83 0 Napisano Marzec 18, 2011 hej uslyszeliscie kiedys jakies dziwne teksty ktorymi probowal was ktos poderwac ktore kompletnie nie zadzialaly ,rozsmieszyly was albo wrecz wystraszyly ...piszcie posmiejemy sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
83 0 Napisano Marzec 18, 2011 ;)))))))))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stara Pani Morgue Usher Napisano Marzec 18, 2011 A w ryja chcesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość d a d a pa pa Napisano Marzec 18, 2011 Natrentny kolo zaczol krecic w klubie moja kumpele,wtem ona staje przed nim i pyta na caly glos: -Jestes w porzadku ? Czy Cie kita swedzi ?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeessasasas Napisano Marzec 18, 2011 d a d a pa pa-glupieeeeeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ammeneris 0 Napisano Marzec 19, 2011 Koleżanka kiedyś usłyszała: "wygryzałbym się w Twoją cipeczkę, jak w wędzony boczek" Dodam tylko, że ten tekst wypowiedział obrzydliwy i śmierdzący żul :D Do dnia dzisiejszego na samo wspomnienie tej sytuacji śmieję się do łez :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
83 0 Napisano Marzec 19, 2011 no a mi kiedys tez pewien pan ktory jezdzil ze mna w jednym autobusie przez jakis miesiac intensywnie sie we mnie wpatrywal i pewnego dnia do mnie podchodzi i mowi ;;jak mnie boli dzis glowa wczoraj caly dzien mi w niej chodzilas .....no masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach