Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja Ci Powiem

Piękna suknie Princesse sprzedam dla Wyjątkowej Panny Młodej

Polecane posty

Cześć dziewczyny Ja jestem juz męzatka mineło juz 9 miesiecy i chce komus sprzedac moją suknie ślubną. to rozmiar 38-40, kolor złamana biel. PIEKNA PRINCESSA. Jesli któras z Was chce ja zobaczyc podawajcie swoje meile to wysle zdjecia. Ta Suknia jest naprawdę piękna.

Gość nfjnijhjg
http://pokazywarka.pl/ wchodzil i wrzucasz tam zdjecie i podajesz nam linka. maila nie damy spam jest wszedzie.

Gość Śiczna Gaduła
juz dodałam zdjecie prosze patrzcie, to zdjecie na modelu bez koła z kołem jest szeroka jak ktos zainteresowany pisac wstawie wiecej

Gość Bodhi87
rzeczywiście piękna :) ja się hajtam za rok dopiero ale już się rozglądam, ile byś za nią chciała orientacyjnie?

Gość a to ciekawe
ładna:)

Gość Śiczna Gaduła
zaraz wstawie jak ja w niej wygladałam. a co do ceny mozemy sie dogadac zaraz wstawie zdjecie tylko sie z tym uporam chwilka

stan sukni jest idealny tren ma który można zwiazac z tyłu...koło równiz do niej mam...zadawajcie pytanie to odpowiem a i Doł sukni to 5 warstw tiulu!

Gość lokatka
skorzystam z topiku koleżanki, mam nadzieję że się nie obrazi, bo mam do sprzedania bardzo podobną suknię: - kolor ecru, haftowany gorset, dół pokryty kilkoma warstwami tiulu, bez trenu, na kole + haftowane bolerko http://pokazywarka.pl/aqbf05/ a nóż się komuś spodoba i nie będzie mi już w szafie wisieć :)

Gość nfjnijhjg
faktycznie sliczna :) szkoda ze nigdy nie wyjde za maz :(

Gość nfjnijhjg
chodzilo mi oczywiscie o te pierwsza suknie. chociaz twoja tez jest niczego sobie ale szalu nie ma :)

Gość lokatka
dziękuję ;) a tak w ogóle to miałaś na prawdę śliczną suknię :) jakbym była przed ślubem, to pewnie byłabym zainteresowana ;)

Dziekuje bardzo cena za jaka ja kupiłam tez była bardzooooo interesujaca hehe ale teraz chce przekazac dlaej w dobre ręce

Gość sliczna sukienkaaaa
szkoda ze swoja juz zakupilam :)

Gość rokacja
a mi się nie podoba jej suknia(tej pierwszej) taka oklepana wszystkie panny mlode takie mają a ten diadem to juz w ogole, dziewczynie powyzej 8 lat korona nie pasuje...:(