Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

Trzeba po prostu być sobą:)

Polecane posty

zabawne kobiety mogą byc na randkach sobą ALE FACECI JUZ NIE BO WYJDĄ NA NUDZIARZY nie oszukujmy sie ci bajeranci to tylko wam kity wciskają ale wam to pasuje bycie sobą nie gwarantuje sukcesu

Gość IMO13702
"Kurczę, jak ci to wyjasnic, zeby facet zrozumial... Jesli jestes sobą, to zmien sie i badz lepszym soba. Jesli za malo jestes lepszym soba, to zmien sie na jeszcze bardziej fajniejszego i bedziesz jeszcze fajniejszym soba, dotarlo?" Kurwa, czy my mówimy w jakimś innym języku, czy Ty laska po prostu odwracasz kota ogonem jednocześnie wycofując się z dyskusji?

"Taaa, z takim podejściem, to miałabym w planach studiowanie medycyny albo nie, jeszcze lepiej, nigdy nie ściełabym sobie głupiej grzywki" Porównywanie wyboru kierunku marzeń i ścięcia grzywki... :D "Ach, sarkazm? Olewać mnie, bo jestem kobietą, heh, oj zdziwilbys sie, zdziwil Hihihi" Niech ktoś mi przetłumaczy to na wyżej. "Darker, jestes oropny!" Tak wiem, bo nie zgadzam się z Tobą. "Myślę, że gdybys mnie poznal, powiedzialbys, ze mam tłustą grzywkę" Fajnych facetów spotykałaś skoro wiesz co bym powiedział. Oby tak dalej to jeszcze na kafe wrócisz ale w innym charakterze :D "Jesli jestes sobą, to zmien sie i badz lepszym soba. Jesli za malo jestes lepszym soba, to zmien sie na jeszcze bardziej fajniejszego i bedziesz jeszcze fajniejszym soba, dotarlo?" I teraz przeczytaj swoje posty od początku i powiedz, że nie wywarłem na Tobie wrażenia moimi poglądami.

Gość Mamprobl
Bycie sobą nie gwarantuje sukcesu?> To wytlumaczcie mi jak nie wyglada bycie sobą, bo nie rozumiem

Gość ohhhwelllka
ale ja nie mam problemu z facetami ...dogaduje sie ( z tymi na których mi zalezy) ale wychodze z załozenia ze nie wszyscy musza poznawac mnie taka jaka jestem naprawde :) od tego jest mój facet ;)

Gość Mamprobl
Darker, twoimi poglądami nie wywarles na mnie wrazenia :D Hah, jeszcze nikt w zyciu nie powiedzial mi, ze mam tlusta grzywke,ale ty z pewnoscia bylbys pierwszy, bo sie wszystkiego czepiasz :D No cóż, więc ja pozostanę sobą, zmieniając się na lepsze, czyli w konsekwencji będąc lepszą sobą. Genialnie :)

Gość IMO13702
Powtarzam pytanie. Czy jeśli jestes zjebana, to osiągniesz sukces? Bycie sobą, bez żadnych zmian jest dobre tylko dla tych "fajnych".

Gość Mamprobl
"Czy jeśli jestes zj**ana, to osiągniesz sukces?" Nie, ale powiedz mi, jak ktos zjebany może się zmienic? :D Chyba, ze zjebana laska trafi na zjeba, to wtedy bedą szczesliwy razem.

"Darker, twoimi poglądami nie wywarles na mnie wrazenia" Pytałem bo co innego pisałaś na początku a teraz nie tylko przyznajesz mi rację ale i upierasz się, że się mylę :D "Hah, jeszcze nikt w zyciu nie powiedzial mi, ze mam tlusta grzywke,ale ty z pewnoscia bylbys pierwszy, bo sie wszystkiego czepiasz" Bo grzywka najważniejsza u dziewczyny... doprawdy... "No cóż, więc ja pozostanę sobą, zmieniając się na lepsze, czyli w konsekwencji będąc lepszą sobą. Genialnie " Dziękuję. Sama widzisz ile Cię nauczyłem

Gość IMO13702
@Mamprobl "Nie, ale powiedz mi, jak ktos zj**any może się zmienic?" Fakt, zostaje tylko kamień do szyi i popływać. "Chyba, ze zj**ana laska trafi na zj**a, to wtedy bedą szczesliwy razem." Kotku, nawet te zjebane chcą księciów.

Gość Mamprobl
hah, nic mnie nie nauczyłeś :D Nie przypisuj sobie takich rzeczy! "Pytałem bo co innego pisałaś na początku a teraz nie tylko przyznajesz mi rację ale i upierasz się, że się mylę " Wiesz to brzmi tak niedorzecznie, że przyznam, iż uśmiałam się przed ekranem monitora. Nie zgadzałam się z tobą, bo powiedziałeś, że żeby być sobą trzeba być kimś. Żeby być sobą, najpierw trzeba się zmienić.

Gość Mamprobl
IMO13702 Hym, ja nie chcę :D

Gość IMO13702
"ja taka nie jestem", "ja bym tak nie potrafiła", "ja jestem inna" Złotko jakieś inne zakłamane banały masz w rękawie?

Gość Mamprobl
Heh, no wiesz... Jak mnie kiedyś spotkasz na ulicy ( w co wątpię), to zorientowałbyś się, że jestem inna. Co ja poradzę, że wierzę w ludzi i w to, że mogą być naprawdę fajnymi bez obawiania się, że źle wypadną na randce. Nie wiem, może ten okres dojrzewania tak na mnie wpływa, ale co ja na to poradzę :)

"hah, nic mnie nie nauczyłeś Nie przypisuj sobie takich rzeczy!" A to dziwne bo poglądy zmieniłaś dość szybko. "Wiesz to brzmi tak niedorzecznie, że przyznam, iż uśmiałam się przed ekranem monitora." Tak samo ja śmiałem się z tego co masz na myśli byciem sobą. Chciałem dać coś w podobnym kontekście. "Żeby być sobą, najpierw trzeba się zmienić." I dalej będzie twierdzić, że to nie ja tak pisałem :D

Gość Mamprobl
Żeby być sobą, najpierw trzeba się zmienić. - tak właśnie ty uważasz, nie ja, chyba niedokładnie czytasz, to co piszę :) Nie zmieniłam żadnych poglądów. Ty napisałeś, że, aby być sobą, trzeba byc kimś. To mnie zaskoczyło i wtedy wzięłam się za dyskusję. Nie uważam, że zmiany są złe, tylko udawanie kogoś innego, to że stwierdziles, ze bycie sobą jest glupie i ze czytam jakies durne gazety... (?) To było ponizej pasa haha :D

Gość IMO13702
Właśnie dlatego uwielbiam dyskusję pisemne. Twarzą w twarz laska by nas przegadała zalewając całymi potokami słow... A tutaj wystarczy cofnąć sie do wypowiedzi, przeczytac jej brednie, po czym rzucić je jej w twarz.

Gość Mamprobl
"A tutaj wystarczy cofnąć sie do wypowiedzi, przeczytac jej brednie, po czym rzucić je jej w twarz." Nadal nic nie rozumiesz, ale to twoja osobista sprawa. Ok, więc nie bądź sobą, idź na randkę i udawaj mądrego, pozniej i tak wyjdzie na jaw :)

"Żeby być sobą, najpierw trzeba się zmienić. - tak właśnie ty uważasz," Nie. Uważam, ze nie warto być sobą tylko najlepszą wersją siebie. A jest to trudne więc lepiej powiedzieć, że "jest się sobą" i ma się wszystko inne w dupie. Tak jak można jeździć maluchem albo Ferrari. I to i to Cię dowiezie gdzie chcesz ale komfort jakby inny, prawda? "Nie zmieniłam żadnych poglądów. Ty napisałeś, że, aby być sobą, trzeba byc kimś." Jak się uczepiła tego fragmentu, jak się uczepiła... :D SARKAZM, kobieto! :D (zapamiętać: mniej metafor; ludzie nie nadążają) "To mnie zaskoczyło i wtedy wzięłam się za dyskusję." Jestem niczym Hiszpańska Inkwizycja; zaskoczenie to jedna z moich metod :D "Nie uważam, że zmiany są złe, tylko udawanie kogoś innego" Dla Ciebie to wsio jedno i to samo. Poza Twoim przypadkiem, rzecz jasna.

Gość Mamprobl
Mam nadzieję, ze jesli znajdę drugą połówkę, to bedzie ona przede wszystkim tylko sobą :)

Gość IMO13702
"Nadal nic nie rozumiesz, ale to twoja osobista sprawa. Ok, więc nie bądź sobą, idź na randkę i udawaj mądrego, pozniej i tak wyjdzie na jaw" O tym właśnie mówię, Ty nie czytasz naszych postów, a jeśli nawet, to czytanie ze zrozumieniem u Ciebie nie kuleje, a pełza.

Gość Mamprobl
Darker, teraz to mnie rozwaliłeś na łopatki :) Nie wiem czy byłabym taka mocna w gębie, rozmawiając z tobą twarzą w twarz, ale wynika na to, że nigdy bysmy się nie dogadali "Dla Ciebie to wsio jedno i to samo. Poza Twoim przypadkiem, rzecz jasna" Twoim z dużej? Widać, że masz do mnie respekt, a to i tak dużo, bo w realu uznałbyś mnie za dziecko i nie zamieniłbyś ze mną ni słowa ;]

Gość Mamprobl
"O tym właśnie mówię, Ty nie czytasz naszych postów, a jeśli nawet, to czytanie ze zrozumieniem u Ciebie nie kuleje, a pełza." Mogłabym stwierdzić to samo o tobie, al;e nie stwierdze, bo nie sadze, zebys mnie zrozumial. Uparłeś się, że nie mam racji i ciągle w tym tkwisz. Czemu tyle niecheci budzi moje odmienne zdanie? Naprawde trudno w tych czasach miec wlasna opinie, bo zawsze znajdzie dwoch takich, co postradali wszystkie rozumy :)

Dla mnie randkowanie to zawsze byla strata czasu, ludzie udaja, ogolny cyrk.

Gość Mamprobl poderwij darkera
bo to taki fajny chłopak a ciągle samotny

Iris...cyrk musi udawas zawsze facet bo to on ma zrobic pierwszy krok czyli podchodzi do takiej jaka mu sie podoba a potem musi udawac kogos kim nie jest aby odniesc sukces

cream, kobiety w wiekszosci sa bardzo latwe, to i sie nie przepracujesz :D..a ten sukces o ktorym piszesz to co to ma byc? bo chyba nie malzenstwo :D