Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ene-a

Zia87 jest w dzisiejszej GAZECIE WYBORCZEJ

Polecane posty

Gość Ene-a

Hehe śmiałyście się z niej, a tu dziewczyna dopięła swego i staje się znana ;) Dzisiaj mówili o niej w radiowej Trójce, ukazał się cały artykuł w DUŻYM FORMACIE, czyli czwartkowym dodatku do Gazety Wyborczej. Plułyście, plułyście, a dziewczyna sobie nieźle radzi jak widać :)

Gość ciakawa...
a co mowili w Trojce? bo artykul podobno wcale pozytywnego oddzwieku nie ma, ale nie czytalam...

Gość a kto to jest w ogóle
??????

Gość to taka brzydula
która wygląda jak chomik, odziedziczyła spadek po zmarłej rodzinie i postanowiła go wydać na ślub... dzieliła się tu każdym szczegółem od opisu pierwszego razu, o tym, że leciała jej krew i bolało po rozczulanie się nad ilością fruwających neonowych motylków nad głowami młodych. Na dodatek podała wszystkie dane, to Paulina Steiner, a jej narzeczony to Mikołaj Szczotka hmm co jeszcze? Chyba tyle na początek :D

Gość to jest akcja marketingowa
DO WSZYSTKICH NAIWNYCH: ja nie wiem ile razy jeszcze te tematy beda sie pojawiac nie raz i nie dwa pisalam, ze jest to sprawnie prowdzaona AKCJA MARKETINGOWA a nie zycie autentycznej oosby dziewczyny to jest kreacja nie rzeczywistosc i nie wiem dlaczego wiekszosc tego dalej nie zauwaza

Gość ale o czym ty piszesz
zastanów się kobieto! to nie żadna akcja marketingowa, ale zwykła próżna panieneczka, która studiuje ze mną na jednej uczelni w Krakowie. To taki typ Dody, która tak mocno wierzy w siebie i w to, że jest fajna, że nie widzi nawet, że robi z siebie idiotkę :D

Nie wiem co wy od niej chcecie, ja też planowałam każdy szczegół ślubu i pochłonęło to wszystkie pieniądze przeznaczone na wspólne życie, ale było warto:) szkoda tylko, że dziecko zupełnie mam nieudane:(

Gość w trójce
to niezłą szyderę z niech mieli, najbardziej śmiali się z "motylków", a na zakończenie powiedzieli, że podsumowując, najlepszą radą i receptą na udany ślub jest... zdrowy rozsądek :P

Gość nie steiner
tylko inne nazwisko podobne :P

Gość nie zia
Paula Stadler a artykuł tez jest raczej z przekąsem tylko ona chyba nie wyczuwa ze robi z siebie idiotkę do tego mówi tam wprost ze jej Miko jest ateistą ale ślub i tak będzie w kościele itp.

Gość jaka Paula
chyba Paulina. wielka pani hamerykanka

Gość akcja
do ... ale o czym ty piszesz - ja nie pisze ze ona nie istnieje, tylko o tym ze cal ten cyrk budowany jest przez sprawna ekipe marketingowcow a wy sie dajecie nabierac i pewnie spotkajcie sie 9 lipca :D ciekawe co z tego wyjdzie hahahahhaa

Gość bukaaa
Czy dobrze rozumiem, ze jeżeli Zia pyta o kolor lukru na babeczkach to jest to reklama tych babeczek? Albo gdy pokazuje setną suknię, w której się zakochała?

Gość a mozna gdziesz na
necie przeczytac ten artykul? jakis lnk?

Gość ciekawa....
Gość przeczytaklam to i
faktycznie, wyszla na niezlą kretynkę. No sorry...

Gość no żal dosłownie..
co za kretynka..

Gość przecież też jest imię
paula, paulina osobne, ola i olga to też 2 osobne

Gość nie działa mi ten artykuł z gw
jak tam wejść?

Gość jaka Paula
Ale ona ma na imię PAULINA, sama nie raz tak pisała, dopóki nie "wyamerykaniała";p W końcu Paula i Miko lepiej brzmi ;p

Gość w końcu sama
pisze, ze lubi kulturę amerykańską. :) Ale najbardziej mnie ubawiło, ze jej narzeczony lubi prywatność. :D A tu cała Polska wie, jak mu nie szło za pierwszym razem. :D

Gość dziewczyna chciała byc
sławna, a zrobiła z siebie pośmiewisko. jej przecież od początku chodziło o to, żeby było o niej głośno. Po aktorstwie się nie udało to postanowiła organizować slub i wesele na oczach wszystkich. Często pisze, że porad szuka na forum, a nie wśród znajomych i rodziny bo chce, żeby wszystko było dla nich taką magiczną niespodzianka, ale teraz (po akcjach na wszelkich forach i artykule w gazecie) jaka to jest niespodzianka jak wszyscy wszystko wiedzą, myślę, że i do znajomych coś dotarło...