Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facetowski2

Czy kobiecie po 30-ce wypada?

Polecane posty

Gość Xxxmen
Ryjku ty tez masz taki ' gust' jak ja z trzdziechą ?

a jesli autorem tematu jest 16letni gimnazjalista??:O echhh erotomanki nie wypada :classic_cool:🖐️

witaj epona🖐️ ty dobra kobieto,zawsze stoisz na straży tego miejsca;)......... też się zastawianałam nad tą naszą pomarańczką Xxxmen:Pile może mieć lat?dlaczego pisze z telefonu?dlaczego niejest czarny!!!!!!!!!!!???????????????? Xxxmen może mnie oświecisz jak 2 a nawet 3 krotnie stajesz na tym podium,bo jak zrobisz sobie większą przerwę między biegami to ok zgodzę się ale jeśli podczas jednego maratonu chcesz zrobić 2-3 rundy to mnie oświeć,bo nawet po 30-tce tego nie wiem,a staż już mam całkiem pokaźny w tym sporcie:P

Gość Xxxmen
Trzydziecha mam 41 lat , pisze z tel bo jestem w pracy a pomarańcza bo dopiero jestem tu od niedawna a dwa razy to zawsze mogłem i dalej moge finiszować . Chyba dałem ci aź nadto dokładną odpowidź a ty moźesz mi wierzyć lub nie .

Gość Xxxmen
Jeszcze chcesz o coś zapytac ?

Czy kobiecie po trzydziestce wypada wierzyć w to, że męzczyzna finiszuje dwa razy pisząc przez telefon? :D Cześć dziewczęta i chłopcy.

Xxxmen,tylko nie unoś się tak:)rzadki okaz z ciebie:Dszkoda by było jakbyś zaraz się od nas wyniósł,a mogłabym jeszcze wiele się od ciebie nauczyć,jak widac zresztą:Dtylko jakoś nie doczytałam jak to robisz:D hej broom🖐️a ja cię znam i z tobą gadałam tylko jakoś nie ma jak autografu wziąć;)nie wiedziałam,że ty taka popularna jesteś:)kiedy artykuł wyjdzie?;)

Gość Xxxmen
Trzydziecha ja odpowiedziałem tobie poważnie a ty się podśmiewasz chcesz porozmamiać prywatnie ?

Hej NN. Kolega napisał wcześniej, że może dwa razy. Zastanawiam się czy wypada w to wierzyć.

Xxxmen może mnie oświecisz jak 2 a nawet 3 krotnie stajesz na tym podium,bo jak zrobisz sobie większą przerwę między biegami to ok zgodzę się ale jeśli podczas jednego maratonu chcesz zrobić 2-3 rundy to mnie oświeć,bo nawet po 30-tce tego nie wiem,a staż już mam całkiem pokaźny w tym sporcie Trzydziecha nawet nie wiesz na co facetów stać kiedy ich kobieta jara :classic_cool: Nie wiem czy wypada sie tu tak przyznawac :P

Gość Xxxmen
Epona juz wiem ze nie.

ja nic nie chcę mówić ,ale jak zeszło na temat sportu to wszyscy się nagle pojawili :D ot mamy wysportowany naród :classic_cool: broom - ja też kupię ten brukowiec,tylko nie wiem o czym to ma być ten artykuł ,mogłabyś mnie oświecić ?:) :D

i ja też chcę kupić to wydanie z broom na okładce!!!!!!!!!!!!!!:D mam nadzieje,że później znajdę ten temat o tobie broom,bo zrobiło się ciekawie;) Xxxmen,nikt się z ciebie nie naśmiewa!źle mnie zrozumiałeś!przecież wiadomo,że kobiety są z wenus a mężczyźni z marsa:Da jeśli chcesz porozmawiać to śmiało.....:)

Gość ani chyba nie wypada
je laski czy po 30- amoze i jeszcze przed wypada chodzic w sukienkach typowych dla nasto i 20- pare latków...wiecie takie dziewczece w drobne kwaiteczki czy cos w tym stylu.....

Gość Antykoncepcja
Mam bardzo wielką prośbę do Pań o pomoc, a mianowicie o wypelnienie ankiety dotyczacej antykoncepcji. Ankieta jest anonimowa i posłuży mi do badań potrzebnych do pracy magisterskiej. Bardzo prosze o pomoc! Link do ankiety: http://moje-ankiety.pl/respond-9382.html

boziu ile ja bym dała ,żeby znaleźć taką śliczną sukienkę w kwiatki ale taką z prawdziwego zdarzenia ,wiecie ale nic nie ma ,dosłownie sodoma i gomora jeśli chodzi o sukienki :(

ludzie !!!budzimy się do życia !!!! ile to można się budzić ?wyśpicie się po śmierci :D dobra to poćwiczymy trochę ,muszę was rozruszać :) zaczynamy ! nogi szeroko...wyprostowane plecy...ręce na boki i jedziemy ....pajacyki ,raz ,dwa ,raz ,dwa ,raz ,dwa :D teraz na ziemię ,ale już !!nogi skrzyżować i pompeczki walimy raz,dwa,trzy,cztery,pięć ...sto dwa ,sto trzy....pińćset trzysta sto czterysta :D a teraz trzy głębokie wdechy ,wypuszczamy powietrze (ale tylko z buzi :D) i gotowe !!!

ryjekkk błogosławieni Ci którzy w nocy nie śpią :classic_cool:🖐️ Jak tam ten piękny wiosenny dzionek?:D

Epona nie marudź bo opona ci się zrobi na brzuchu :D🖐️ jest pięknie co tu dużo gadać :D

tłuszcz kobiecie jest niezbędny do funkcjonowania :P i ja mam sie tego pozbywać?😭 W moim wieku juz wypada taką obrączkę nosić :classic_cool: