEPOWIEDNIE,CZY DO TEGO CO SIE DZIEJE NA SWIECIE POTRZEBA JASNOWIDZA? TRZESIENIE ZIEMI JEST CO ROKU;JEZELI PALIWO DROZEJE TO AUTOMATYCZNIE WSZYSTKIE CENY IDA DO GORY TAK BYLO JEST I BEDZIE:)

Gość kryzys, wojna, głód
co jeszcze nas czeka :P

Gość bać się czy jeszcze nie
O cholera jasna!!! może faktycznie on ma rację. Dobrze że nie przepowiedział końca świata:)