Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facetowski2

Czy kobiecie po 30-ce wypada?

Polecane posty

figurę to ma każdy a ze 99% kiepską :P to juz insza inszośc :) Czesc broom 🖐️ jak tam wczorajszy wywiad bo wątek zgubiłam?:classic_cool:

Przedstawicielka lokalnej prasy zbiegła, temat się rozmył i tyle będzie z wywiadu. :D

nie mam kiedy poczytać tych wszystkich ciekawych topiców 😭 Broom miałaś być na okładce magazynu samochodowego ?:classic_cool:

W sumie to nie wiem jaki to miał być magazyn. :D Może i o motoryzacji. Zasięg ogólnoświatowy, tyle udało mi się wydobyć. :D

tak światowy :classic_cool: o zasięgu lokalnym :D:D:D:D:D magazyn rolniczy chyba :D:D:D:D

boziu, boziu jak w bajce o kopciuszku :D i któż by pomyślał ,taka sobie kafeteria a takie możliwości ze sobą niesie :D

broom dosiadłabyś czarny ciągnik w minii i szpilach z chusteczka na głowie :classic_cool: taka opalona i spocona z rozpiętym dekoltem :classic_cool:

Ryjku - to to była taka zabawa. :D Ktoś na uczuciowym, nawet chyba przychylny, założył temat, w którym udawał, że zbiera informacje o brum. Nie było tam opluwania, wulgaryzmów i innych takich.

była tam sama rzeczowa wiedza :classic_cool: kazdy dodal co wie i wyszło z broom coś ....nie wiem :O

Właśnie! Buty! Napaliłąm się na czarne szpilki z czerwoną podeszwą. :D Pokochałam je, zapragnęłam. :D Do tego chciałam kupić sukienkę jakąś fajną i jak zwykle kupiłam czarną. :D A tyle kolorów jest na świecie. :D

nie to nie w mini ,ona musi mieć takie krótkie spodenki dżinsowe ,poszarpane na nogawkach i słomkę w ustach :D

musisz sobie czerwonym rozjaśnić ten strój żałobny :O Ja ostatnio coś w brązach sie lubuję :P

"Nie było tam opluwania, wulgaryzmów i innych takich." -czy aby na pewno mówisz o naszej kafeterii ???:D

ryjekkk naprawde i to nawet w czasie kiedy gimgoowna mają wolne :classic_cool: moze poszli w piłke pograć :O

cholera nooo,moja strata taki ładny topic był a mnie nie było :( a obiecałam sobie ,że na topici z wulgaryzmami nie wchodzę aby ograniczyć przeklinanie,Qrwa :O

można by tak rzec :O :( lubię wyrzucić z siebie złą energię ,że tak to nazwę :O kiedyś szłam i rąbałam drwa ,ale teraz nie mam pieca i nie wiem :( poszłabym sąsiadce porąbać drzewo ,ale ona "klepki' kupuje :( może się najmę do jakiegoś tartaku jako trak czy coś ?:(

wow ale złapałam zadyszkę po tym aerobiku-ryjku😭 ale warto było,troszkę mi to zajeło,no ale już jestem:D widzę,że Xxxmen obraził się na mnie:( też wczoraj szukałam temtu o broom ale gdzies przepadł,miałam prosić o 2 nakłady pisma:Doczywiście te z broom na okładce:Dja ją widzę jako półnagą,w sukience z kwiatkami,dekoldem po pas,spacerującej po łące podczas majowego deszczyku:D:D:D

Gość chetna na romans
No i tak nam dziewczyny topik zyje a juz myslalam ze sie skonczy. Bardzo sie obzarlyscie ciastem w czasie swiat? Bo ja wcale....

Cześć rozpustnice :D O figurze rozmawiacie, ale faceci uwielbiają brzuszki :D. Ponoć kobieta bez brzucha to jak dzban bez ucha :D. Ja nie zapomnę jak moja wielka niespełniona miłość powiedziała mi kiedyś że jakby on był taki chudy jak ja to by się bardzo wstydził :o. Miłego popołudnia! :)

ja jak sie swojemu zaczynam podobać to dla mnie sygnał ze jest z 5 kg do zrzucenia :O coś w tym jest :P

Hej dziewczyny:) nie było mnie długo,podróżowałam wielkanocnie,obżerałam się,szalałam i spijałam złociste browce hihi ale już jestem:P mój nie zauważa nawet nadwyżkowych 6 kg ,hahaha

Gość chetna na romans
Obzarstwo swiateczne najlepsza kuracje odchudzajaca polozy na lopatki. Przyznac sie - ktora w swieta duzo przytyla?

Witam dziewczyny !! Oj przytyło się, przytyło niestety :) Teraz trzeba z tym coś zrobić ... tylko cieżko, bo żreć się wciąż chce :P A co do ćwiczeń, to najprzyjemniejsze są te w parze ;), ale może po 30-tce już nie wypada czerpać z tego przyjemności ? :D

Zdesperowana Domowa Żona hmm no to moj ma calkiem inaczej bo im jestem bardziej wycwiczona tym dla niego ladniejsza - wiec wszelkie brzuchy i oklaple posladki odpadaja. nie wiem zdesperowana jak u ciebie u mnie 5 kg wiecej nie musi zaraz oznaczac kataklizmu na moich posladkach :P treningi od wieku 12 lat robią dla ciała jednak swoje ;) Nie ma to jak podnoscić sobie ego :D:D:D:D:D nigdy nie stosowałam drakońskich diet :) uznaje tylko ruch jako sposób na utrzymanie czy regulacje masy i wyglądu ciała :) a ciacho do kawy rano to dla mnie codzienność :)

Gość spodniarz
A w jakich spodniach chodzicie?