Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede laska:DDDD

chcę schudnać, ktoś pomoże ??? :)

Polecane posty

46km na orbitreku,rozciaganie,dwie kawy bez cukru,dwa jablka i kiwi :D Wypiłam 3 litry wody,wiec z kawami 3,5 :P

46km na orbitreku,rozciaganie,dwie kawy bez cukru,dwa jablka i kiwi :D Wypiłam 3 litry wody,wiec z kawami 3,5 :P

Gość jjjjjjjjk
Regularna jazda na stacjonarnym rowerku może wspomóc zrzucenie kilku kilogramów. Ale oprócz tego powinnaś zastosować odpowiednią dietę. Polecam ci dietę 1000 kalorii. Jest skuteczna, choć na efekty trzeba trochę poczekać. Ponadto powinnaś pić wodę niegazowana oraz zieloną herbatę. Ona pomaga w odchudzaniu. Zielona herbata wpływa korzystnie na metabolizm, bowiem zawarte w niej przeciwutleniacze wspomagają pracę wątroby. Co więcej pijąc zieloną herbatę masz więcej energii, którą możesz wykorzystać podczas aktywności fizycznej. Ale odchudzająca moc zielonej herbaty to nie wszystko. Więcej informacji na temat tego cennego napoju znajdziesz na stronie http://tabletkinaodchudzanie.net.pl/2011/03/03/zielona-herbata-ktora-odchudza/

jedno jabłko, marchewki, gotowane i surowe, rano grahamka z salata, i jogurt truskawkowy :D jedna kawa, 14 szklanek wody :D bieganie i a6w, jestem dumna !

hej dziewczyny :) no niezle wam idzie :D dajecie ostro zbednym kilogramom popalic :D kurcze niesiedzialam tutaj bo mi cos internet szwankowal :O ehh moja waga na dzis 66,9 ;) powolutku ale idzie w dol.. ostatno cos choruje wiec kurcze znowu musze ta bananowa przelozyc .. no bo jak leki biore :(

Dziś też dobrze idzie, 7 szklanek wody, kromka chleba z salata i wedlina z indyka. Jeszcze a6w i bieganie i bedzie ok :D Chociaz marna pogoda dzisiaj, tragiczna i zimno.. No dwa dni temu sie dziwilam czemu na wadze 2 kg do przodu mialam, a tu dzis dostalam okres i marnie sie czuje dlatego nawet jesc nie mam ochoty xd

66,7 ;) ale dziewczyny szalejecie :D no super :D az mi glupio..to ja dzis wieczorem sobie pobiegam a teraz zrobie a6w :D tak trzymac dziewczyny :*

Błagam Was ratujcie mnie! Mam ochote iść i rzucić się na wszystko co słodkie - w sklepie, bo w domu nie mam xd No normalnie chwała bogu że moje dziecko jeszcze nie chodzi bo z dzieckiem do sklepu bym się wybrała xddd

Gość Anka_Skakanka_
Cześć dziewczyny! :) Mogę się przyłączyć do wspólnego odchudzania ? ;)

6 jabłek,poł kilo kapusty kiszonej ( moze ciut mniej),4 loitry wody,30 km na orbim gdyz strasznie uda mnie bolec zaczely.Zero kaw..jestem dumna.

a6w po poludniu :classic_cool: bez kolacji dzis, spacerek z 5 km zrobilam :classic_cool: 1,5l wody mineralnej wypilam no i jeszcze 2 kubeczki zielonej herbaty :classic_cool: fajnie sie czuje :D

10 szklanek wody, 2 kawy ;(, rno kromka chleba graham, salata z tunczykiem, pomidor, jablko, jajko. Troche duzo :/ a6w a nie biegalam bo nie mialam z kim małej zostawić..

Hejka:) Uczęszczam się regularnie w innym topiku, przypadkowo trafiłam tak do Was, mogę się tez przyłączyć ? ;) Zauważyłam, że tu jest trochę więcej młodszych osób ;]

A ja wstalam i nic xd hahah, ale wszystko przede mna, niedlugo zrobie a6w, i dzis ide biegac :D w koncu mam jak :D Zjadlam grahamke. Kuuurde normalnie tak swietnie sie czuje, i tak lekko, normalnie az ciesze sie ze tak sie wzielam! Dzieki Madzi :P

no ja po a6w, 2 spacerki sobie zrobilam, po poludniu i wieczorem przed chwila :P jakies 10 km zrobilam lacznie :P zre mniej.. jakiejs specjalnej diety nie robie poki biore leki :( ale swietnie sie czuje jak sie troche w koncu zaczelam ruszac po tej cholernej zimie :) powodzonka dziewczynki :* :* :*

no no a6w zrobione, 15 szkalnek wody, 2 lampki wina, 3 kawy :( grahamka rano, i warzywa z piersia kurczaka :) to tyle na dzis, zobaczymy jak jutro! trzymam za madzie i Ciebie laska :D ;*

ja wypilam 2 litry wody i cwiczylam od 6.15 do 9.30 i tak : 50 km na orbitreku i 4000krokow na steperze wiec ok 2000 kalorii straciłam.Po cwiczeniach rozciąganie.Teraz pije kawę,a zaraz porządki.Troche nagrzeszylam wczoraj bo jestem przed okresem ale dzisiaj to wyrownala wiec ide zgodnie z planem :))

Ja bylam na spacerze, pogoda piekna, z mala, ona w wozku, potem a6w. 5 szklanek wody, 2 kawy, i marchewka i jogurt. Madzia, slub w maju 2012, a czemu pytasz?

bo jestem ciekawa ile wydajesz kasy na zycie,skoro masz trzy osoby w domu..bo ja tez mam trzy i mam 2 tys na miesiac i mi ciezko za to wyzyc ;/ Albo przesadzam z zakupami albo taka drozyzna.

My tez mamy 2 tysiace, ale jakos nam starcza, bo placimy za mieszkanie 250 tylko, mieszka z nami brat mojego meza, ma 16 lat, musi skonczyc szkole w tym miescie zeby przeprowadzic sie do matki, wiec ona placi polowe, i w sumie nam daje troche kasy czy cos kupuje, ze wzgledu na niego zeby bylo ok, a nie ze my go utrzymujemy, wiec jest calkiem, o ile ja zarzadzam pieniedzmi, bo moj to by wszystko wydal na gowna jakies xd

wow..to ja mam wiecej z rachunkami przy czym dwa wydaje na jedzenie ( owoce,mleka,pampersy,szynki,kielbasy,chleb itd) ... muszę chyba się obliczać bo skoro wam 2tys starczają to cos nie tak. Jak kupujesz wędline to ile gatunkow i ile deko ?? Bo ja kupuje trzy po 15 dg i tak zazwyczaj mi to zostaje.Mam nawyk pełnej lodówki. I zjadam duzo jablek,a jabłka cenowo 4/5 zł. Moj facet robi 10 godzin na hurtowni wiec zaje**** na maxa ;/ A Twoj narzeczony co robi ? Ja wychodzę za mąż w lipcu tego roku i robie wesele w domu przy czym i tak wezmiemy kredyt naremont ( bo mamy niedokonczony,a 22 osoby mamy zamiar zaprosic i musi tu jakoś wyglądac).