Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facetowski2

Czy kobiecie po 30-ce wypada?

Polecane posty

Gość Wadi
A pewnie ze moźeśz , tylko tak dyskretnie

Gość Wadi
No nic nie szepczesz ? :-)

Gość Somochodt54
A chodzicie w dopasowanych spodniach?

Gość Wadi
Niecierpliwy ? to może ją sprawdze twoją cierpliwość ? :-)

Gość Wadi
Przestając się odzywać ... hehehe

Gość wadi
i jak z twoją cierpliwością ???

no dzisiaj to pogoda dopisała na maksa :) chyba nawet się na buzi nieco opaliłam czy coś :) Szkoda ,że mojego słonka nie ma ,nie będzie do kogo pyska wieczorem otworzyć :( Z tej smutnej okazji zjem sobie kilka ciastek czekoladowych i zapiję to łykiem czarnej kawy :(ktoś chętny na pochłoniecie tych kilku ciastek i napicie się się kawy ze mną ?:(

Hej ryjku:)nie smutaj tak;,a moje słoneczko zaraz wróci:) ja jestem chętna na ciacha:D

nooo..bo ten....ostały się tylko dwa ,te ciastka :( reflektujesz na dwa ? ale kawy mam cały dzbanek taka łakoma to nie jestem żeby nie było :D;) Czekają mnie tylko dwa dni samotności :) czyli nie tak źle ;) ale wieczory są nudne jak flaki z olejem i net atakuję wtedy do późnych godzin nocnych :O :D

oK mogą być 2:) kawusia też:) 2 dni samotności powiadasz..ja też nudzę się okropnie jak mój gdzieś zniknie;) staram sie wtedy umówic z jakaś kumpelą.ale nie zawsze wychodzi..i zostaje necik..nie lubie być sama;)

Wieczorem to koleżanki raczej odpadają :D Pooglądam sobie jak zwykle powtórki walk na you tube i zasnę przy włączonym lapku :D już tak mam to jak kołysanka :D Macie w domu jakieś stroiki wiosenne albo akcenty ,bo brakuje mi czegoś w kuchni na stole i nie mogę się zebrać w sobie aby coś zrobić a brakuje właśnie tego "czegoś ":)

z moją cierpliwością wszystko ok,nauczyłam się jej przy dziecku;) ja też!ja też się przyłączam do kawusi ale ciastka sobie daruję bo muszę zrzucić tu i ówdzie;) byłam dzisiaj na wrotkach,było cudnie:Dno i trochę tych kalorii spaliłam:)

Ja niestety nie mam nic wiosennego,nie miałam czasu o tym myśleć;),ale od jutra będę się witać z wiosną jak szalona trzydziecho ,oj kusisz tymi wrotkami:)

Pokazałam je mojemu :),pierwsze co powiedział,czy to nie wypadnie?,ahahaha ale czad:D

Ja mam tyle atrakcji i ruchu w ciągu dnia ,że czasem ... dzisiaj np.córa mi zaproponowała naukę jazdy na łyżwach :Dtylko ,że już wiosna jest a po naszym lodowisku ani śladu ,jedynie trawa się ostała :(:D ogólnie dzień spędzam na graniu w nogę (i tu muszę powiedzieć ,że nie daje za wygraną chłopakom) potem walimy w paletki ,jazda na rowerach ,wspinaczka po takiej mega pajęczynie :classic_cool: wyścigi -ja biegnę a dzieciaki próbują mnie przegonić rowerami :D:O często też chodzimy nad rzekę rzucać kamienie ,ale strzelamy z procy do ryb w wodzie :D dzisiaj się bujaliśmy na takiej starej wierzbie na łąkach ,wiecie coś ala tarzan boy :D no jest tego troszkę i czas zleci fajnie a dzieciaki nie maja potem siły na szaleństwa do nocy :) za to jedzą kolację taką ,że nie jeden chłop by przy nich odpadł :D no ,ale wieczorem to troszkę nudnawo jest :) jak jestem sama oczywiście :)

widziałam te stringo- podpaski już kiedyś :)wydaje mi się ,że lepiej już bez niż z takim knotem miedzy nogami :P

dobre określenie ryjek-z knotem między nogami:D osobiście sama bym sobie tego nie założyła:Pwolę latać z gołym tyłkiem:D

Qrwa ,moje słoneczko przyjedzie jednak w piątek :)słodko no to się naoglądam tych filmików :) ale dzisiaj widziałam zajebistą halkę i majty do spania mrrrrrr

Gość spodniarz65
A jakie spodnie ubierzecie na swieta?

Ja ubieram sukienkę w baranki a mojemu facetowi zrobię z jajek pisanki ,które ozdobię bukszpanem i baziami :D alleluja :D🖐️